שרשור תמונות של "מתחילות מחדש"

../images/Emo32.gifשרשור תמונות של "מתחילות מחדש"

צילמתי את התמונות עוד בפרקים שאמא של פי ג'יי הגיעה לביקור. התמונות צולמו מהפלאפון, לכן אל תתלוננו על האיכות :)

אהה

ראיתי את הפרק הזה דווקא אולי נפתח פורום למתחילות מחדש? אבל אין לי מושג איך עושים את זה יש לך רעיון?

נראה לי

שצריך לפנות להנהלה של תפוז. לנהל פורום זה הרבה עבודה... אם כבר פורום אז אולי שיהיו שתי מנהלות? ככה לא יהיה כל כך הרבה לחץ.

אז...

מה דעתך ששתינו ננהל את הפורום שם? תקשיבי מצאתי איך לפתוח פורום יש ב"תפוז משוב" קישור כזה שמסביר מה צריך לעשות וצריך למלא פרטים ולשלוח לתפוז והם צריכים להחזיר תשובה. אבל מה לא הבנתי ...שאם נגיד אנחנו שתינו רוצות להיות מנהלות אז רק אחת מאיתנו צריכה להגיש בקשה כי הם נותנים רק לאחד להיות מנהל אז איך זה שבפורומים אחרים יש כמה מנהלים? האם המנהל הנוכחי יכול לתת ניהול לעוד מישהו?

בזמן שכתבת את ההודעה

אני שלחתי הודעה בפורום תפוז משוב וגם למסר של ההנהלה חח :) נראה מה יהיה... לנהל ביחד זה הכי טוב.

חחח מצחיקה

אל תשכחי אותי גם טוף?...
אני אשמח לנהל איתך את הפורום.... דרך אגב אני חולה על רונדה...היא כזאת בוביייי:)

אני לא רוצה לנהל פורום לבד..

יותר מדי עבודה. או ביחד או כלום :) לא שלחתי לתפוז את הטופס, רק שלחתי הודעה בפורום ובמסר אישי. אולי את רוצה לשלוח את הטופס? אני שלחתי הודעה, תשלחי את הטופס בשמנו.. שיראו ששתינו רוצות לנהל ביחד..

אני לא

מתכוונת למלא את הטופס הזה זה לא טופס זו חקירה משטרתית מה אכפת להם הטלפון שלי...בעע

בנות../images/Emo70.gif

שרשור
הוא לא שרשור צ'אט, תדברו במסרים בינכם אם מדובר בנושא אישי. ואם תפתחו ביחד פורום "מתחילות מחדש"- count me in

תקשיבי...

אולי באמת עדיף שנדבר במסרים כדי שזה לא יפריע פה ( לא נעים לבגוד בד"ר פיל..:)) אז שלחי לי מסר ונדבר משם...צ'או

הודעת ../images/Emo32.gif -הבהרה...

הודעת
היא הודעה או שרשור הודעות שלא קשורות לנושא הפורום, ולכן השארתי את השרשור שלכן, אבל התחלתן דיון פרטי בינכם, שלא נוגע לשאר חברי הפורום והמקום לכך הוא לא בפורום אלא במסרים. תחשבי שהיה מתפתח פה דיון שלכם שיכל להיות במסרים כי הוא לא קשור לפורום וסתם השרשור היה מתארך ודברים שכן קשורים לפורום ולד"ר פיל היו עוברים דף- מי שהיה נכנס לפורום, היה חושב שהתבלבל
הבנתו'ש

למעלה