18/6-20/6

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifשאלון מגניב שיצרתי:)

-טובנו, שיצרתי בערך. מצאתי את השאלון ושיפצתי אותו קצת...
-
-פרטים אישיים וזיבולים כאלה... שם: גיל: תאריך לידה: מיקומך בארצנו הקטנטונת: מידת נעליים: גובה: מידת חזייה: צבע שיער: אורך שיער: כיתה: יש חבר/ה: אם כן, כמה זמן אתם ביחד? אם לא, הי! את/ה כמוני. לאנורא
. ספר לי על תחביבך:
-שאלות מוזרדיות למדי OO" יש לך חיות מחמד? מצליח בבית ספר? כמה שפות אתה דוֹבר? איזה שפות? אוהב ספורט? איפה נולדת? אתה בן אדם של לילה או של יום? רגיש לדגדוגים? מאמין באלוהים? יש לך כינויים נוספים באינטרנט [חזי אל תתחיל לכתוב אל כולם.]? יש לך משקפיים/עדשות מגע? מה תרצה להיות כשתהיה גדול? מה הדבר הכי מביך שקרה לך? איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יש חבר/חברה/קראש? [הא שאלתי כבר אבל לא נורא
] ממה אתה הכי פוחד? אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? למה אתה הכי מתנגד? אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?
-דברים אהובים וכל מיני חירטוטי בסיגנון. המקום האהוב לחופשה: טעם גלידה אהוב: פרי אהוב: ממתק: מכונית: חג: היום הכי אהוב בשבוע: צבע: מגזין: קבוצת ספורט אהובה: חודש אהוב: תוכנית אהובה בטלוויזיה: חיה אהובה: חבר לאימייל [תגידו, למישו באמת באמת יש חבר לאימייל?]: מילה אהובה: נעליים: חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב: סלט: בשר: תוספת לפיצה: ארץ: עיר: מקום אהוב: ריח: רגש: [רק אני חושבת שהתשובה לשאלה הזאת ברורה מאילו?] מספר: ספר: עונה: סרט: אוכל: שתיה: [וואי כבר נמאס לי מזה >><<] להקה: חנות: אות:
-מתי בפעם האחרונה... עודכלמיני זיבולי שכל
היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו: רבת עם חבר: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו: הסתפרת: הרגשת טיפש: דיברת עם מישהו שאתה אוהב: התגעגעת למישהו: השתמשת בסמים?[
ליל אל תעני.] אכלת קופסא שלמה של אוריאו? *אני מוסיפה פה עוד שאלה. מישו יודע מה זה אוריאו?!?!!? נזרקת על ידי מישהו? פיסית? או רגשית? מישהו בגד בך? נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את הבית הלבן?[כל שני וחמישי מהזה ><] ראית את מגדל אייפל? עישנת? שתית אלכוהול? עישנת מריחואנה?[
X:] שיחקת מונופול? ראית טיטאניק? נישקת מישהי/ו? [אני חשבתי למחוק את השאלה, אבל בגלל שאני נחמדה.] התנשקת צרפתית? ניסית דיאטה? ביקרת בארץ אחרת? צבעת בספר צביעה? עשית אמבטיית קצף? טסת? שטת? נסעת ברכבת? היתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? נשארת ער כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? ראית ג´רי ספרינגר? דיברת בשיעור? פחדת מהחושך? היית בבית חולים [לא לביקור]? עשו לך תפרים? זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נעצרת על ידי המשטרה? נרדמת בשיעור? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? [XXXDDDDDDD] פגשת סלבריטי? עברת על החוק? אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? הלכת מכות? היית כלכך משועמ/מת שהכנת שאלון?
- זה זה או זהזה טהטהטהטהטה. במבה או ביסלי? ארומה או בורגראנץ'? בנצי או חזי? דרום או צפון? רכבת או אוטובוס? עם נעליים או בלי נעליים? שי: עם תלתלים או בלי תלתלים? >< או >.<? פיצה או המבורגר? בי"ס מז' עד י"ב או מז' עד ט' [ואז מי' עד י"ב]? פורום שייגעצ או פורום מוניקה?
התפרצות של חדשות לפורום בצורות מטורפות או שהפורום ישאר כמו שהוא? קרית מוצקין (חיים/ביאליק) או קרית אונו? עידני: עם מדים או בלי? איפרת: עם ליוויתן מחמד או בלי?XD מיכלי: עם ציצי או בלי? מלפפון או גזר? עגבניה או פלפל?
או
? לישון או להיות ער? לילה או יום? דג [אהמ] או ליוויתן[אההמאההמ איפרת]? דני: עם שיער או בלי שיער? -לא איכפת לי מה ענו פה.. אתה ללללאאאאא מסתפר!!!11111- טוב, כבר אינלי מה לכתוב.. מקווה שתהנו כפרות
[וסתם שיהיה לכם משו יפה להסתכל עליו
]

אנשים יש לי שאלה...בעצם 2

1) מה זה לשרשר?....ואיך עושים את זה?? 2) ידוע על הופעה של שייגעצ בקרוב??

../images/Emo119.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo205.gif

אריק ברא"ז, מנכ"ל חברת Xtrip, יתארח הערב ב-18:00 Live ב-BlogTV ויספר לכם על המסעות האתגריים של החברה. שרשרו את שאלותיכם כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1567&msgid=80171627
ד"ר עדי סאקר(PhD), מומחה לתזונה, יתארח הערב לייב בבלוגTVבשעה 19:00 ויענה לשאלות הגולשים בנושאי תזונה ובריאות. לשירשור השאלות בפורום דיאטות ואורח חיים בריא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=132&msgid=80166215 האירוח מתקיים כחלק מפרוייקט 'בריאות בעיר הגדולה' הנערך בשיתוף פעולה עם עיריית ת"א. פרטים נוספים על הפרוייקט ניתן למצוא בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/bari/
ד"ר דניאל שינהר, מומחה בכירורגית ילדים מהמרכז הרפואי ע"ש שיבא, תל-השומר, והומיאופת מודרני בעל ניסיון רב שנים בביצוע בריתות כירורגיות בכל הגילאים, יתארח הלילה בשעה 21:00 בפורום הריון ולידה ויענה לשאלות הגולשים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=110&msgid=80170397
עדי מורנו, פעילה בעמותת קל"ף - מיוזמות אירוע "מקום תחת הקשת", תתארח הערב בשעה 21:00 בפורום הורות הומולסבית ותענה לשאלות הגולשים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=386
חושבים שאתם יכולים לזהות שדות תעופה מתוך תמונה? תחרות Google Earth יוצאת לדרך בפורום חובבי תעופה. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1151&msgid=80160742

shay or eli

New member
מופע מחאה למען שכר שווה לנוער, 20/6

סניף תל-אביב של בנק"י (ברית הנוער הקומוניסטי הישראלי) מזמין אתכם ואתכן לערב להקות צעירות למען שכר שווה לנוער. הערב יתקיים ביום שלישי, 20 ביוני, בשעה 21:30 במועדון "הגדה השמאלית", רחוב אחד העם 70, תל-אביב. מחיר כניסה: 18.58 ש"ח (שכר המינימום לשעה שאנחנו דורשים). כל הכנסות הערב יוקדשו לקידום קמפיין "שכר שווה לנוער". יופיעו הלהקות: You'a בישגדא פידבק האביונים

Hezi The One

New member
בלה בלה ותשובות

1.לשרשר זה להגיב בעצם למי שאת צריכה...בסוף כל הודעה יש "הוספת הודעה" או משו את לוחצת וכותבת מה שאת רוצה. 2.אין לוח הופעות...בטח עוד מעט יפרסמו לוח הופעות קיץ

AvtipuS

New member
אני בא רק אם יצא לפועל המופע-

"לנין ולנון"- לבד וביחד. (אהמ. ג'ון לנון.) בסוף המופע הם יארחו את סטאלין. כי רצח זה כיף.
כל זה בסיאנס ענקי בקיבוץ. לא משנה איזה קיבוץ. ואולי תשנו את שם המועדון ל "הגדה השמאלנית"?
(אויאויאוי כל הפורום הולך לקטול אותי)

AvtipuS

New member
סתם בשביל להוכיח למורה שלי לערבית

שאני לא סתם קיבלתי 100 שנה שעברה, כתוב שם: לתחאד אלשׂביבה אלשׂיועיה (?) אלישראלי (פיי המילה הזאת הייתה קשה.)

ססילייה

New member
יויויויו!!!!111

זה הית'
ולי יש את הפסקול
שד"א. שכחת לקחת את התמונות של הית' משם
ואני סתם בוהה באיש הזה זה לא בריא כבר
קחי אותו מפה כבר!

רק בגלל שאיימת עליי../images/Emo11.gif

-פרטים אישיים וזיבולים כאלה... שם:זוהר גיל:14 תאריך לידה:1.12.91 מיקומך בארצנו הקטנטונת:ב"ש מידת נעליים: 39 גובה:1.56 מידת חזייה:B85 צבע שיער:אדמדם אורך שיער:בינוני כיתה:ט' יש חבר/ה:לא אם כן, כמה זמן אתם ביחד?לא
אם לא, הי! את/ה כמוני. לאנורא.ישש ספר לי על תחביבך:אני שמנה -שאלות מוזרדיות למדי OO" יש לך חיות מחמד? דגים תוכים ותאומים מצליח בבית ספר? בזמן האחרון כן כמה שפות אתה דוֹבר?2 איזה שפות? אנגלית מחורבשת,עיברית אוהב ספורט? נאמ לא כ"F איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים?כן מאמין באלוהים? כן יש לך כינויים נוספים באינטרנט [חזי אל תתחיל לכתוב אל כולם.]?כן יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? זונה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לאזוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? נו לוזוכרת יש חבר/חברה/קראש? [הא שאלתי כבר אבל לא נורא]סוג של ממה אתה הכי פוחד? מוות אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בתחת על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כל מיני למה אתה הכי מתנגד? לפלצנות בציבור אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?לאחשוב -דברים אהובים וכל מיני חירטוטי בסיגנון. המקום האהוב לחופשה:לאדעת טעם גלידה אהוב:שוקלד,תות,מסטיק :p פרי אהוב:תות ממתק:שוקולד מכונית: חג:חנוכה היום הכי אהוב בשבוע:שני צבע:שחור אדום מגזין: ראש 1 :$ קבוצת ספורט אהובה:
חודש אהוב:דצמבר תוכנית אהובה בטלוויזיה:ארתור חיה אהובה:כלב איגואנה חבר לאימייל [תגידו, למישו באמת באמת יש חבר לאימייל?]:לא מילה אהובה:שילשול נעליים:אולסטאר חדר בבית: ההופעה הכי טובה שראית: דיסק אהוב:נו אין לי כוח סלט:יווני בשר:לאדעת תוספת לפיצה: פטריות ארץ:ישראל עיר:ת"א מקום אהוב:ת"א ריח:דשא חתוך או איך שאל אומרים את זה רגש: [רק אני חושבת שהתשובה לשאלה הזאת ברורה מאילו?]לא מספר: 5 ספר:ילדי יום ריאשון עונה:לאדעת סרט:כלשהו אוכל: פיצה שתיה:מים [וואי כבר נמאס לי מזה >><<]גמלי
להקה:NIRVANA חנות:החנות של השאנטי D: אות:ז -מתי בפעם האחרונה... עודכלמיני זיבולי שכל היתה לך שיחה רצינית:מזמן חיבקת מישהו:מזמןןןן רבת עם חבר: בכית:לפני שבוע O_O צחקת:היום גרמת למישהו לצחוק: היום Oם קנית משהו:שלשום הסתפרת:מזמן הרגשת טיפש:תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב:היום התגעגעת למישהו:היום השתמשת בסמים?[ ליל אל תעני.]לא אכלת קופסא שלמה של אוריאו?אכן *אני מוסיפה פה עוד שאלה. מישו יודע מה זה אוריאו?!?!!?נו עוגיות נזרקת על ידי מישהו? פיסית? או רגשית?רגשית מישהו בגד בך? נאמ נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? מזמן היית מאוהב? :$ ראית את הבית הלבן?[כל שני וחמישי מהזה ><] ראית את מגדל אייפל?גיל 3 עישנת? :X שתית אלכוהול? שלשום עישנת מריחואנה?[ X:]לא שיחקת מונופול?מחר ראית טיטאניק? מזמן נישקת מישהי/ו? [אני חשבתי למחוק את השאלה, אבל בגלל שאני נחמדה.] התנשקת צרפתית? ניסית דיאטה? כל פעם משהו חדש ביקרת בארץ אחרת? גיל 3 צבעת בספר צביעה? לפני שבועיים עשית אמבטיית קצף? שלשום טסת? שטת? לא נסעת ברכבת?שבועיים היתה לך תאונת דרכים?שנה רכבת על פיל? הכנת אתר אינטרנט? נשארת ער כל הלילה? ל"ג דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? תמיד ראית ג´רי ספרינגר? דיברת בשיעור? תמיד פחדת מהחושך? שלשום היית בבית חולים [לא לביקור]?שנתיים עשו לך תפרים? גיל 3 זרקת מישהו והתחרטת על זה? יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? שיקרת? נאמ אתמול נעצרת על ידי המשטרה?לא נרדמת בשיעור? תמיד השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לדחוף לנחיריים של רעיה נחשב?[XXXDDDDDDD] פגשת סלבריטי? הא? עברת על החוק? אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? שנאת את עצמך? תמיד נשבר לך הלב? שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? היום נפלת מכסא? כל יום הלכת מכות? היית כלכך משועמ/מת שהכנת שאלון?לא מה אני מיכלי?XD - זה זה או זהזה טהטהטהטהטה. במבה או ביסלי?במבה ארומה או בורגראנץ'?ארומה בנצי או חזי? דרום או צפון?צפון רכבת או אוטובוס?רכבת עם נעליים או בלי נעליים?בלי שי: עם תלתלים או בלי תלתלים?עם >< או >.<?>< פיצה או המבורגר?פיצה בי"ס מז' עד י"ב או מז' עד ט' [ואז מי' עד י"ב]?ז' עד יב' פורום שייגעצ או פורום מוניקה?שייגעצ :X התפרצות של חדשות לפורום בצורות מטורפות או שהפורום ישאר כמו שהוא?שישאר כמו שהוא :XXXX קרית מוצקין (חיים/ביאליק) או קרית אונו?לאדעת עידני: עם מדים או בלי?בלי איפרת: עם ליוויתן מחמד או בלי?עםXD מיכלי: עם ציצי או בלי?בלי מלפפון או גזר?גזר עגבניה או פלפל?גם וגם או ?
לישון או להיות ער?גם וגם לילה או יום?גם וגם דג [אהמ] או ליוויתן[אההמאההמ איפרת]?ליוייתן
דני: עם שיער או בלי שיער?עם -לא איכפת לי מה ענו פה.. אתה ללללאאאאא מסתפר!!!11111-

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

פרטים אישיים וזיבולים כאלה... שם: צליל גיל: 15.3 תאריך לידה: 20.3.1991 מיקומך בארצנו הקטנטונת: באר שבע
מידת נעליים: 39 גובה: 1.63 מידת חזייה: אממ לא זוכרת
צבע שיער: חום נוטה לשחור אורך שיער: עד הציצי כיתה: מסיימת ט'
יש חבר/ה:
אם כן, כמה זמן אתם ביחד? אם לא, הי! את/ה כמוני. לאנורא. באמת לא נורא ספר לי על תחביבך: יש המון -שאלות מוזרדיות למדי OO" יש לך חיות מחמד?
מצליח בבית ספר? משתדלת כמה שפות אתה דוֹבר? 2 איזה שפות? עברית ואנגלית אוהב ספורט? לפעמים איפה נולדת? אל אל ישראל
אתה בן אדם של לילה או של יום? אני מעדיפה לילה
רגיש לדגדוגים? מאווווד מאמין באלוהים?
יש לך כינויים נוספים באינטרנט [חזי אל תתחיל לכתוב אל כולם.]? אממ צליל יש לך משקפיים/עדשות מגע? גם וגם
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לאדעת מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לאדעת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? כל הימים שאני עם אנשים שאני אוהבת יש חבר/חברה/קראש? [הא שאלתי כבר אבל לא נורא]
ממה אתה הכי פוחד? שיקרה משו לאנשים שאני אוהבת אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בגב(?) על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על כל היום שעבר עלי למה אתה הכי מתנגד? התעללות בבעלי חיים אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? לאדעת -דברים אהובים וכל מיני חירטוטי בסיגנון. המקום האהוב לחופשה: צפון
טעם גלידה אהוב: בננה פרי אהוב: תפוח אדום ממתק: עדשים של עלית מכונית: לאדעת חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: שני צבע: צהוב או כתום מגזין: אין
קבוצת ספורט אהובה: אין
חודש אהוב: מרץ תוכנית אהובה בטלוויזיה: הפיג'מות
חיה אהובה: נמלים חבר לאימייל [תגידו, למישו באמת באמת יש חבר לאימייל?]: אה
מילה אהובה: די נעליים: יחפה חדר בבית: איפה שהמחשב ההופעה הכי טובה שראית: אממ לאדעת דיסק אהוב: כרגע זה של פרויקט 30 סלט: אין
בשר: יאק
תוספת לפיצה: זיתים ירוקים ארץ: ישראל
עיר: ת"א, ירושלים מקום אהוב: ת"א ריח: נעים רגש: [רק אני חושבת שהתשובה לשאלה הזאת ברורה מאילו?]: לאדעת מספר: 3 ספר: הנסיך הקטן
עונה: חורף סרט: שודדים קאריביים אוכל: לאדעת שתיה: קולה או מים [וואי כבר נמאס לי מזה >><<]
להקה: לאדעת חנות: לאדעת אות: ל -מתי בפעם האחרונה... עודכלמיני זיבולי שכל היתה לך שיחה רצינית: שבוע אולי חיבקת מישהו: היום רבת עם חבר: שבועיים בכית: שבועיים צחקת: היום גרמת למישהו לצחוק: היום קנית משהו: אתמול הסתפרת: שנתיים וחצי נראלי הרגשת טיפש: היום דיברת עם מישהו שאתה אוהב: היום התגעגעת למישהו: כל הזמן
השתמשת בסמים?[ ליל אל תעני.] אפעם אכלת קופסא שלמה של אוריאו?מזה? *אני מוסיפה פה עוד שאלה. מישו יודע מה זה אוריאו?!?!!? אני לא
נזרקת על ידי מישהו? פיסית? או רגשית? אפעם מישהו בגד בך? אפעם נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
מה נראה לכם? היית מאוהב? לאדעת ראית את הבית הלבן?[כל שני וחמישי מהזה ><] חחחח אפעם ראית את מגדל אייפל? בטלויזיה עישנת? אפעם שתית אלכוהול? ביום ראשון עישנת מריחואנה?[ X:] אפעם שיחקת מונופול? מזמן.. אחים שלי הפסיקו להציק לי עם זה(תודה לאל) ראית טיטאניק? התחלתי לראות אותו מזמן ואפעם לא סיימתי.. סרט משעמם
נישקת מישהי/ו? [אני חשבתי למחוק את השאלה, אבל בגלל שאני נחמדה.]היום התנשקת צרפתית? שבועיים ניסית דיאטה? לאדעת ביקרת בארץ אחרת? אפעם צבעת בספר צביעה? לא זוכרת עשית אמבטיית קצף? אממ שבועיים אולי טסת? אפעם שטת? אממ בכיתה ו' נראלי נסעת ברכבת? שבועיים היתה לך תאונת דרכים? אפעם רכבת על פיל? אפעם הכנת אתר אינטרנט? אפעם נשארת ער כל הלילה? ל"ג בעומר נראלי דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחחח לא... אמא מסדרת לי
ראית ג´רי ספרינגר? מזה? דיברת בשיעור? כל הזמן פחדת מהחושך? אני אוהבת חושך
היית בבית חולים [לא לביקור]? אפעם עשו לך תפרים? אפעם זרקת מישהו והתחרטת על זה? אפעם יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? אפעם שיקרת? היום נעצרת על ידי המשטרה? אפעם נרדמת בשיעור? לא זוכרת השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? [XXXDDDDDDD]
לא זוכרת פגשת סלבריטי? הוו סלבריטי.. לא זוכרת עברת על החוק? אפעם אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כל הזמן שנאת את עצמך? לא זוכרת נשבר לך הלב? חודשיים-שלוש שברת למישהו את הלב? לאדעת רצית להרוג מישהו? היום נפלת מכסא? לא זוכרת הלכת מכות? מתי ראיתי פעם אחרונה את שימי?
היית כלכך משועמ/מת שהכנת שאלון? אפעם - זה זה או זהזה טהטהטהטהטה. במבה או ביסלי? במבה יאמייי ארומה או בורגראנץ'? ארומה בנצי או חזי?
דרום או צפון? צפוןצפוןצפון רכבת או אוטובוס? רכבת עם נעליים או בלי נעליים? בלי שי: עם תלתלים או בלי תלתלים? עםעםעםעםעם
אבל גם עם קצר יפה לו
>< או >.<? >< פיצה או המבורגר? פיצה
בי"ס מז' עד י"ב או מז' עד ט' [ואז מי' עד י"ב]? לא ממש משנה לי פורום שייגעצ או פורום מוניקה? שייגעצ
(סורי קרן
) התפרצות של חדשות לפורום בצורות מטורפות או שהפורום ישאר כמו שהוא? שישאר כמו שהוא (מצטערת חדשות
) קרית מוצקין (חיים/ביאליק) או קרית אונו?
עידני: עם מדים או בלי? מדים זה גרר
אז עידן ומדים זה
איפרת: עם ליוויתן מחמד או בלי?XD מה???? אבל שיהיה עם מיכלי: עם ציצי או בלי? עםעם מלפפון או גזר? מלפפון עגבניה או פלפל? גמבה
או ? לישון או להיות ער? ער לילה או יום? לילה דג [אהמ] או ליוויתן[אההמאההמ איפרת]? ליוויתן דני: עם שיער או בלי שיער? עם

נוקה3

New member
שאלון...

שם:נועה גיל:13 (עוד חודש 14) תאריך לידה:21.7.1992 מיקומך בארצנו הקטנטונת:חיפה מידת נעליים: 38-39 גובה:1.61 מידת חזייה:חחחחח B75 צבע שיער:שחור אורך שיער:דיי ארוך כיתה:ח יש חבר/ה:לא אם כן, כמה זמן אתם ביחד? אם לא, הי! את/ה כמוני. לאנורא. ספר לי על תחביבך: -שאלות מוזרדיות למדי OO" יש לך חיות מחמד? לא מצליח בבית ספר? בערך כמה שפות אתה דוֹבר?אחת... עברית(אבל לומדת גם ערבית ואנגלית) איזה שפות? ערבית ואנגלית אוהב ספורט?כן... איפה נולדת? בישראל
ברמבם חח אתה בן אדם של לילה או של יום?יום:)
רגיש לדגדוגים?מאוד מאמין באלוהים? מאודד יש לך כינויים נוספים באינטרנט [חזי אל תתחיל לכתוב אל כולם.]? יש לי פוללל חחח יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אממ נירא לי פסיכולוגית (אבל אני נורא רוצה להיות שחקנית בגלל זה אני לומדת בבצפר דרמה
) מה הדבר הכי מביך שקרה לך?הכי מביך?? אממ תאמת זה תמיד קורה לי שאני מדברת על מישו ואומרת משו רע נגיד או מחכה אותו חחח הוא לידי חחח איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היום שנולדתי יש חבר/חברה/קראש? [הא שאלתי כבר אבל לא נורא] קראש יש חבר לא
ממה אתה הכי פוחד? גובהה (גבההים) וחושך(אבל חושך חושך) אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? חח בגב כדי ליראות אם מישו מדבר עלי או עושה לי דברים מאחורי הגב(פיסית יענו פרצופים וזה חח) על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? שיט מחר4 בצפר חחחחח למה אתה הכי מתנגד? אממ נירא לי ניסויים בחיות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? אלוהי'ם חחח -דברים אהובים וכל מיני חירטוטי בסיגנון. המקום האהוב לחופשה:אממ חו"ל טעם גלידה אהוב: שוקולד ופצפוצי שוקולד פרי אהוב: אגס ממתק:שוקולד לבן מכונית: לא מכירה סוגים אבל אני אוהבת מכוניות צהובות ואדומות חג:פוריםם
היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע:בורדו מגזין: ראש אחד קבוצת ספורט אהובה: מכבי חיפה חודש אהוב: יולי תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש מלא.. אני אוהבת SO RIVEN חח אם ככה רושמים חיה אהובה:פינגויין חבר לאימייל [תגידו, למישו באמת באמת יש חבר לאימייל?]: הייתה לי... מילה אהובה: כיף
נעליים:אני אוהבת נורא אולסטאר וכפכפים תנכיות חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: ההופעה של שייגעצ ברוק העצמאות הייתה מופוצצת לפי דעתי!! דיסק אהוב:משקאות חריפים STILL NOT GETING ANY...של סימפל פלאן סלט:רק עגביניה מלפפון ובצל בשר: צמחונית
תוספת לפיצה: אממ כלום... אני אוהבת ריק ארץ: ישראל וארצות הברית עיר: חייפה ועתלית מקום אהוב: הבית ריח: של קרם שיער חחח רגש: [רק אני חושבת שהתשובה לשאלה הזאת ברורה מאילו?] רגש?? אממ צחוק מספר: 100 ספר:בדרך למעלה עונה:קיץ!! סרט:13 אוכל: ספגטי
שתיה:מים וקולה [וואי כבר נמאס לי מזה >><<] להקה:שייגעצ וסימפל פלאן חנות: טי אנ טי אות:נ' -מתי בפעם האחרונה... עודכלמיני זיבולי שכל היתה לך שיחה רצינית: אתמול ולפני חצי שנה בטיול שנתי חיבקת מישהו:היום
רבת עם חבר:וואי דיי ממזמם תאמת.. חצי שנה בערך?! בכית:מצוק---היום חחח ובכי של עצב---לפני שבועעים בערך צחקת:היום... גרמת למישהו לצחוק: היום
קנית משהו: לפני 4 ימים בערך חזרתי מטורקיה אזז חחח הסתפרת: לפני שבועיים ישרתי תשיער הרגשת טיפש:כל שיעור מת"ת דיברת עם מישהו שאתה אוהב:אתמול התגעגעת למישהו:לפני חודש השתמשת בסמים?[ ליל אל תעני.] לא!! אכלת קופסא שלמה של אוריאו?בטיול שנתי.. זה היה ממזמן!! *אני מוסיפה פה עוד שאלה. מישו יודע מה זה אוריאו?!?!!?כן!!אני חח נזרקת על ידי מישהו? פיסית? או רגשית? פיסית כן אבל אני לא אוהבת אותו...רגשית אני עכשיו חחח מישהו בגד בך? לא שזכור לי חח לא לא נירא לי נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כמעט כל שישי היית מאוהב? עכשיו ראית את הבית הלבן?[כל שני וחמישי מהזה ><]אממ אף פעם נירא לי ראית את מגדל אייפל? לא ראיתי עישנת? ניסיתי לפני שבוע בערך וזה היה מגעיל חחח שתית אלכוהול? ווואוו ממש ממזמםן נירא לי שנה שעברה באיזה חתונה של דוד שלי עישנת מריחואנה?[ X:] אף פעם שיחקת מונופול? לפני שבועיים בערך ראית טיטאניק? וואה וואה שהייתי בת 10 נירא לי חחח נישקת מישהי/ו? [אני חשבתי למחוק את השאלה, אבל בגלל שאני נחמדה.]אין לי חבר כל כך עכשיו אז.. בכיתה ו' זה נחשב? חחח התנשקת צרפתית? עוד לא
ניסית דיאטה? לפני שבועיים בערך ביקרת בארץ אחרת? לפני 4 ימים!!!חח צבעת בספר צביעה? וואי אממ לפני חודשיים בערך עם דודים שלי חחח עשית אמבטיית קצף? בחורף הקודם טסת? לפני פוול זמן...איזה 4-3 שנים שטת? לפני 4 ימים נסעת ברכבת? בגיל 10 נירא לי היתה לך תאונת דרכים? לפני שנתיים רכבת על פיל? אף פעם הכנת אתר אינטרנט? אף פעם...(אין לי שמץ של מושג איך) נשארת ער כל הלילה? נירא לי בטיול של הבצפר דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חחח הפסקתי עם זה מזה ממזמן ראית ג´רי ספרינגר? נירא לי לא ראיתי את זה אף פעם דיברת בשיעור? כל הזמן.. פחדת מהחושך? תמיד פחדתי ממנו היית בבית חולים [לא לביקור]?שהייתי בת 10 נירא לי חחח עשו לך תפרים? לא עשו לי אף פעם זרקת מישהו והתחרטת על זה? תאמת אף פעם יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? אף פעם שיקרת? לפני שבוע בערך נעצרת על ידי המשטרה? ברוך השם אף פעם חח נרדמת בשיעור? זה אף פעם לא קרה לי!!! חחח השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? [XXXDDDDDDD] חחחח אף פעם נירא לי פגשת סלבריטי? לפני 4 ימים חח עברת על החוק? לא נירא לי זה קרה לי אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? או באמצע השנה הזאתי או שנה שעברה אבל זה ביגלל שגיליתי שהוא ממש לא בעיניין שלי ונוווראאא אהבתי אותו!! שנאת את עצמך? לפני חודשיים בערך נשבר לך הלב? בתחילת השנה הזאתי. שברת למישהו את הלב? יש לי הרגשה ששברתי לו את הלב אבל לא בטוחה(שנה שעברה) רצית להרוג מישהו? חחח לפני חודשיים נירא לי נפלת מכסא? לפני חודש בערך הלכת מכות? עם אח שלי הקטן חחח לפני שנה בערך (זה היה די רציני חחח) היית כלכך משועמ/מת שהכנת שאלון?חחח עכשיו!! - זה זה או זהזה טהטהטהטהטה. במבה או ביסלי?במבה!! ארומה או בורגראנץ'?ארומה בנצי או חזי?בנצי דרום או צפון?צפון רכבת או אוטובוס?רכבת עם נעליים או בלי נעליים?בלי שי: עם תלתלים או בלי תלתלים? בלי >< או >.<? פיצה או המבורגר?פיצה בי"ס מז' עד י"ב או מז' עד ט' [ואז מי' עד י"ב]?נירא לי י עד י,ב וז' עד ט פורום שייגעצ או פורום מוניקה? פורום שייגעצ התפרצות של חדשות לפורום בצורות מטורפות או שהפורום ישאר כמו שהוא?אממ לא יודעת אני דיי חדשה אז אני לא יגיד כמו שהוא חחח קרית מוצקין (חיים/ביאליק) או קרית אונו? מוצקין נירא לי עידני: עם מדים או בלי? עם... איפרת: עם ליוויתן מחמד או בלי?XDחחחנירא לי עם זה נחמד מיכלי: עם ציצי או בלי? עם מלפפון או גזר? מלפפון עגבניה או פלפל?עגבנייה או ? לישון או להיות ער? זה כיף לישון...אבל להיות ער לבד זה לא כיף לילה או יום?יום דג [אהמ] או ליוויתן[אההמאההמ איפרת]?נירא לי דג דני: עם שיער או בלי שיער? עם...אני מתה על שיער ערוך!!(גם לבנים אבל לא ארוך מוגזם חח)

נוקה3

New member
היי צליל כנסי שנייה חח

את הראשונה שרשמתי לי ברוכה הבאה אני צליל... חחח אז סתם רציתי לישאול אותך מה קורה?? חחח

למעלה