שרשור תמונות של סרטים אהובים

always be me mc

New member
../images/Emo32.gifשרשור תמונות של סרטים אהובים../images/Emo23.gif

אם אתם תוהים למה השרשור הזה נועד אני אומר לכם שמעבר לגיוון הפורום, מעבר להיותו משמש מעיין הכנה ל'פתולוגיה'(סרט אשר אני מקווה יגיע אלינו בקרוב ושכולנו נאהב), הוא גם נועד כדי לדעת ולראות(כי אין כמראה עיניים) מה אתם צופים ואוהבים כעת
(כי זה יכול להשתנות אתם יודעים), ובניגוד לשרשור שהיה פה ממזמן(על אנשים שאנחנו אוהבים נראה לי
) ולא הסתיים כל כך טוב אני מקווה שפה באמת נוכל להשתחרר ולהנות עם השרשור
ולכבד את הסרטים שכל אחד צופה ואוהב אותו
כאמור לפני שאני מתחילה אז עלי לציין שיהיה נחמד אם כל סרט שתשימו בליווי תמונה יכיל גם תקציר קצר שלכם אם אתם זוכרים ממנו משהו ככה לא רק נדע מה אתם אוהבים אלא גם נוכל להתעניין. אבל זה כאמור לא חובה ולא לכל הסרטים אתם מוכרחים לתת תקציר(או להגביל את עצמכם לתמונה אחת מהסרט) אוקיי? יופי
אז יאללה אתם מוזמנים להוסיף החל מ... עכשיו

always be me mc

New member
../images/Emo196.gifאיזו מין שוטרת

הסרט הזה(שלמעשה יש לי בבית וצפיתי בו פול
), מספר את סיפורה של סוכנת האף בי אי, גרייסי הארט(המגולמת ע"י סנדרה בולוק), שנשלחת במסווה לתחרות מלכת יופי במטרה לסכל אירוע טרור כשתוך כדי ההתחזות היא נאלצת גם להתבונן היטב על עצמה. הסרט כאמור הוא סרט קומי אשר לדעתי מתאים גם לגברים וגם לנשים ולמרות שיש לו סרט המשך שגם טוב, זה כמובן מתעלה עליו

always be me mc

New member
../images/Emo26.gif

קבלו אותה בתמונה מצחיקה מהסרט המצחיק
אגב אם מישהו פה ראה את הסרט אז הוא מוזמן להגיד את דעתו עליו

always be me mc

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo150.gif../images/Emo66.gif../images/Emo13.gif משפחת סימפסון

עוד קומדיה והפעם על המשפחה הצהובה והמטורללת הידועה בשם(ובתוכנית רבת שנים) "משפחת סימפסון" המ בסרט הזה כתוצאה מטעות אנוש העיר ספרינגפילד נמצאת בסכנה קיומית ועל הומר להציל אותה בשביל התושבים, בשביל המשפחה שלו ובשביל עצמו :) הערה: גם אם סרטים מצויירים לא עושים לכם את זה הסרט הזה דווקא כן יעשה
הוא גדוש בהומור ואי אפשר שלא לצחוק כמעט כל שניה ממנו

always be me mc

New member
../images/Emo68.gifמעודדות צמודות ביותר../images/Emo47.gif

למרות שאת הסרט 'משפחת סימפסון' אני ממש אבל ממש אוהבת, הסרט הזה נכון לכרגע הוא הסרט הכי אהוב עלי
ולכן גם אספר עליו(ובכלל אני אוהבת לספר על דברים שאני אוהבת שמתם לב?
): הסרט הוא סרט המשך (נוסף) לסרט 'מעודדות צמודות', בסרט מככבות כאמור היידן פניטייר(שמגלמת גם מעודדת ב"גיבורים"
), וסולנג' נואלס סמית'(כן כן אחות של ביונסה), בקומדיה על מעודדת בשם בריטני שנאלצת לעבור מחיים ולימודים במקום יוקרתי וממקום שבו הייתה קפטן הנבחרת למקום שחור יותר(תרתי משמע
), שבו היא מתחילה מהתחתית.

always be me mc

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo26.gif

וכן יש לי משהו השנה עם בלונדיניות מסתבר חח

always be me mc

New member
../images/Emo152.gif אקס מן

אין לי הרבה מה לומר על הסרט הזה האמת חוץ מזה שאני מאוד אוהבת אותו, יש בו אחלה של אקשן ואפקטים, סיפור, גיבורים, הומור שמתגלים במהלך הסרט ובקיצור הוא סרט ממש טוב!
כוכבים: יו הקמן, האלי בארי, פטריק סטיוארט ועוד!

רעיון נהדר...אבלללל

היה לי מה זה קשה לבחור איזה סרט אני ממש אוהבת,זאת בעיה שאני צריכה לטפל בה.. אני כבר ימים קוראת ולא מצליחה לבחור סרט שריגש אותי הכי ועניין אותי עד היום ולכן בחרתי בסרט שראיתי לאחרונה,סופרמן חוזר
הסרט אומנם בטח אתם נופלים מהכיסא,ריגש אותי טיפה[טיפה הרבה.חח] ולכן בחרתי בו כסרט נחמד ויפה לצפייה לאוהבי הדברים הלא מוסברים ולאוהבי מדע בדיוני אגב,תודה רבה לגל שלפני כמה חודשים שיכנעה אותי לראות את הסרט ואני ממש לא מתחרטת
אז הנה התקציר[מMSN]: הבמאי של "אקס-מן" 1 ו2 מחזיר את גיבור הקומיקס האהוב אל מסך הקולנוע אחרי שנעדר ממנו שנים. מסתבר שסופרמן גם נעדר מעל פני כדור הארץ אחרי חיפוש עצמי. עכשיו הוא חוזר ומגלה שאהובתו לואיס ליין התקדמה בחייה וכך גם בני האנוש שמצאו דרכים חדשות להתמודד עם הצרות השונות שתוקפות את כדור הארץ. סופרמן מרגיש מיותר ונואש מגלה שיש לו אויב ותיק שחיכה לרגע הנכון כדי לבצע מעשה ששום אדם שפוי לא יעלה על דעתו. הוא יוצא להרפתקה שתוביל אותו אל החלל החיצון, מעמקי האוקיינוס ואפילו תחזיר את מרלון ברנדו לתחייה.

always be me mc

New member
טוב קצת הגיוני שהמלצתי לך

כי בהתחלה דווקא אהבתי את הסרט אבל לאט לאט קלטתי את כל החורים והדברים המעצבנים אותי בעלילה הזו... והפסקתי לאהוב ואז זה רק נהיה סרט נחמד שכזה
אבל הו וול העיקר שנהנית
וסחטיין על הפירוט
אגב את הולכת לראות את הסרט הראשון בשלב מסויים? או השלישי? שמעתי שהשלישי ממש גרוע אבל יש שם סוג כלשהוא של קלאנה אם אני לא טועה אז אני לא יודעת

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifצעקה 1,2,3../images/Emo121.gif

למרות שאת הסרט השני אני הכי אוהבת(כי הוא עטור כוכבים ותפניות מעניינות), בכל הסרטים היו אלמנטים שאהבתי ואהבתי את הטרילוגייה בכלל אז אני רוצה להמליץ פה על כולם. למרות שזה סרט אימה לא מפחיד מדי לפי דעתי בכל זאת יש סיבות מצויינות למה לראות ולהנות ממנו אז הנה הם באים: 1. צוות השחקנים המעולה הכולל את נב קמפבל, קורטני קוקס(ארקט), ודיוויד ארקט 2. בשביל הכוכבים שניתן למצוא בסרט הזה(ויש הרבה כמו טורי ספלינג, ג'רי אוקונל, שרה מישל גלר, דרו בארימור ועוד) 3. בגלל הבדיחות שיש
4. העלילה המעניינת והתפתחות הדמויות והיחסים ביניהן בקיצור כדאי לכם לראות זה ממש מומלץ!
אגב זה מזכיר לי שיש לי באחת מהקלטות את צעקה 2 אז נראה לי שאני אראה היום את זה

always be me mc

New member
תמונה מהסרט הראשון(כן עם רוז)../images/Emo26.gif

אה ושכחתי לציין את העלילה אז אני אגיד פה שהסיפור בכללי הוא על נערה בשם סינדי פרסקוט שנדרפת ע"י רוצח שרוצה במותה וגם ע"י עברה

למעלה