22/10/2003 בוקר אור

princess lis

New member
יונתי,שיהיה בשעה טובה../images/Emo57.gif

ואני עם פרפרים בבטן...בעוד חודש ושבוע ה"תינוק" שלי מתגייס

princess lis

New member
לפעמים גם המורה....

טועה
שחרית,הצצתי בכם במפגש.(אולי קצת יותר מובן
) עלמתי,
אחד ליום
יותר...שיספיק לכולםםםם
ערב טוב חברים

rolan

New member
אמא'לה מישהו הציץ עלינו במפגש../images/Emo35.gif

מה זה שחרית
.... פרינסס
.... ספרו לי מה זה, זה מפחיד להיות נראית ולא לראות....

rolan

New member
את../images/Emo35.gif.... ../images/Emo3.gif

זה לא נגלה לך... אחרי כל היין ששתית...
פחחחחחחחחח

אפרופו, איפה התמונותתתת?????

רולן, תשאלי את אוהי איפה הוא שם את התמונות מהמפגש? הוא אמר שהוא ישים אותם באתר שרק שמי שיש לו סיסמא יוכל לראות. בינתיים אף אחד מאיתנו לא ראה כלום. נווווווווו. רוצה לראות תמונות כבר.

rolan

New member
בכייף ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo25.gif

החתולית

New member
בוקר טוב :)

ברכת בוקר טוב ראשונה שלי בפורום (ואני מקווה לברך בכל בוקר). שיהיה בוקר נעים וחמים לכולנו :) החתולית שנהנית מהעוד קצת קיץ שיש לנו עכשיו (כי כמו כל חתולה, היא מעדיפה שמש וחום על-פני רטיבות וקור)

*יערית

New member
בוקר של תבניות ותובנות../images/Emo132.gif../images/Emo42.gif

להדפיס ולשים על המקרר{במילעיל או במילרע?} ויתור מתוך עוצמה/שרה מתוקי החיים הם עניין של ויתור מתוך עוצמה. כשאני בוחר לאכול אני מוותר על הרעב, כשאני בוחר לשתות אני מוותר על הצמא, כשאני בוחר לאהוב אני מוותר על השנאה, כשאני בוחר לסלוח אני מוותר על הטינה, כשאני בוחר ביכולת אני מוותר על המוגבלות, כשאני נפגש אני מוותר על הגעגוע, כשאני בקבלה אני מוותר על הכעס, כשאני לוקח אחריות, אני מוותר על חוסר אונים ועל להיות קורבן. כשאני במודעות של שפע אני מוותר על מודעות החוסר, כשאני מגלה אומץ אני מוותר על הפחד, כשאני זורם ומאפשר לדברים חדשים לקרות, אני מוותר על השליטה. כשאני בוחר באור אני מוותר על החושך, הכול בחיים זה עניין של בחירה על מה לוותר. לוותר זה לא נוח, זה נגד הטבע שלנו, אבל יצירת השמחה ויצירת החיים, באים ממקום של ויתור ובחירה חופשית. ממקום של כוח ועוצמה

למעלה