A Kiss to Send Us

Luna Sphere

New member
../images/Emo207.gif ראיתם אתמול גונזו?

קודם כל, אוח קלקסונס, אין לי מילים, אני אוהבת אותם כ"כ כ"כ כ"כ.. ופול אאוט בוי- לא הקשבתי :/ חוץ מהקטע שפיט השוויץ שזיין השמיע את this aint a scene ברדיו 1 כמה פעמים עד שהוא מת על השיר הזה. CSS- בוא נאמר שהבאתי סכין עצומה מהמטבח וכמעט שברתי את הפרצוף של lovefoxxx. הקאנט!!!1111 אבל בעצם ההודעה הזו נפתחה כדי לשאול אם ראיתם ששמו את build god then we'll talk? די הופתעתי כי הבנתי שהחליטו לא לשדר את זה בערוץ, ואז הכל היה מובן- כשהיה את הקטע שהאישה כביכול בוגדת בפנטומימאי, ז"א שהיא במיטה וכו' אז עשו את התמונה שקופה וראו במעומעם את העוזר של בוראט מהסרט ללא בגדים (יכול להיות שהיה שם משהו אבל זה נעלם בתוך כל הכפלי שומן), שאפילו זיין כיסה את הפנים בידיים שלו! בכל מקרה היה מצחיק כרגיל וזה מה שחשוב

Luna Sphere

New member
אוי אוי אוי שכחתי את דני

היו לו תקופות טובות יותר :/ הלכתי לשלוח לו הודעה שישתפר

lestatgirl

New member
חלומי שליטע ../images/Emo47.gif

ואני באמת חושבת שצריך לפתוח שרשור שבועי לפרק שיש בגונזו כל שבוע שמפרט על האורחים והפינות ומה לא... ואני דווקא אהבתי ג'ינג'ר בלוק הפעם, שבוע הבא כבר יהיה איתו קצת בעיות..

Luna Sphere

New member
חלומי 3>

ועדיין לא הצלחתי להבין מה זה american cheese...ז"א כל הגבינות האמריקאיות אותו הדבר?! ואני גם בעד להקים פינה כזו
*מתנדבת להיות אחראית עליה*

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif בטח גבינה צהובה רגילה חחח

אצלנו גם יש כזה.. ניראה לי. חבילות קטנות כאלה של גבינה שכל אחת בעטיפת ניילון קטנה כזאת ^^ כלכך טעים
זה של עמק אומשהו חח וכתוב על זה "גבינה אמריקאית לטוסט" XD

CitizenErased

New member
אני פשוט חייבת להתלהב.......!!!!!

אהההההה!! יום לפני ההופעה הראשונה שאני הולכת אליה של מיוז, בסן פרנסיסקו ב9 באפריל, הם יופיעו במועדון פיצי בסן פרנסיסקו ואחר כך יעשו DJING וישימו את השירים האהובים עליהם, אנערף!! אמג!! אני כל כך שם!! (הבאסה היחידה זה שכתוב שזה למעל גיל 21.. אבל איכשהו אני אכנס.. אני חייבת)

lestatgirl

New member
רק שלא יקרה לך מה שקרה

להצליח ללכת והכל, אבל להפסיד את ההופעה עצמה...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אבל את בת 20.. חחח

תקווי שיתנו לך להכנס למרות שאת לא ממש בת 21 XD מה התאריך לידה שלך בכלל? חחח תהני!

CitizenErased

New member
ה12 באוגוסט...

וכן, עכשיו אני בבאסה מהעניין כי זה נראה שהם דיי נוקשים. אז אני מנסה להשתמש בעובדה שאני לא מארה"ב לטובתי ולנסות איכשהו להביא להם "הוכחה" שאני בעצם נולדתי ב85 (כשנולדתי ב86...) נוווו תחזיקו לי אצבעות

למעלה