משחק חדש !

pilpelet4u

New member
אמממ.....

השיר שלי ושל אהובי, Every thing i'll do i'll do it for you של בריאן אדמס מה האוכל האהוב עליכם ?

צ א ל ה

New member
וואי יש לי...

הכנתי למישהו שהיה חבר הכי טוב שלי מתנת א-ב... והשיא היה שב-ס' הכנתי לו סרט, שכל החברים והמשפחה שלו איחלו לו מזל טוב - כי הוא גר באילת והם במרכז... וזהו... אמממ... שאלה: מה השיר שהכי מרגש אתכם וממש גורם לך לבכות?!

השיר שגורם לי לדמעות:

בס"ד זה השיר של רון שובל סלחי לי. היה לי מריבה מאוד רצינית עם אהבת חיי ואז הקדשתי לו את השיר הוא סלח לי מייד אבל כל פעם שאני שומעת את השיר אני נזכרת במריבה. האם אתה אוספות משהו? לדוגמא: בולים מכתביות וכו'...

ShirShir

New member
כן ולא.

פעם אספתי, אבל הפסקתי עם זה.... [למרות שחלק מהאוספים עדיין אצלי] היה לי אוסף אדיר של טלכרטים ובילדות גם של מכתביות ומפיות
שאלה: מהו הדבר הכי הכי חמוד בעיניך?

שיצאתי עם משהו והוא צעק לי

בס"ד מלמטה בקול צפציף את השם שלי פרקי אותי שקשקי אותי והבוס שלי אומר לי חבר שלך קורה לך אבל לא הבנתי מה הוא אמר... תודה לאל שהוא לא הבין. מה הייתה המתנה הכי יפה שקבלת מהחבר?

dalida1988

New member
מנצל"שתתתת פוריםם ../images/Emo151.gif

אני יודעת שזה קצת מוקדם ואני יודעת שזה קצת לא קשור אבל פורים עוד מעט באאאא אני כל שנה מתחפשת למשהו (משתדלת מקורי...) אז פלייזז תעלו לפה רעיונות לתחפושות...או\ו תכתבו פה מה אתם התחפשתם!! בבקשההה זה חשוב....... שבוע טובבבבבבבבב

disha

New member
הייתי עם חבר שלי...

מה המתנה הכי יפה שקיבלתם??

למעלה