תראי יקירתי
אם דבריי נתפסו כאילו יצאתי עליו, אז סליחה. אני חולה (ממש נהפך לדבר שגרתי לאחרונה...) וגם ככה כואב לי הראש. לעתים לא מסננת את דבריי באותו הרגע. ואיך אסביר פה לכל השאר כדי שיבינו?.. מממ באבילון תמיד יהיה באבילון. קשה מאוד לעמוד בפני הפיתויים וDuBsYs.. עבודה לא עבודה. בשיטה מקולת לא מקולת. אתה בכל זאת משתמש שהם נוחיות ומותרות בלבד. אז קאט דה בולשיט.. לא אומרת שאתה אדם רע או משהו, שככה משתמש בבאבילון אבל אין מה לעשות, זה קשה... אני לא מתיימרת לנסות אפילו... אני מודה שקשה לי להיות טינאייג'רית במאה ה21 ולא להתפתות לכל מיני המצאות וחידושים... במידה מסוימת- התנתקות מבבילון זה התנתקות מהעולם. אין לי שום רצון להתנתק מהעולם, אני חושבת שאני צריכה להסתפק במה שיש ואם יש לי אפשרות ליותר מזה- אז למה לא. אני לא אתנגד למותרות
[נעליים של סטיב מאדן. נעליים של סטיב מאדן] ומחשב הוא בהחלט מוסט דפנטלי בבילון. היית יכול לחיות גם בלעדיו, הלא כן? עזוב צרכנות קפיטלסיטית. בהודעה המקורית שלך השתמשת בביטוי "באבילון" ולא הזכרת את ה"משחק הקפיטליסטי", ויש סיבה. כי אתה מאנם מתנגדל באבילון אבל מתכחש לעובדה שגם מחשב. אז רק לידיעתך שזה בסדר אף אחד לא מושלם וגם אם המטרה שלך נאורה, לפעמים קשה להשיג אותה בשלמותה. אל תדאג
מחשב ופלאפון זה החיים שלי בערך אבל אני מודעת
ובקשר לערוץ 24 תראו, אני אישית לא צופה בטלויזיה (למעט תוכניות חד פעמיות נוסח "עולם היופי" שסקר באופן משובח את התעשייה המזעזעת הזו שמובילה לאנורקסיה, אצטרה אצטרה, ונמלטים, כי זה חובה)... אולי זה בגלל שאין לי זמן.. אבל אפשר להסתכל על זה גם מהזווית ש- אם הייתי רוצה, היית מוצאת לנכון לפנות לעצמי זמן. אבל זה מיותר בעיניי. ממש שיצא לי לראות ב24, שזה כלום בתוספת שום דבר בערך, יצא לי לראות את הקליפ ל"אל תטוסי" של תומר יוסף. מי היה מאמין שהבדן התימני מפלטפוס יהיה בסופו של דבר דבר כזה? אז אולי רק בגללו הערוץ הזה חיובי. כן. זהו. חפרתי מלא ובטח כולם התייאשו בערף אחרי הפסקה הראשונה בדבריי אבל זה מה שטוב במחשב לעומת המציאות הרבה יותר קל פשוט לא לקרוא, מאשר להשתיק חבר'ה מדברים איתכם. וחופרים. וחופרים. וחופרים. חחחח תחי החפרנות יא מאאאן ! BLESS YA ALL