4 הקושיות החדשות להפגת שיעמום

BABELICIOUS

New member
../images/Emo32.gif 4 הקושיות החדשות להפגת שיעמום

איזה שגעונות / שריטות יש לכם שלפעמים נראה לכם שזה רק אצלכם?
מהם הכישרונות שלכם?
האם יש לכם פוביות כלשהן ו/או מהם הפחדים הכי גדולים שלכם?
עם מה אתם יודעים שלא תסתדרו אצל בן/בת זוג פוטנציאלי/ת?

Old Girl

New member
יואו את עקשנית

איזה שגעונות / שריטות יש לכם שלפעמים נראה לכם שזה רק אצלכם? אולי לא רק אצלי, אבל: אני כל הזמן מציירת קופסאות עם קוים פנימיים ומשטחים שחותכים את הקופסא; אני לא יכולה לישון טוב אם יש עוד אדם בחדר; אני קמה ב - 6 באופן טבעי. מהם הכישרונות שלכם? אני יכולה ללמוד במהירות גבוהה מאוד כמעט כל נושא. האם יש לכם פוביות כלשהן ו/או מהם הפחדים הכי גדולים שלכם? הפוביה שלי היא מגפות. כשאני קוראת בספר על מגפה או מחלה מדבקת - לפעמים זה לא עוזב אותי כמה ימים. פחד? הפחדים, בניגוד לפוביות, הם הגיוניים... אני פוחדת מתקיפה פיזית, פוחדת מנהגים מטורפים, פוחדת שלא יהיה לי כסף אם לא אעבוד - כאלה. עם מה אתם יודעים שלא תסתדרו אצל בן/בת זוג פוטנציאלי/ת? יש לי בן זוג ממשי לא פוטנציאלי... אהבת יתר לסדר - קשה לי אתה.

BABELICIOUS

New member
חופשי עקשנית ../images/Emo3.gif

וזו עוד אחת התכונות הטובות שלי

BABELICIOUS

New member
"אוף זאתי עם הסקרים שלה..." ../images/Emo6.gif

איזה שגעונות / שריטות יש לכם שלפעמים נראה לכם שזה רק אצלכם?
כשאני הולכת לישון אני מקפלת את הסוף של השמיכה מתחת לרגליים, שיהיה ריפוד לכפות רגליים שלי, שגם שושה אוהבת לשכב שם.
כשאני עולה במדרגות הרחבות והנמוכות, אני מקפידה לא לדרוך עם שתי הרגליים על אותה מדרגה
גם כשאני הולכת על מדרכה עם הריבועים הגדולים אני מקפידה לא לדרוך על הקווים אלא רק בתוך הריבוע.
מהם הכישרונות שלכם?
שירה {הן בקטע הווקאלי והן פואטיקה / כתיבה}; קופירייטינג; סקס
האם יש לכם פוביות כלשהן ו/או מהם הפחדים הכי גדולים שלכם?
פוביה: יש לי פחד גבהים & פחד ממעליות {שמן הסתם קשורה לפחד הגבהים}. כשהייתי ילדה לא הסכמתי לעלות במעלית לבד. היום.... לא שלא אעלה לבד, אבל נלחצת יותר כשאני לבד במעלית. כל מעלית. פעם מזמן קרה שאפילו לא לקחתי עבודה בגלל זה. משרד עו"ד שממוקמים בבניין משרדים מפואר מזכוכית, עם מעלית שקופה, כאשר רואים את הגובה ממנה והמשרד היה בקומה 20 ומשהו. כשעליתי למשרד לראיון במעלית הזו מצאתי את עצמי נצמדת לדלת מפחד ודופק מהיר עד שהגעתי למעלה ואח"כ למטה. הם אמרו לי במקום שהתקבלתי ורק בטלפון אח"כ אמרתי להם שאני לא לוקחת את העבודה, המצאתי סיבה אחרת, לא יכולתי להגיד ת'אמת.
פחדים ריאלים: מוות, נכות / מוגבלות, חוסר אונים
עם מה אתם יודעים שלא תסתדרו אצל בן/בת זוג פוטנציאלי/ת? במקרה שלי, אם מה לא הייתי מסתדרת עם בן זוגי לו הוא היה מעשן, גזען, טיפש, אטום, צר אופקים, ולא אוהב כלבים ובעלי חיים בכלל.

moi24

New member
בשלוף

שגעונות / שריטות - לא יכולה לראות מישהו יושב קרוב מדי למסך המחשב או טלוויזיה. מיד נוזפת שאני אכנס בהם אם לא יתרחקו... כשרונות - אלופה בחמש אבנים ובטטריס. דוקטורט בסנוביות. פוביות - מהחיות הקטנות האלה שזזות מהר.... נו.... סילברפיש...
אה כן, ולטאות, למרות שאומרים שלטאה בבית זה מזל טוב. לא אסתדר עם אף אחד, זה בטוח. תמיד אמצא משהו לריב עליו.

BABELICIOUS

New member
אהה באמת הזכרת לי את הפוביה

ההיסטרית שיש לי מג'וקים. אני מסוגלת לא לישון בבית אם אני מגלה ג'וק בבית שלא הצלחנו לרסס.

שירס36

New member
תשובות

שאלה: איזה שגעונות / שריטות יש לכם שלפעמים נראה לכם שזה רק אצלכם? תשובה: לא בטוחה שזה רק אצלי. אבל, אני חושבת המון וכל הזמן בלי להפסיק, ואין אצלי להגיע הביתה ולפתוח טלוויזיה. נדירים הפעמים בהם אני משחררת את המחשבות. זה קורה לי רק בחופשות... מה שמזכיר לי שאני חייבת למצוא נופש לפסח הזה. שאלה: מהם הכישרונות שלכם? תשובה: יכולת איבחון גבוהה מאוד לאנשים ולסיטואציות... אינטואיציות גבוהות מאוד. חשיבה לוגית מעולה ומהירה.. יכולת מהירה להבחין בין עיקר וטפל. שאלה: האם יש לכם פוביות כלשהן ו/או מהם הפחדים הכי גדולים שלכם? תשובה: אני חושבת שאין לי... אני די אופטימית ואיכשהו יודעת שהכל יהיה בסדר. גם כשהכל נראה רע וכולם חושבים אחרת אני עדיין בטוחה שהכל יסתדר. ולפעמים התשובה שלי היא "כי אם זה לא יקרה זה יהיה כל כך נורא שזה פשוט חייב לקרות".. שאלה: עם מה אתם יודעים שלא תסתדרו אצל בן/בת זוג פוטנציאלי/ת? תשובה: יותר מידי דברים לצערי.. עישון, חוסר משיכה, חוסר אחריות, קמצנות, קטנוניות, רוע, חוסר התחשבות, חוסר אמינות, אינטרסנטיות, קרירות, אדישות, מטרות שונות, אנוכיות...

אישון36

New member
ננסה חלקי.

איזה שגעונות / שריטות יש לכם שלפעמים נראה לכם שזה רק אצלכם? יש הרבה. נתחיל מהצורך לומר את האמת, את כל האמת, האמת שאין איש (חכם)רוצה לשמוע. ריכוז עצמי. עולם דימיוני שאני חי בו לא פעם בצורה מקבילה. מהם הכישרונות שלכם? כשרון ? אני לא בטוח שיש לי, אולי לחוש, לספר סיפור. לשמוע למצוא חולשה, לעוט - אבל זה לא תמיד כישרון בחיים האמתיים. האם יש לכם פוביות כלשהן ו/או מהם הפחדים הכי גדולים שלכם? שלא יהיה לי למי לספר סיפורים, או על מה. שהשליית הקיום תשתנה - למרות שלא פעם זו הזדמנות אמיתית לצמיחה מחדש - אבל לא תמיד יש לי כוח למימוש ההשליה - עצוב לי לפעמים שאיבדתי את הכוח לעשות שינוי - ואני אומר את זה אחרי שהייתי בהרצאה לא מזמן על האנשים שעשו את זה בהכי גדול שיש בארה"ב - המכנה המשותף - המוכנות לשינוי תצמידי.. אני מפחד להיכלא בין סורגים, מפחיד אותי, אפילו מצמרר - וזה כל פעם קורה. עם מה אתם יודעים שלא תסתדרו אצל בן/בת זוג פוטנציאלי/ת? חשבתי על הרבה דברים שהם בלתי אפשריים ולמדתי שאם גדלים לתוך הבעיה חייה איתה. אז החכמה היא איך אתה גדל לתוך הבעיה ולא מה הבעיה. אישון. הכוח לדמיין שינוי חלש - השינוי רצוי.

bioc1

New member
מממ...

איזה שגעונות / שריטות יש לכם שלפעמים נראה לכם שזה רק אצלכם? בטוח יש משהו אבל אני לא מצליחה להיזכר...כשהייתי ילדה הלכתי רק בתוך הריבועים ולא על הקווים כמו שלי...הייתי מדברת לעצמי וכל הזמן חושבת ומתכננת... נראה לי שהיום נשארו לי רק המחשבות התמידיות... מהם הכישרונות שלכם? יש לי חוש מוסיקלי מפותח...כשהייתי ילדה קנו לי אורגנית וידעתי לנגן כל שיר שאני שומעת תוך רגעים ספורים...היום אני מנגנת הרבה פחות לצערי... האם יש לכם פוביות כלשהן ו/או מהם הפחדים הכי גדולים שלכם? פעם זה היה ג'וקים (לפני שהתחלתי ללמוד ביולוגיה). עם מה אתם יודעים שלא תסתדרו אצל בן/בת זוג פוטנציאלי/ת? צביעות, יהירות, רוע.

yuli c

New member
עונה...

איזה שגעונות / שריטות יש לכם שלפעמים נראה לכם שזה רק אצלכם? אני מאוד רגישה לרעש ולאור, אני יכולה לישון רק בחושך מוחלט, הגעתי למצב שאם אני ישנה אצל אחרים אני לוקחת איתי את הכיסוי עיניים השחור הזה ששמים בטיסה, ופעם שישנתי אצל חבר שלי הוא נאלץ להוציא את השעון מהחדר באמצע הלילה כי הוא עשה לי יותר מדי רעש.
מהם הכישרונות שלכם? ציור וחבריי אומרים שאני גם פסיכולוגית לא רעה :)
האם יש לכם פוביות כלשהן ו/או מהם הפחדים הכי גדולים שלכם? יותר מדי, אבל אני בעיקר פוחדת ממחלות ומלאבד אנשים שקרובים לי.
עם מה אתם יודעים שלא תסתדרו אצל בן/בת זוג פוטנציאלי/ת? יש יותר מדי, למעשה יש לי רשימה שלמה... אבל אכתוב דבר אחד- לא אנשים שהם נורא פדנטיים בעניין של סדר וניקיון בבית.

magenta73

New member
אולה

איזה שגעונות / שריטות יש לכם שלפעמים נראה לכם שזה רק אצלכם? יש לי פטיש מטורף לכפות ידיים. אני מדברת לעצמי כל הזמן אני מדברת לשדרנים ברדיו אני מדברת לפרסומות בכלל, אני מדברת. מהם הכישרונות שלכם? אני פשוט מוצלחת. האם יש לכם פוביות כלשהן ו/או מהם הפחדים הכי גדולים שלכם? כשהייתי קטנה היתה לי פוביה מטורפת מפינוקיו. שאני אהפוך, כמוהו, לחמור. זה עבר לי, אבל מה שכן, אני עדיין חייבת לישון עם שמיכה או סדין, לכסות את האוזניים. בעצם - זה מתאים גם לסעיף א'... וחושך. עם מה אתם יודעים שלא תסתדרו אצל בן/בת זוג פוטנציאלי/ת? צביעות.

BABELICIOUS

New member
חחחחחחח גם לי יש את הקטע

של לדבר לעצמי ו/או לשדרני רדיו ו/או ל
ולהגיב. אבל זה בסדר, כל עוד אנחנו יודעות שזה לעצמנו ולא ל"חבר דימיוני"

זה שאף אחד לא רואה, שומע...

או בכלל מודע לקיום שלו, לא הופך את טימי לדימיוני! הוא נעלב עכשיו, את יודעת. :) :) :)

magenta73

New member
משהו מוזר קרה פה

תיבת המסרים שלי הראתה לי שזכוכיות כתבה תגובה, משהו על אם אני מדברת גם עם פיפי... אבל זה נמחק מהפורום... (וזו לא אני!) בכול מיקרה - כן, אני מדברת עם פיפי, כאילו דאההה. אבל זה לא אותו הדבר כמו לדבר עם הרדיו. כי היא מקשיבה ומבינה. ולפעמים גם עונה חזרה.

...

שגעונות - לחשוב מהי מהות החיים, לא להגיע לתשובה,להתחרפן מיזה לא לעשות כלום עם זה ולא לספר לאף אחד כשרונות - ריקוד ומאוד רוצה לחשוב שכתיבה ( + : פוביות -חושך וילדים קטנים לא אסתדר עם- קנאה ואובססביות

זה ילדים קטנים של קיץ יותר

לא שמת לב שבקיץ ככה כל הילדים הקטנים והמציקים מתעוררים??כאילו זאת העונה שלהם.. הם צועקים ,שואלים אותך שאלות לא הגיוניות ( כמו : איך קוראים לך?למה קוראים לך ככה? למה את דורכת לי על הרגל?) זה מפחיד. זה מאיים על החירות שלי בתור אישה שרוצה לחיות את החיים שלה בשלווה יחסית ועל האנושות ככלל (לחשוב שיום יבוא והם יהיו דור העתיד? : - )

למעלה