שרשור של בדיחות.

McCriminal

New member
חמוד בהחלט... NEXT

ערבי, אמריקאי ורוסי טסים במטוס. באה הדיילת לאמריקאי: "רוצה לשתות משהו אלכוהולי?" "וויסקי בבקשה.." הדיילת הולכת מביאה לאמריקאי, והולכת לרוסי: "רוצה לשתות משהו אלכוהולי?" "וודקה בשבילי בבקשה" הדיילת הולכת מביאה לרוסי, ובאה לערבי: "רוצה לשתות משהו אלכוהולי?" "לא תודה מותק, אני עוד מעט נוהג"

ShukyD

New member
תנסו בדיחות שואה

זה אולי לא מצחיק אבל כולם אוהבים

ShukyD

New member
ינדו אותי

אני צריך הסכמה צריך שאחרים יתחילו

ShukyD

New member
אריה אחד הולך ביער

פתאום רואה דג יושב מחוץ למים עם ג'ויינט. הדג אומר לו בוא אחי שב איתי תעשן יש לי חומר משהו לפרצוף האריה יושב מעשן איתו אחרי כמה זמן האריה אומר לו "אתה יודע.. אני מלך החיות" אז הדג אומר "חומר טוב הא?"

גלעד2211

New member
agiain ../images/Emo13.gif

יהודי אמריקאי וערבי עולים למטוס. פתאום הדיילת באה ושואלת אותם: "לא נמאס לכם מהבדיחה עם המטוס?"

razM19

New member
../images/Emo79.gifסינגל חדש

סינגל בכורה לזמר יוצר חדש. לזמר קוראים יובל, את השיר "היא רוצה" הוא כתב והלחין. הוא חבר טוב שלי ואני ממליץ בחום. להיט גדול לפניכם !! להורדת השיר לחצו כאן

../images/Emo180.gif סופ"ש ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo179.gif

הקופסא השנתית מחכה לדירוגים שלכם.
עוד שנה מלאה במוזיקה עברית מגיעה לקיצה ואתם מוזמנים להחליט מה היו השירים שעשו לכם את השנה. התוצאות תיחשפנה במשדר מיוחד נושא פרסים ב-20 בספטמבר. במסגרת המשדר יבוצעו גרסאות אקוסטיות מיוחדות ללהיטי עשרת הגדולים. הצביעו והשפיעו כיצד ייראה המצעד השנתי של "תפוז אנשים". http://www.tapuz.co.il/promo/chart/hebrew.asp?SongListType=21 שבת שלום

chen010189

New member
../images/Emo32.gifכרטיסים לכפר המוזיקה!!!

21.9 ב18:00 עד 5:00 בבוקר במעין הדיג במפרץ חיפה שלחו: קוקה קולה למספר: 1100 ותשמרו על ההודעה שתקבלו כי זה הכרטיס! מספר הכרטיסים מוגבל וההזמנות נפתחו היום!

The Evil Cat

New member
מנצל"ש

שלום לכולם
רציתי להתנצל על החוליה החלשה שלא הייתה השבוע, היה לי קצת עומס.. מחר תעלה שוב הפינה! סופ"ש רגוע ונעים וכולכם

למעלה