Another Girl

Miss CB

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo15.gif נצל"ש בתנור (../images/Emo32.gif)

אני מתקשה להסדיר את הנשימה... איזה פרק יא אללה... הפרק הכי טוב בעונה זה בטוח, גם ויתר טוב מכל פרק בעונה הקודמת! איזו מאגניבה קים עם פוזת ה-אני-אולי-טיפשה-אבל-להשתמש-באקדח-אני-יודעת שלה; איזו שיחה מרגשת שלה ושל אבא ג'ק (שיא הרצינות עכשיו, אני שונאת אותה אבל זה היה קטע פשוט מרגש); הקטע ההזוי של מייסון, מופיע לו משום מקום שם במטוס... וי איזה סיום!! פואטי כמעט... נ.ב. סורי שאני מעלה את זה פה, אני כבר מזמן לא בפורום 24, מה אני אלך לרגע להביע דעה? פחחח.

Ice machinE

New member
שימי ../images/Emo58.gif פור גאד סייקס!!!

אני לא ראיתי בטלויזיה את הפרק אלא ב-DVD וזה בדיוק הפרק שנקטע באכזריות ע"י הפסקת חשמל ועכשיו תודות לך הרסת אותו. ותגובה לשאלתך (שתבוא): לא המשכתי לראות אחרי שההפסקת חשמל תוקנה כי אני רואה עם חבר שלי והוא לא היה כשהחשמל חזר...

Miss CB

New member
סליחהההההההההההההה

אבל נו.. כי זה שודר כבר אז לא חשבתי על זה... אני ממש מצטערת!!!! אההההה סליחה סליחה סליחה

Miss CB

New member
איזה בנאדם רגוע...

במקומך הייתי מזה חוטפת קריזה, שונאת שמקלקלים לי סופים וזה! למען האמת לא קילקלתי הרבה על כך אז זה מתאזן חחח... קיצר, סליחה שוב!

Ice machinE

New member
לא קלקלת, הקדמת ../images/Emo9.gif

הרי ממילא התכוונתי להמשיך לראות מתישהו אז פשוט אני אהיה מוכן לבאות. חסר לך אם את מגלה את הפרק הבא... אם את מתכוונת לדבר על 24 רצוי שתשימי
למען אלה שלא רואים בטלויזיה.

מאור 87

New member
אכן פרק מדהים!!

חחחחח למרות שהיה קצת קטע מצחיק בפעם הראשונה ש
חזרזירונת שלפה את האקדח שלה.. חחח זה היה משהו כזה.. "All of a sudden you don't need a ride anymore?"
"get back in the car now!!!"
חחחחחחח, כאילו.. relax blondie..

Another Girl

New member
חחחחח

אכן היה פרק שולט..נו באמת,מישהו אשכרה חשב שג'ק ילך פייפן? הנהג: bitch! היי כשהוא צודק,אז הוא צודק...

מאור 87

New member
../images/Emo6.gif בכל זאת, ניפצה לו ת'חלון..

היה ברור שג'ק יחיה, אבל שמייסון יתגנב למטוס היה קצת מעל הציפיות..

Miss CB

New member
אל דאגה,

1. עוד לא ראיתי את כל העונה... אני רואה יחד עם השניים-שלושה האחרים שלא הצליחו (ובסופו של דבר וויתרו) להשיג את הדיוידיז... 2. ככה אני לא מדברת על זה בכלל פה, פשוט הפרק הזה תפס אותי בשוק! 3. טוב עכשיו שכבר דיבר על זה גם כהכ מותר להגיד משהו נכון? אבל טוב אם לא אז אני מזהירה בכל מקרה, ליתר בטחון, דעתי על חלק בפרק שהיה אתמול: הקטע עם מייסון במטוס היה בלאדי הזוי!! הוא הופיע משום מקום, כולו לבן עם עיניים חצי מתות גם ככה וזה... חחח זה היה משעשע... אבל חבל לי עליו! בעונה שעברה הוא היה קצת מניאק כזה אבל העונה הוא כזה מותק! חבל שהוא מת.

חחח לכם! ../images/Emo66.gif

אני ראיתי את כל העונה השנייה בדיוידי, נה, נה, נה, נה! ואני יודעת מה יקרה בסוף, נה, נה, נה, נה! ודרך אגב ב-5 דקות האחרונות של פרק הסיום, אתם תרצו לתקוע לעצמכם כדור בראש, על כך שהעונה השלישית עוד לא יצאה.....

מאור 87

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכולם לבוא לצ'אט../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני חולה...../images/Emo184.gif../images/Emo186.gif

אני מצוננת ויש לי דלקת גרון ומשעמם לי לבד בבית...
אבל בשישי-שבת היה לנו סמינר קהילתי פשוט מדהים!!!

תודה...

והיה מדהים כי עברנו כמה קורסים ממש ממש מעניינים בקשר לכל המצב החברתי והכלכלי בארץ...ובסוף היינו צריכים לבחור בנושא התנדבות...(כיתה ט' אצלנו נקראת שנת התנדבות קהילתית...)

למעלה