אופס טעות שלי -
C ChilD SouL New member 20/3/04 #7 אופס../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif טעות שלי - ../images/Emo52.gif
ס סופה 20 New member 21/3/04 #11 אממ אם זה עוזר... אני עברתי טסט 5...... ואתה תעבור טסט אין מה להכנס לדיכאון... אז קורה שאתה לא נוהג טוב 4 פעמים..חפיף ... אם אני עברתי כולם יעברו ...
אממ אם זה עוזר... אני עברתי טסט 5...... ואתה תעבור טסט אין מה להכנס לדיכאון... אז קורה שאתה לא נוהג טוב 4 פעמים..חפיף ... אם אני עברתי כולם יעברו ...
א אורי I אתר ליגה New member 21/3/04 #12 ../images/Emo45.gif אני מכיר בנאדם שכל החיים שלו רכב על אופניים לעבודה ולסידורים, ונכשל ב 13 טסטים. לקראת גיל 45 הוא רק עבר טסט. שאלתי אותו מה ההבדל בין הטסט שהוא עבר לבין כל הטסטים האחרים שהוא נכשל בהם, והוא אמר לי "הגישה".
../images/Emo45.gif אני מכיר בנאדם שכל החיים שלו רכב על אופניים לעבודה ולסידורים, ונכשל ב 13 טסטים. לקראת גיל 45 הוא רק עבר טסט. שאלתי אותו מה ההבדל בין הטסט שהוא עבר לבין כל הטסטים האחרים שהוא נכשל בהם, והוא אמר לי "הגישה".
C ChilD SouL New member 21/3/04 #16 ../images/Emo12.gif רציני../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo7.gif על מה למה
A Anna Karenina New member 21/3/04 #17 כן, הוא נכשל, אבל בקטנה. תמיד יש טסט חמישי. ולאחרונה נתקלתי ביותר ויותר אנשים שעברו טסט חמישי, או אפילו שישי. ככה שזה ממש לא סוף העולם..
כן, הוא נכשל, אבל בקטנה. תמיד יש טסט חמישי. ולאחרונה נתקלתי ביותר ויותר אנשים שעברו טסט חמישי, או אפילו שישי. ככה שזה ממש לא סוף העולם..
C ChilD SouL New member 21/3/04 #18 ../images/Emo10.gif גם אני נתקלתי בזמן האחרון בהרבה אנשים שעברו טסט 5. כוח "חמסה"
S ScorpioID New member 22/3/04 #34 רגעעעעעעעעעע הלכתי לרב בוחן היום כנראה אבל רק כנראה, יגישו אותי לטסט חוזר בימים הקרובים
P pain is MY love New member 22/3/04 #28 ../images/Emo32.gifתעצרו את המלחמה!!! תניחו את הרובים בצד! אני מכריזה על יום אחד של שלום... ולכבוד מה? לכבוד זה שאני בת 18 היום!!!! סוף סוף אני חוקית! תנו לי לחגוג בשקט..
../images/Emo32.gifתעצרו את המלחמה!!! תניחו את הרובים בצד! אני מכריזה על יום אחד של שלום... ולכבוד מה? לכבוד זה שאני בת 18 היום!!!! סוף סוף אני חוקית! תנו לי לחגוג בשקט..
W Wild elf New member 22/3/04 #29 מזל טוב! שיהיה לך את כל הדברים היפים שבעולם! אני אפילו מוכן להניח את הנשק ולכסות שיניים... לכמה שניות...
מזל טוב! שיהיה לך את כל הדברים היפים שבעולם! אני אפילו מוכן להניח את הנשק ולכסות שיניים... לכמה שניות...
A Anna Karenina New member 22/3/04 #33 מזל טוב, חמודה...../images/Emo65.gif ואני ממש מצטערת להעכיר את האווירה, אבל בוודאי שמעתם שחיסלו את השייח' יאסין. מה דעתכם? מה הולך לקרות פה עכשיו? אני אישית מפחדת, מאוד...
מזל טוב, חמודה...../images/Emo65.gif ואני ממש מצטערת להעכיר את האווירה, אבל בוודאי שמעתם שחיסלו את השייח' יאסין. מה דעתכם? מה הולך לקרות פה עכשיו? אני אישית מפחדת, מאוד...
P pain is MY love New member 22/3/04 #43 עשו לי מתנה ליומולדת! הכי עצוב שהקפיצו ידידים שלי לצבא... אבל אל תדאגו! הכל יהיה בסדר!!!! קצת אופטימיות
עשו לי מתנה ליומולדת! הכי עצוב שהקפיצו ידידים שלי לצבא... אבל אל תדאגו! הכל יהיה בסדר!!!! קצת אופטימיות