תעצרו את המלחמה!!!

ScorpioID

New member
../images/Emo32.gif חייב לשתף..

כפי שחלקכם יודעים יש לי מחר ב1:30 טסט. רביעי במספר. ויש לי הרגשה שזה הולך להיות הכישלון הכי נחרץ בחיים שלי. להיות טוב במשהו ולא להצליח במבחן הקובע האחרון שלי בו. בטח חלקכם חושבים בטח על המזל הרע הזה שאמרתי לכולכם שיש לי טסט. אז בכל הטסטים שהיו לי עד כה שמרתי על זכות השתיקה. אבל לא עוד. אם אכשל <וזה ברור שכך..> ראשית דבר אני אפסיק עם השיעורים והטסטים. ואני פשוט אכנס לדיכאון.. זה הכל רק ייתי חייב לשתף..

../images/Emo32.gifטוב. הגעתי למסקנה מרעישה!!!!!!

הדברים הכי טובים נמצאים ממש מתחת לאף.

Piren

New member
heh

with that mind frame.. how do you expect passing? Easiest way to pass is drive as if you're 90 year old SLOWLY .. take a year to do everything .. if it means that youll stand an hour before a turn and let everyone pass.. thats fine (tho not too much. .cause then the tester would get mad
) drive slower than the speed limit (while not obstructing traffic) and signal for the stupidest turns there are (example of a street curving ) In short.. pretend you're driving for the first time

מיטללל

New member
לינוי :))

התספרי לנו מה הגורם לפרץ השמחה? (זה קשור למישהו?
) בכל מקרה אני שמחה בשבילך

SimplyMe1

New member
גם אני הגעתי למסקנה מרעישה

במסגרת העוף בתנור. כשיש שכנים(חדשים)שהם זמרי אופרה,שמחזיקים בבית שלהם את כול כלי הנגינה שמחזיקה הפילהרמוניה מ י נ י מ ו ם ומטפחים דור צעיר של זמרות(אחת בגילי,אפילו למדה איתי ביסודי)מזמרות בקולות גבוהים, היכונו היכונו:
א-י א-פ-ש-ר ל-ה-י-ר-ד-ם ו \ או ל ה ת ר כ ז
היום בצהריים הם שוב התאמנו בשירה בליווי נגינת פסנתר וסקסופון(האבא של המשפחה מנגן גם בסקסופון,כנראה)והעירו אותי בשנתי,בשעה 15:00.
חוצמזה,הלכו לי היום שני מיכלי דאודורנטים זולים(ניחא..)על התזה חוזרת ונשנית על יתוש גדול במיוחד..משהו ענק שבסופו של דבר הוא גם לא נפטר מזה,רק קיבל ממני הרעלה קטנה לנשמה. אבא שלי טיפל בו עם סמרטוט
וזהו,אלו סיפוריי להיום

אני לא יודע מה איתך-

אבל בפעם האחרונה שהשכנים שלי עשו לי רעש, הפעלתי את המערכת בפול ווליום והנעתי את האופנוע... מאז הם לא מפריעים לי

SimplyMe1

New member
K600 והיהודים במערכת שהתקלקלה לי.

האנטנה במערכת נקרעה(זה היה חוט כזה)והמערכת שלי מושבתת לכמה ימים. התחלתי ממש לשנוא אותם למרות שלא יצא לי לראות אותם הרבה..רק לשמוע עד עכשו.. יום שבת אני רגילה לישון עד 1 בצהריים ומאז שהם עברו לפה(סביבות ספט' השנה)מקימים אותי עם אופרה בשעה 11...על השעון הם מתחילים להתאמן.. והם גם שמו את כול הכלים שלהם בחדר שמופרד בקיר מהחדר שלי.. אגב,כשאני עולה במעלית עם שכנים אחרים אז צוחקים איתי(או עליי??)שאני "זוכה" לשמוע אופרה בחינם..אבל אני לא משתפת איתם פעולה.. יאקקקקק והעיקר אמא שלי אומרת לי "ללמוד נימוסים והליכות" מהבת שלהם(בגיל שלי)..נו מה אני אעשה שאני *לא* אשיר אופרה ואנגן על פסנתר.. אני עוד אקנה גיטרה ואראה להם!!!!

SimplyMe1

New member
אה,ובקשר ל"יהודים",גם את הדיסק שלהם

הרסו לי וגם המערכת סטראו שלי התפגרה..:\\ אי אפשר לרסס את השכנים..

Anna Karenina

New member
אני אפילו לא אגיב על זה.

כשפעם אחת, לא מייחסים חשיבות למה שאני אומרת, או לפחות מנסים לפתוח ת'ראש ולהפנים, אין טעם שאני אחזור שוב, ואייבש את הגרון, (או במקרה הזה - אעייף את האצבעות שלי). באמת שאין טעם. אני את שלי אמרתי כבר במקום אחר.

ChilD SouL

New member
חשיבה שלילית לא תעזור לך זה בטוח...

למה לחשוב שלילי עוד לפני שבכלל ניגשת
אז סתם מכניסה לך לראש מחשבות שליליות ובסוף זה מה שיקרה
תחשבי שאת הולכת לעבור את הטסט ולעבור כמו גדולה
תנהגי כמו שאת נוהגת בשיעורים, תנסי לא להלחץ
אם מוסיקה מרגיעה אותך - תיקחי איתך איזה דיסק או קלטת, אף בוחן לא יתנגד לקצת מוסיקה באוטו
תאמיני טיפה בעצמך
זה לא יזיק לך
יאללה, שיהיה

Anna Karenina

New member
מיטל ולארה..

תשמעו, אני תמיד אומרת, שבנאדם פועל לפי השכל. אם זה מה שהוא הכניס לעצמו לראש - הוא לא יעבור. כי ככה זה, הכל עניין של גישה. אתה בטוח שלא תעבור? אז אתה לא תעבור. נקודה.

ChilD SouL

New member
../images/Emo26.gif

בתור אחת שעברה את "החוייה" שהוא הולך לעבור מחר אני יכולה להסכים איתך במאה אחוז
גישה חיובית חשובה פה מאוד ואם אין אותה אז זה כאילו ישר קבעת ת'גורל שלך בעניין

Anna Karenina

New member
נכון.

אם נבדוק אצל כל אלה שעברו טסט, נראה שלגישה היה מרכיב חשוב בהצלחה, וככה היה גם אצלי. לבוא בראש אטום, בד"כ לא עוזר יותר מדי. אבל שיהיה בהצלחה, בכל אופן.

למעלה