יוו הם כמו עכברונים.. קטנים חמודים ופרוותי'ים. ממש גורים חמודים. אבל מה תעשו עם 9 גורים + הורי'הם?
כ כן זהו שמי אור New member 20/2/06 #21 יוו הם כמו עכברונים.. קטנים חמודים ופרוותי'ים. ממש גורים חמודים. אבל מה תעשו עם 9 גורים + הורי'הם?
H handlessman New member 20/2/06 #22 מה נעשה עם 10 גורים והוריהם? יש שני כלובים אחד גדול יותר ואחד קטן יותר, כשבכל אחד מהם זוג הורים ו-5 גורים, אז אולי נקנה לאלה שבכלוב הקטן יותר כלוב יותר גדול... היי תראו, בפרסומת בצד שמאל מופיעה כל הזמן פרסומת למכללה שמאחורי הבית שלי
מה נעשה עם 10 גורים והוריהם? יש שני כלובים אחד גדול יותר ואחד קטן יותר, כשבכל אחד מהם זוג הורים ו-5 גורים, אז אולי נקנה לאלה שבכלוב הקטן יותר כלוב יותר גדול... היי תראו, בפרסומת בצד שמאל מופיעה כל הזמן פרסומת למכללה שמאחורי הבית שלי
H handlessman New member 20/2/06 #23 מרוב הסיפור שכחתי את השמות... אז כמו שאמרתי לבוגרים יש שם - לאבא קוראים אוסקר, לבן צ'אקי (על שם סדרת הסרטים, מי שמכיר), ולשתי הבנות קייסי ופודינג (סתם מה שעלה לי בראש)
מרוב הסיפור שכחתי את השמות... אז כמו שאמרתי לבוגרים יש שם - לאבא קוראים אוסקר, לבן צ'אקי (על שם סדרת הסרטים, מי שמכיר), ולשתי הבנות קייסי ופודינג (סתם מה שעלה לי בראש)