4 הקושיות החדשות להפגת שיעמום

להלן ארבעת התשובות לקושל'ישיות.

1.אני יודעת לחקות קולות ולהמציא קולות מסויימים, כאילו יצאתי מתוך סרט מצוייר. כשאני רואה שמישהו מבוגר חרמן עלי או על צעירה אחרת אני חייבת לעשות ממנו בדיחה אחת גדולה ברמת השנינות עד שהוא נזהר ולא פוצה פה שנית. אני חולה על סיפורי הילדים ובמיוחד "האריה שאהב תות", אני מזדהה עם הגיבור. ובוא נאמר שאני לא פאסיבית, אקטיביות, זה שם המשחק. 2.לחלל בחליל
ואשקרה לשמוע צליל. 3.לא מפחדת מכלום..רק מכסה את המראות בבית. 4.זה ישמע רדוד, אך,לא אסתדר עם מראה שאינו לטעמי,קשה לי להתעלם מנמוכי קומה,קרירים ופאסיביים,יהירים,פאקצים,קמצנים כרוניים,נצלנים,מדוכאים,שקרנים,משועממים,טוחני מוח פרונטלים, בזקונים וסלולאריים.

סקאוט

New member
מה שמשאיר אותך

עם עופר גלזר רק וגם הוא כבר לא יכול ללבוש את הבגדים שהוא רוצה(פטיש למדי אסירים נחשב)

מה זה רק אני רשמתי מגילה?TMI

פאדיחות ולחשוב שחסכתי מכם את הכישרון החבויי שיש לי בנושא הומור כתיבת הומור ודראמה.

וטוב שכך, משהו מבוגר אחד

שלך לי שלושה מסרים המלווים בזעם על זה שאני כביכול, עושה צחוק, ממשה קצב, בבלוג. בגדול אכן כתבתי ברשומת הכלאבוש, לאחר מחקר מעמיק, את פרטי הפרשה החדשה בתלונת האונס לכאורה שהגברת א' הדחיקה ועשיתי גם סדר בבלאגן. בחיי מרוב חדשות בגרסאות שונות גם אני נעשתי בלבלה. בקיצור הבן אדם, במקום להודות לי על האמפטיה שאני חשה כלפי כבוד הנשיא הוא כועס עלי. השבתי לו באדישות אתה "תראה שבסוף תודה לי" והוא קילל, לכי תביני גברים בגיל בגיל העמידה..?! ממש אחוות אחים!

לא נראה לי שזה היה הוא

אם הוא מסתבך עם עצמו, הוא בטוח יסתבח עם העברת הודעה במערכת המסרים בבלוג שלי. סתם איזה חטייאר שמשחק אותה מחנך או מתוסכל שלמד מניסיון.

סקאוט

New member
לאמרה זו אני מושיט יד

וצועד איתך יד ביד מסכים שאהבה אינה נקנית בכסף או שוחד מכל סוג והכוונה לאהבת אמת

aviavram

New member
חג שמח גם לך- מצות?

שייט את השיר אני לא יכול לצרף ישירות ולכל הנמצאים

תשובות שלי

איזה שגעונות / שריטות יש לכם שלפעמים נראה לכם שזה רק אצלכם? כשאני מתחיל לקרוא ספר אני חייב לסיים אותו באותו יום גם אם זה יקח כל הלילה ולמחרת אני עובד, להראות לחכמים שמשפילים חלשים מהם שיש יותר חכמים מהם... אני נהנה לנסוע ברולר יותר מהבן שלי ואני כל הזמן גורר אותו לפארק לנסיעות.. חוצמיזה אני די נורמלי מהם הכישרונות שלכם? אני שלם עם עצמי ומאושר, ללא תלות במצבים רגעיים, יש לי חשיבה אנליטית מטורפת, 764 בפסיכומטרי, אינטלגנציה ריגשית גבוהה, תפיסה מהירה ויכולת הדרכה מצויינת (קרה לא אחת שעצרתי מרצה, לאחר שאף אחד לא הבין והסברתי את החומר לכיתה...) האם יש לכם פוביות כלשהן ו/או מהם הפחדים הכי גדולים שלכם? לא, די טוב לי. עם מה אתם יודעים שלא תסתדרו אצל בן/בת זוג פוטנציאלי/ת? אובססיביות, טיפשות, צרות עין.

למעלה