"אוף זאתי עם הסקרים שלה..." ../images/Emo6.gif
איזה שגעונות / שריטות יש לכם שלפעמים נראה לכם שזה רק אצלכם?
כשאני הולכת לישון אני מקפלת את הסוף של השמיכה מתחת לרגליים, שיהיה ריפוד לכפות רגליים שלי, שגם שושה אוהבת לשכב שם.
כשאני עולה במדרגות הרחבות והנמוכות, אני מקפידה לא לדרוך עם שתי הרגליים על אותה מדרגה
גם כשאני הולכת על מדרכה עם הריבועים הגדולים אני מקפידה לא לדרוך על הקווים אלא רק בתוך הריבוע.
מהם הכישרונות שלכם?
שירה {הן בקטע הווקאלי והן פואטיקה / כתיבה}; קופירייטינג; סקס
האם יש לכם פוביות כלשהן ו/או מהם הפחדים הכי גדולים שלכם?
פוביה: יש לי פחד גבהים & פחד ממעליות {שמן הסתם קשורה לפחד הגבהים}. כשהייתי ילדה לא הסכמתי לעלות במעלית לבד. היום.... לא שלא אעלה לבד, אבל נלחצת יותר כשאני לבד במעלית. כל מעלית. פעם מזמן קרה שאפילו לא לקחתי עבודה בגלל זה. משרד עו"ד שממוקמים בבניין משרדים מפואר מזכוכית, עם מעלית שקופה, כאשר רואים את הגובה ממנה והמשרד היה בקומה 20 ומשהו. כשעליתי למשרד לראיון במעלית הזו מצאתי את עצמי נצמדת לדלת מפחד ודופק מהיר עד שהגעתי למעלה ואח"כ למטה. הם אמרו לי במקום שהתקבלתי ורק בטלפון אח"כ אמרתי להם שאני לא לוקחת את העבודה, המצאתי סיבה אחרת, לא יכולתי להגיד ת'אמת.
פחדים ריאלים: מוות, נכות / מוגבלות, חוסר אונים
עם מה אתם יודעים שלא תסתדרו אצל בן/בת זוג פוטנציאלי/ת? במקרה שלי, אם מה לא הייתי מסתדרת עם בן זוגי לו הוא היה מעשן, גזען, טיפש, אטום, צר אופקים, ולא אוהב כלבים ובעלי חיים בכלל.