תגידו לי יחבורת עצלנים........

Haroman1

New member
תכנס עידו!

תגיד איפה קנית את החלקים לאופני פלטלנד שלך

israelbmx

New member
אמר עידו...

תגיד עידו, ואיך מצטרפים לטים שלך? יש כרטיס חבר מועדון? חוי משוגע! ובאותה הזדמנות, טים "לאון מזרחי" ביקר היום בקיבוץ אש-דוד הנחמד. מומלץ בחום. הא הא !

cold dark sound

New member
"טים לאון מזרחי!"

טים לאון מזרחי צריכה לחזור עוד לקיבוץ אש-דוד..... ילדות... לרכב... 12 שקל.... משוגעים כמעט כמו עידו...

nada01

New member
Haroman1

איפה אתה גר? ומה מספרך? ואתה יכול לבוא מחר? כי אני בורקה ועידו רוכבים מחר ליד הסקייטפארק...איזה סיגנון אתה רוכב?

Haroman1

New member
תקרא גבר!!!!!!!!!!!!1

אני רוכב יותר פארק אבל אני יודע כמה תרגילים בסטריט אני לא משהוא מיוחד

gilbmx

New member
עידו - תפסיק להציק לילדים !

מה אכפת לך מה הם עושים ? אם הם רוצים להקים קבוצה שלהם - סבבה - זה אפילו מגניב. מה כואב לך ? שפעם לא היו כאלה דברים. אז היום יש וזה רק טוב. אנשים צריכים לרכב בשביל להינות ואם מישהו רוצה לעשות רק פיבל גריינד - כי זה מה שהוא אוהב - שיעשה. בשביל זה הוא רוכב על אופניים ולא בקבוצת סייף. ילדים תהנו! אני נשאר בטים שלי - "טום"

Carmel B

New member
דיייייייייייייייייייייייייי!!!!../images/Emo46.gif|

זה מתחיל להיות מוגזם!!!! זה באמת אחד הדברים הכי מטומטמים ששעמתי בחיים שלי! אתם שמים לב על מה אתם רבים?! מי רוכב יותר זמן, מי רוכב איפה ואיך... מ ה ז ה מ ש נ ה?!!?!? בסופו של דבר כולנו נוסעים על אופניים וזה לא משנה מה יודעים ומה לא! כל אחד ירכב איך שבא לו ואפחד לא שופט אפחד אני מקווה על איפה הוא רוכב, איך הוא רוכב וכדומה... אתם לא בתחרות! אני יודע שאני לפחות נוסע בשביל הכיף ובשביל הספורט והנשמה... עכשיו בגלל הפורום המזדיין הזה וכמה אנשים שכותבים פה סתם שטויות,מתחילים לריב בלי סיבה ושוכחים שהם בפורום בי אם אקס. למה הם בפורום בי אם אקס? כי הם נוסעים על בי אם אקס ולא כי הם רבים עם אנשיפם שנוסעים על בי אם אקס... נשבר הזין כבר מכל הקטע הזה... תכתבו כמה הודעות שאתם רוצים כי זה פורום שלכם אבל אם יש משהו שמעצבן אותכם-(תעשו שיעורים קודם זה מאוד חשוב)אל תגיבו ותצאו תעשו סשן עצבני לבד, עם סקייטרים,אופנוענים לא משנה עם מי! רק תפסיקו לריב על נושאים מטומטמים!

roeiBMX

New member
תשמע...

עידו, קודם כל אתה לא מכיר אותנו אז אין לך זכות להעביר עלינו ביקורת. תפסיק כבר לזיין תשכל ולהתבכיין על כל דבר. יכול להיות שאתה רוכב טוב אבל זה לא אומר שאתה יכול להתחיל להטיף לכל מה שאתה רואה. אין שום קשר בין היכולת שלי כרוכב לבין זה שהיה לי משעמם וכתבתי בחתימה שלי TEAM RISHON. לפי התגובות שלך אתה נשמע איש ממש דפוק עם אישיות של בננה. ה"קבוצה" כמו שקראת לזה זה כמה חברים שרוכבים ביחד. אולי יש לך חסכים מזה שאין הרבה רוכבי פלאט בארץ אז אתה בוכה שאין לך עם מי לרכב. אולי. אז במקום לבוא ולבלבל, "לך תרכב יזונה".

ido rosen

New member
תשמע גם אתה......

אני לא מתבכיין על זה שאני רוכב רוב הזמן לבד, זה לא מפריע לי. אז אולי בא לך להיפגש איפשהו? ותגיד לי "לך תרכב יזונה" ואז אחרי שאני ידפוק לך את הצורה אתה תיראה כמו בננה.

Haroman1

New member
כנס ימפגר!

אתה בן אדם דפוק מה זה אתה בן 22 פחות או יותר ואתה מקלל ומתנהג כמו ילד בן 4 אם אתה מקלל אל תהיה בפורום הזה בכלל תמצא פורום אחר שבו תוכל לקלל

Haroman1

New member
תקרא !

סליחה אחי גם אם אני בפורום אני צריך לתת כבוד תגיד למה אתה לא יכול לפרט לי בפורום

omrinem

New member
יש לי משהו להגיד ובאמת משהו

בואו לא נריב לא נראה כמו יצורים כל מי שיש לו טים אז סבבה מי שרוכב נניח סשנים של 8 שעות כבוד פשוט לא נריב אנחנו קהילה ניקח הכל ונשים בצד נפתח דף חדש ונהיה פורום יותר טוב ויותר סבלני זה הכי טוב לכווווולם. וסליחה על מי שירדתי אליו או קללתי אז מעכשיו נפת דף חדש

wl21

New member
אמא שלכם

יזונות כולכם אני ראיתי את עידו רוכב ואת רוב הילדים פה וכולם פה לא פחות טובים מהשני אז תירגעו ילדים טובים

nada01

New member
מישהו רוצה אולי?

לבוא לרעננה ולהצטרף אלי ולעידו ליסוע ביחד? כי זה דיי משעמם 3 אנשים(עוד אחד בוריס) אנחנו שלושה אנשים ואנחנו צריכים איזה עוד 2-4 אנשים כדי ללמוד דברים בסטריט\פלאט...מישהו מסכים? תשאירו פה מספר אייסיקיו או מסנג'ר או טלפון שניצור איתכם קשר שתבואו שישי\שבת...

למעלה