שרשור פריקה.

hadas2401

New member
../images/Emo32.gifשרשור פריקה.

פריקת אגרסיות כזה. כי צריך אחד כזה מדי פעם.. [וגם כי הוא ממש חייב למות כבר. כוסעומו.] תתפרעו.

Drowned World

New member
#$%#$#$^#$%^$

כוסאומו על מאריה סקארי !!!!! #$@#%@#@#%@#% ועל הבנק הגנב שלי שולקוח מני 5 שקל עמלה על משיכה בקופות כי הכספומט שלי נבלע לפני חודשיים והם עוד לא החזירו לי חדש !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאני חולה מתה כבר יומיים

והחום שלי לא יורד מ40!

Z A M i

New member
../images/Emo6.gif איך זה כל פעם שיש שרשור כזה

את חולה!? סתםנו, תרגישי טוב..

תומע79

New member
../images/Emo34.gifחחח אני לא שמתי לב לזה

עכשיו אני כבר מרגישה טוב
תודה

טIcטי

New member
מאמאלוזה..

במקום היהודים תשנו את זה לפורום היהודים - תמיכה נפשית. D:

mooshki

New member
להרביץ לכולם!

להרביץ להרביץ להרביץ! ואז לבכות. זהו. עבר.

2shahar

New member
ארג!

תדחפי את ההערות שלך לתחת! ילדה מטומטמת!! מטומטמת מטומטמת מטומטמת! (לא את הדס..)

Sunshine41

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא לא לא לא לא לא לא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה לא קורהלי עוד פעם!!!!!!!!!!!!!!!!! כוס אמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!! *אווו... יש גלידה במקפיא...* לנשום... נרגעתי

ב ר מינן

New member
גררררררר ../images/Emo46.gif

אני כווווועססס!!! כועס מאווווווד!! כושיליריראבאקעלכלהזין גררררר אני כוווווועעסעסעסססססס!!!!!! אני כועס כ החיים שלי לא הוגנים וזה לא באשמתי כי אני לא ביקשתי להיוולד ומה שנותנים לי זה מה שיש ואין ככככללווםום כי אני גר בתוך מרתף והם נותנים לי לצאת אחת לשבוע עם רצועה הם אומרים שילדים זה עם אכזר ואור השמש מסוכן אבל אין לי ויטמינים!!!!!!! אין לי ויטמינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפעמים הם שופכים חומץ על המדרגות כדי לבשם אבל זה מביא אותי לחשוב בשביל מה אני חי בכלל ולמה אני צריכה לסבול את כל זה!!!!!!!!!! הם אומרים שדיש אנשים שצריכים להקדיש את החיים שלהם בשביל האנושות והם יסבלו אבל בסוף יגיעו לגן עדן. אז יש לי לסת של סוס וזין של אריה, דמעות גמל ו5 קיבות היישר מעדנה הפרה.... אני כוווווועעעסססססס.!!!!!! כועססס מאודדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *פוק* אהה.. עבר.. יופי יופי.

lotemy

New member
קוראת פה ושם, ועכשיו מגיבה [:

העעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני שונאת אותך אני לא אני כן אני לא אני כן אני לא העעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כוסעומקקקק

eliavtu

New member
המשטרה מטומטמת!!!!

איך מתארגנים למשחק ככה למשחק שיודעים שבית"ר כמעט תבטיח את האליפות בו? ואז כל האוהדים פורצים <כאילו שזה לא היה ברור> והם אומרים שהם לא ידעו שזה יקרה טיפשיםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!! אנשים יכלו למות ועכשיו בחיים אמא לא תתן לי ללכת למשחק אליפות נגד הפועל שבוע הבא וזה מבאסססס אני שונא את המשטרהההה!!!!!!!! עעעעעעעעעעע...

למעלה