שרשור תמונות של סרטים אהובים

Natali Spears

New member
המגן

תקציר הסרט המגן קוסטנר מגלם את דמותו של בן רנדל, מציל ושחיין בעל שם עולמי שמאבד את צוותו בתאונה טראגית. לאחר האסון הוא נשלח ללמד באקדמיה למצילי עילית של משמר החופים. כדי להדחיק את הזיכרונות הקשים, שוקע גיבורנו בהוראה ועושה מהפכה בשיטות של המוסד היוקרתי. הוא לוקח תחת חסותו את אלוף השחייה הצעיר והשוויצר ג'ייק פישר (אשטון קוצ'ר), שהגיע לאקדמיה כדי למצוא כיוון בחיים, ומלמד אותו דבר או שניים על מחויבות ואומץ. אחרי סיום לימודיו חובר ג'ייק לבן, והשניים יוצאים לאלסקה, למשימת הצלה מורכבת ומסוכנת בים ברינג החצי-קפוא. שם ילמד הבחור הצעיר את מידת ההקרבה הנדרשת ממי שרוצה להיות כמו קווין קוסטנר.

always be me mc

New member
נשמע נחמד

על התקציר
אני מקווה שיצא לי לראות את הסרט(יענו אני מקווה שהסרט נמצא בספריית ה-DVD כדי שאוכל להשכיר אותו
) כי הוא נשמע מאוד מעניין
ואשטון בו אז זה בונוס
אבל בכל מקרה תודה
וזו רק אני או שהשם 'המגן' נשמע דיי מעפן לסרט הזה? אם כבר ואם זה מדבר על משמר החופים אז 'השומר'

Natali Spears

New member
שלגיה

לא מצאתי תקציר בעיברית אז קבלו באנגלית made in 2001, and based on the Snow White storyline. It was made by Hallmark and directed by Caroline Thompson. It deviates in several places from the original Brothers Grimm story and adds significant new characters and subplots. It also includes story elements from Hans Christian Anderson's The Snow Queen. While often hailed as a much darker version of the original Grimm fairy tale, it includes some playful, humorous elements, and is not necessarily more faithful to the original than other popular film adaptations.

always be me mc

New member
חחח סרט קורע../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אבל לא משהו מבחינת משחק ולכן מזל שהמשחק של קריסטין השתפר פלאים מאז
אגב הסרט הזה לתוהים הוא טלוויזיוני וניתן לראות אותו משודר הרבה פעמים בערוץ הולמרק

Natali Spears

New member
ארבעת המופלאים

ארבעתם המופלאים הופיעו לראשונה בחוברת fantstic four #1, כארבעה חברים שטסו בחללית. אך לרוע המזל החללית נסחפה לסופה קוסמית שריסקה את החללית בחזרה לכדור הארץ. לאחר זמן מה התאונה החלה להשפיע על גופם של הארבעה וגרמה להם לקבל את כוחות העל שלהם. הארבעה חשפו לראשונה את כוחות העל שלהם לציבור כאשר מפלצת ענקית בקעה מהאדמה. ומאז ארבעת המופלאים הפכו לקבוצת גיבורי העל הראשונה. עם השנים חברי עזבו חברי הקבוצה והגיעו במקומם חברים חדשים, אך לא להרבה זמן. בעיקרון הארבעה נשארים אותם הארבעה המפורסמים. בניגוד להרבה גיבורי על אחרים, זהותם של הארבעה ידועה לציבור, וזה הפך אותם ממדענים לסלבריטאים. במהלך הסדרה הם מטפלים גם בחייהם הפרטיים, מריבות בין ריד לסו, התנהגותו הפזיזה של ג'וני, ומצבי הרוח של בן, וכדומה. בנוסף הארבעה מיודדים עם גיבורי על אחרים, שהבולט ביניהם הוא ספיידרמן והגולש הכסוף. ביתם, והמפקדה שלהם היא בניין באקסטר בניו-יורק. לארבעה ישנם גיבורי על מוכרים מהעולם של מארוול קומיקס, כמו דוקטור דום, מול-מן, פאפט-מאסטר, דיאבלו, והנבלים הקוסמיים והאגדיים גלקטוס והסקראלים.

always be me mc

New member
סרט חמוד../images/Emo9.gif

אני מדברת כמובן על הסרט הראשון כי את השני (עוד) לא ראיתי

Natali Spears

New member
אלקטרה

תקציר הסרט אלקטרה היא דמות בסרט "דרדוויל", אשר זכתה לאהדה רבה בקרב הצופים. כעת, היא חוזרת בסרט פעולה משלה. זהו סיפור על לוחמת קטלנית מרובת חן וכוח מיסטי, שניחנה גם ביכולת לראות את העתיד. בעקבות פציעתה בסרט הקודם, היא ניתקה כל קשר עם העולם. עכשיו היא חוזרת לנקום, אך מגלה שהאנשים שעל הכוונת שלה הם לא האנשים הנכונים ולכן היא מחליטה להגן עליהם. אלקטרה תלמד שלפעמים החיים הרבה יותר מורכבים מרע וטוב ושלכל אחד יש היסטוריה אפלה משל עצמו.

Natali Spears

New member
דרדוויל

כשהיה ילד, מאט נפגע מחומר רדיואקטיבי. "התאונה" הביאה אותו לעיוורון אך שיפרה וחידדה את חושיו האחרים עד לרמת העל טבעי. הוא לוחם בפשעים בשימוש בחושיו המפותחים ובמיומנויות לחימה. ביום הוא מאט מרדוק, עורך דין שמגן על החפים ומעניש את הפושעים דרך מערכת החוקים של אמריקה ובלילה הוא דרדוויל, האיש חסר הפחד, אשר מעניש את הפושעים בדרכו שלו.

למעלה