Here Comes The Sun

../images/Emo32.gif../images/Emo18.gif

אנחנו נמצאים יומיים לפני יום השואה. בין אם שמעתם על זה ובין אם לוא, בצפון קוריאה מתרחשת זוועה, אשר, למרבה האירוניה, לא כל כך רחוקה מזו שקרתה לנו, בגרמניה. אלפי אסירים פוליטיים ובני משפחותיהם נטבחים למוות במחנות ותאי גזים, והעולם שותק. שותק, בדיוק כמו שכל העולם שתק לפני שבעים שנה. שותק, את אותה השתיקה מכעיסה. לבינתיים, האמצעי החשוב ביותר שברשותינו הוא התקשורת. פיתוח המודעות, ושלא נדבר על האינטרנט בכלל ועל הפורטל תפוז בכלל. אני מבקשת מכם, בכל לשון של בקשה, להיכנס, לקרוא, להתרשם ולהזדעזע מהלינק המצורף, וכמו כן, להתפרץ לכל פורום אפשרי, עדיף בתפוז בשל המספר העצום של הגולשים, ולהשאיר להם הודעה שכזאת. אני לא חושבת שיש פורומים בהם הנושא אינו רלוונטי. אני לא רוצה להיות זו שלא עשתה שום דבר, אפילו אם זה הודעה מחורבנת בפורום. לחצו כאן.

yo t a m

New member
../images/Emo45.gif

ארר. זה נוראי מה שקורה שם. אם יש איזו מדינה שארה"ב הייתה צריכה לתקוף, זאת לא עירק אלא צפון קוריאה. המ.

היום בתפוז ../images/Emo73.gif

פורום פרי רייד ודאון היל יארח הערב ב-20:00 את אמיר כספי, רוכב אופניים מקצועי בסגנון הדאון היל- היחיד בארץ הזוכה למימון מלא ע"י ספונסרים וזכה במקום החמישי בתחרות שנערכה לאחרונה בספרד. אתם מוזמנים לשאול שאלות כבר עכשיו בפורום
יוני בלוך, הדבר החם הבא ברוק הישראלי יגיע בשבוע הבא לפורום החדש שנפתח עבורו פה בתפוז, ובינתיים אנחנו מאפשרים לכם לזכות בפוסטרים, סינגלים ומראות של יוני ב"שבוע יוני בלוך" מיוחד לקראת ההופעה הבאה שלו בחיפה. אחד מכם אף יזכה בכרטיס זוגי להופעה. אולי זה אתם?
בית חולים "ליס" ליולדות (המרכז הרפואי ת"א) פותח ביום רביעי, 19/5 קורס הכנה ללידה והורות המיועד לזוגות לקויי שמיעה וחרשים. לפרטים והרשמה: 6973113 – 03 או בפקס: 6973828 -03

דיתוּש

New member
../images/Emo32.gifהיי ...

אני לא אוכל לעשות את העדכון היום, המחשב שלי ממש בבעיות
אבל מחר אני אהיה כאן עם עדכון חדש וטרי
יום טוב

דיתוש!../images/Emo24.gif

אנחנו אוהבים אותך (ובמיוחד אני...
) גם בלי עדכון
. זה לא משהו שאת חייבת לעשות, ובמיוחד לא להתנצל אם לא עשית...

למעלה