תגידו לי יחבורת עצלנים........

ido rosen

New member
../images/Emo32.gifתגידו לי יחבורת עצלנים........

מה זה כל הteams האלה שצצים להם בפורום........טים ראשון,טים ירושלים יאללה shut the fuck up. בימקום להקים קבוצות תתחילו ליצור לעצמכם אוצר גדול יותר של תרגילים, אל תישבו שעתיים לישתות ולהעביר חויות באמצע סשן,תשקיעו זמן רק על תרגיל אחד(כבר נישמע לכם מוזר אה!), ותנסו אותו בכל מיני שיטות עד שתדעו אותו פרפקט, תיצאו לסשנים (ליפעמים לבד מיתרכזים יותר) ל4-6 שעות, ותנסו לידחוף את עצמכם כל הזמן כלומר אל תיתקעו על תרגיל שכייף לכם לעשות יותר מידי זמן תעברו הלאה......תכניסו קצת מישמעת עצמית לסשנים שלכם. ראיתי שהרבה(לא כולם) מהרוכבים שבאים לגולדה בשישי הם סתם פוזות על גלגלים, לומדים feeble ובזה ניגמר הסיפור(אין לי בעיה להגיד להם את זה בפרצוף, והייתי כותב מי הם אם הייתי יודע מה שמם). קחו את עצמכם בידיים ותירכבו גם אם אין עם מי לרכב. אני מכיר רוכב בשם ארתור מהצפון שרוכב פלאט לבד, והוא מיתקדם יפה לעובדה שהוא לבד, ופלאט יותר מתיש מסטריט. נ.ב- הצלחתי לא לקלל בכל ההודעה אז תילכו לרכב יזונות. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!G E T A L I F E

יו עידו סתום!

תאמין לי שאנחנו אולי הקמנו טים אבל אנחנו רוכבים מלא כל יום אנחנו אולי יותר קטנים ממך אבל אנחנו לא נותנים תגובות מפגרות כמו שלך אז מה עם אני רוכב פחות משנה אני לפחות רוכב! אז שתוק ותיסע ! במקום כל הזמן לנסות להיכנס באנשים שקטנים ממך שלדעתך לא שווים גרוש! די נימאסת!

nada01

New member
בן אדם סתום ת'פה לפני שתחתוף רסיה!!

על תתחיל אם עידו כי אנירוכב איתו והוא לא יושב ומעביר את החיים שלו הוא כל הזמן עושה תרגילים ולומד תרגילים חדשים... ד'א יש מישהו אולי שיכול לבוא לרעננה,הרצליה,כפ"ס?? כי משעמם לי אם בורקה הזה...+ עידו( לא משעמם איתו :p)

חוצמזה

עידו מתי ראית לא רוכב? מתי ראית אותי רוכב?? בחיים שלך לא פגשת אותי ואת ה"טים" של ירושלים..

omrinem

New member
הטים של ירושלים רוכב מחפש מקומות

ולא סתם לא עושה כלום עד עכשיו מצאנו מקומות ספוטים קרביים וכו" אז מי לא עושה כלום ומי סתם מזיין את השכל על זה שאנחנו הטים הירושלמי לא עושה כלום בקרוב נוכיח את זה נביא תמונות שאני יצלם ואז נדבר בנתיים ביי<<<<<<<<<<<<

ido rosen

New member
בואנה ילד מפגר.........

כדי שתוכל להגיד לי שתוק וסע ,תיתצתרך קודם כל לרכב לעשות סשנים של 8 שעות כדי שתגיד שאתה רוכב רצוף הרבה( כי אני רוכב עד 7 שעות). חוץ מזה תשנה את הגישה שלך כי כמו שאמרת אני לא בגיל שלך ואל תדבר שטויות יחתיכת מיזדיין בתחת אני לא ניטפל לאלו שקטנים מימני זה לא קשור לגיל זה קשור לאלו שהם סתם מיתלהבים, ואתה גם אחד מהם ואתה לא שווה גרוש אפשר לדעת לפי התגובה שלך. אל תנצל את העובדה שאנחנו בפורום כדי לדבר אל מישהו שאתה לא מכיר בצורה מלוכלכת, יכול ליהיות שבמציאות לא היית מגיב ככה.

TheGuyOnTheBike

New member
עשיתי כבר סשנים של יותר מחצי יום

לקום בבוקר, לצאת, לחזור בלילה, לישון. בקשר לשאלה שבטח שאלתם את עצמכם, אני מעדיף שקל - אם שקל אפשר לקנות 5 בלונים.

תראה קצת בגרות....

ואל תהיי אידיוט ... אני לא רכבתי כבר שבועיים זה אומר שאני לא רוכב?! ועשיתי הפסקה של שנה לפני הצבא... זה אומר שאני לא רוכב?! תפסיקו להתעסק בשטויות ואם כבר מתעסקים בשטויות לפחות שזה יהיה דברי הערצה אליי.....

BenBmx

New member
---דברי הערצה לעומר?---

אתה הוא הקוף האדיר, אתה הוא הרוכב הכביר. בוא לת"א ונצא להשמיד את העיר, רק שאלון לא יפול שוב מהקיר. אתה אולי קצת נמוך, אבל אם בזה זה כרוך, אני ארים אותך על כתפיי ובטח גם אפול על שיניי במטרה להשתלט על העולם, ולהצחיק את כולם. טה טה טה!!

הלל לבן...

בן הוא רוכב אחושהשישילינג מפוקס הוא מדהים , אדיר ובהחלט מסוקס אופניו לבנות וקלילות כארנבת זהירת יא סקסי שלא לחטוף עגבת ילד משוכלל עם הרבה פונטציאל הוא רוכב ומשמיד כמו שד מקולל לסמים בנחישות אמר תמיד "לא", קיבל את הגנים הטובים ולא אחותו. ב"ן רנד"ל: בייקר נחוש , רוכב נעלה , דליקטס לאישונים

TheGuyOnTheBike

New member
צב צבים צבי הנינג'ה!

קאובאנגה! רו רוכב רוכבי הנינג'ה רו רוכב רוכבי הנינג'ה רו רוכב רוכבי הנינג'ה גיבורים ירוקים עם שריון מהם מפחד כל בריון גיבורי הנינג'ה הירוקים הם הרוכבים הכי מדליקים קאובאנגה! רו רוכב רוכבי הנינג'ה... טל הוא מנהיג הילדים ראסטי אוהב להמציא תכסיסים עומר מדליק אבל חוצפן בנרנדלו הוא רקדן קאובאנגה! צב צבים צבי הנינג'ה...

standard

New member
נו אז בסוף כן הצלחת להלחין שיר קצר

ואאטאטאטאטאטאטאטאטא

ido rosen

New member
עומר!!!!!!!!!!!

אתה היחיד שיכול לשכנע דוסים שבאמת היתקיימה האבולוציה מהעומר לאדם אהההה היתכוונתי מהקוף לאדם(שטויות אף אחד לא שם לב להבדל ביניכם).

למעלה