אהה.זה מוחק כל הזמן!
שם:
כאילו שאתם לא יודעים... גיל:18 תאריך לידה:14.4 מיקומך בארצנו הקטנטונת: קריית ביאליק מידת נעליים: 39-40 גובה:1.69 מידת חזייה: :X צבע שיער:שחור אורך שיער: קצר. כיתה::X יש חבר/ה:
אם כן, כמה זמן אתם ביחד? :X אם לא, הי! את/ה כמוני. לאנורא. ספר לי על תחביבך: יש המון.נו את יודעת
-שאלות מוזרדיות למדי OO" יש לך חיות מחמד? כע מצליח בבית ספר? לא כמה שפות אתה דוֹבר?שלוש. איזה שפות? אנגלית.עברית.רוסית. אוהב ספורט? לא איפה נולדת? פנסילבניה.אבל זה לא נחשב.כי כשהגענו לארץ הייתי בת...פחות מחודש ככה. אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה. רגיש לדגדוגים?כן. מאמין באלוהים? כשצריך. יש לך כינויים נוספים באינטרנט [חזי אל תתחיל לכתוב אל כולם.]? כן.
יש לך משקפיים/עדשות מגע? עוד לא. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא רוצה לגדול. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? אמרתי למישהו שהרוכסן שלו פתוח, אחרי ששעתיים אנחנו מדברים.וכל הזמן הזה בהיתי לשם ומסתבר שדמיינתי. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת.מזמן לא היה כזה. יש חבר/חברה/קראש? [הא שאלתי כבר אבל לא נורא]
ממה אתה הכי פוחד? לבד נו \: אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? גב. על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? "סעמק.יש איש משפחה." למה אתה הכי מתנגד? נטישה. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? פיטרפן
או שיין. -דברים אהובים וכל מיני חירטוטי בסיגנון. המקום האהוב לחופשה: ארה"ב. טעם גלידה אהוב:שוקולד 0_0 פרי אהוב: :X ממתק: הסוכריות של סבתא D: מכונית: בימבה
חג: סוכות
היום הכי אהוב בשבוע: שני צבע: סגול!!! מגזין: ראש1 קבוצת ספורט אהובה: >< חודש אהוב: אפריל
תוכנית אהובה בטלוויזיה: יש הרבה.בעיקר נמלטים.סקראבס.חברים וכאלה. חיה אהובה: חתול.או נחש
חבר לאימייל [תגידו, למישו באמת באמת יש חבר לאימייל?]: בתדודה זה נחשב? מילה אהובה:פאק. נעליים: אולסטאר. חדר בבית: שלי! ההופעה הכי טובה שראית: עזבו. דיסק אהוב:עזבו גם את זה. סלט:וגם את זה. בשר:חח וגם את זה. תוספת לפיצה: ואת זה. ארץ: רק לא ישראל
עיר: תל אביב! מקום אהוב:תל אביב!
ריח: לימון
רגש: [רק אני חושבת שהתשובה לשאלה הזאת ברורה מאילו?] :X מספר: 9 ספר: הנסיך הקטן עונה: סתיו סרט:10 דברים שאני שונאת בך. אוכל: פיצה שתיה:קגלביץ' לימון [וואי כבר נמאס לי מזה >><<] להקה: התבלינים. חנות:מונסטון. אות: :X -מתי בפעם האחרונה... עודכלמיני זיבולי שכל היתה לך שיחה רצינית:אתמול חיבקת מישהו:אתמול רבת עם חבר:בואו לא נזכיר נושאים כאובים,טוב.? בכית:עזבו. צחקת: אתמול
גרמת למישהו לצחוק: לאדעת. קנית משהו:היום >< הסתפרת: מזמן לא הרגשת טיפש: כל הזמן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כל יום
התגעגעת למישהו: כל הזמן
השתמשת בסמים?[ ליל אל תעני.]
אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא, אבל אכלתי *אני מוסיפה פה עוד שאלה. מישו יודע מה זה אוריאו?!?!!? העוגיות האלה נו. נזרקת על ידי מישהו? פיסית? או רגשית?כן מישהו בגד בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן היית מאוהב? לא ראית את הבית הלבן?[כל שני וחמישי מהזה ><]חחחחחחח לא ראית את מגדל אייפל?כן
עישנת? כן.ועדיין
שתית אלכוהול? יאפ עישנת מריחואנה?[ X:] גם על זה לא לענות?
שיחקת מונופול? כן ראית טיטאניק? חחחח לצערי נישקת מישהי/ו? [אני חשבתי למחוק את השאלה, אבל בגלל שאני נחמדה.]כן התנשקת צרפתית? כן ניסית דיאטה? כן ביקרת בארץ אחרת? כן צבעת בספר צביעה? כן עשית אמבטיית קצף? מזמן לא
טסת? כן שטת? כן נסעת ברכבת?
למה??????? היתה לך תאונת דרכים?
שוב למה??? רכבת על פיל? לא
הכנת אתר אינטרנט? לא נשארת ער כל הלילה? חחחחחחח בזמן האחרון זה
כל לילה. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? לא 0_0 ראית ג´רי ספרינגר? לא דיברת בשיעור? מזמן לא הייתי בשיעור
פחדת מהחושך? כן. היית בבית חולים [לא לביקור]?כן. עשו לך תפרים? בקטנה. זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן. >< יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? בערך. שיקרת? כן. נעצרת על ידי המשטרה? לא. נרדמת בשיעור? כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? [XXXDDDDDDD] חחחחחחח לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק? כן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא שנאת את עצמך? כן נשבר לך הלב? כן שברת למישהו את הלב? לא עד כמה שידוע לי רצית להרוג מישהו? חחח אני סטואי אני, ברור. לפעמים נו מה >< נפלת מכסא? כן הלכת מכות?כן חח וגם הפסדתי. היית כלכך משועמ/מת שהכנת שאלון? קצת
- זה זה או זהזה טהטהטהטהטה. במבה או ביסלי? במבה ארומה או בורגראנץ'?ארומה בנצי או חזי? :X דרום או צפון? מרכז
רכבת או אוטובוס? רכבת עם נעליים או בלי נעליים? עם שי: עם תלתלים או בלי תלתלים? עם
>< או >.<? שניהם
פיצה או המבורגר? פיצה בי"ס מז' עד י"ב או מז' עד ט' [ואז מי' עד י"ב]? מהזהמשנה?
פורום שייגעצ או פורום מוניקה? שייגעצ. התפרצות של חדשות לפורום בצורות מטורפות או שהפורום ישאר כמו שהוא? מי שבא ברוך הבא
קרית מוצקין (חיים/ביאליק) או קרית אונו? ביאליק.חחחחחחחחחחחח סתם לא
לא זה!לא זה! ולא זה! עידני: עם מדים או בלי? :X איפרת: עם ליוויתן מחמד או בלי?XD מממ.. מיכלי: עם ציצי או בלי? גם וגם.מה זה משנה?
מלפפון או גזר? עגבניה או פלפל? או ? לישון או להיות ער?ער לילה או יום?לילה דג [אהמ] או ליוויתן[אההמאההמ איפרת]?חחחחחחחחחחחחחחחחח מה?? דני: עם שיער או בלי שיער? עם
מיכלי.תראי