שרשור תמונות של "מתחילות מחדש"

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifזה לא ממש נכון../images/Emo3.gif

באוף אפשר לדבר על כל דבר.. בגלל זה הוא אוף.. אסור להתחיל דיונים פרטיים שלא קשורים לנושא הפורום בשרשורים שקשורים לנושא הפורום.. ואם האוף גודל וגודל זה לא מעביר שרשורים אחרים עמוד.. במילא קיים כבר אוף.. אז למה לא לנצל אותו? מה גם השרשורים שבתחתית העמוד הפסיקו לקפוץ לפני כ-3 ימים כבר.. גמאני מנהלת אז אני יודעת
חחח ואוף
אני לא מספיקה לראות כבר ד"ר פיל.. שבועיים לא ראיתי.. חיי חסרי משמעות בלעדיו
חח לא, סתם.. אבל עדיין.. אוף

Y. Welis

New member
בכל מקרה זה רעיון טוב לפתוח פורום

לסידרה הזו. מקוה שהוא יצליח. שמחתי לתת את הרעיון...

../images/Emo6.gif

אתה לא נתת את הרעיון לפורום
אבל אם נפתח קומונה אני מקווה שתשתתף בה :)

Y. Welis

New member
תודה

ובאשר לרעיון - הזכרתי את התוכנית הזו כאן בפעם הראשונה, כך שאולי בזכות זה הדברים התגלגלו. בכל מקרה בהצלחה לקומונה!

../images/Emo100.gifמיצי|אז מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את רוצה שהפורום יהיה על דוקטור פיל נטו
לדעתי פורומים הם לא רק בשביל לדבר על נושא מסויים.. אלא הם גם ליצור חברויות וידידויות בין אנשים שלאו דווקא יכולים לדבר פנים מול פנים, לצאת יחד וכזה.. להכיר אנשים שהם באותו עניין כמו שלנו ולהיות חברים שלהם נטו.. בלי כל ההעמדת פנים הזאת מול אנשים שאת רואה מדי יום.. בכל מקרה דעה שלי

שרשור אוף נועדו למה שמעבר-נכון

אבל לא צריך להגזים ושכל הפורום יהיה שרשור אוף, וזה לא היה המקרה פה ולכן גם לא מחקתי, ורק הערתי. כשיש מצב של שיחה צ'אטית אין מקום לכך בפורום, מבחינתי גם לא בשרשור אוף- יש אופצייה של מסרים, אופצייה של צ'אט- לא חסר...

../images/Emo100.gif../images/Emo108.gifאבל אם זה באוף מה זה

מפריע
לא תגידי זה בשרשורים של דיונים וכזה..בקיצור אני לא הבנתי למה זה מפריע לך שבאוף יהיו סתם דיבורים..הרי לכך זה נועד

למעלה