../images/Emo46.gif

אסור שיהיה לי ספר שבו אוכל להשתעשע?
כל ספר חדש מהסדרה יוצא בערך תוך שנה. אני קוראת המון ספרים מסופרים מוערכים, החל מרצח עד רקע היסטורי. אז שש.

shiraz cohen

New member
מותר לך,אבל כזה איכ? XDDDDDD

יש הרבה ספרים שאפשר "להשתעשע" איתם. תקראי ספרים של לורן וייסברגר,היא טובה. זאת שכתבה את 'השטן לובשת פראדה'.

אני גם קוראת את הספרים שלה.

הספר "השטן לובשת פראדה" הרבה יותר טוב מהסרט, ברצינות. יש לי אותו בבית. עכשיו יצא לה ספר חדש, אני מניחה שאבדוק אותו בקרוב. "יומני הנסיכה" לא גרוע בכלל. הוא חמוד, משעשע, קצת פסיכי אבל מגניב. זה.לא.איכ.

shiraz cohen

New member
הוא אכן טוב. גם לי יש אותו.

תקראי את "כל מי שנחשב" שלה. ספר חזק.
גם אותו יש לי... אני לא אוהבת את יומני הנסיכה. לפי דעתי הוא גרוע. זאת רק דעתי אבל.

xXx Lilo xXx

New member
בקשר ל"שטן לובשת פראדה" זה נכון ../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

ובקשר ליומני הנסיכה... יש לי את כל הספרים בבית. הם באמת לא גרועים בכלל!..... הספרים 'הנסיכה מתגעגעת' או 'נסיכת המסיבות' אלו הם הספרים שלדעתי היו הכי יפים

את כל הספרים? מגניב.

אני משאילה אותם מהספרייה. רק כשספר ממש מעניין אותי אז אקנה אותו.

אני.שונאת.אותו.הוא.כל.כך.טיפש.../images/Emo28.gif

התבכיינות קלה לפניכם
אחת ההחלטות הכי טובות שלי אי פעם, שעדיין לא יצא לי כלכך להתחרט עליה (מה שקורה לי עם כל החלטה שאני מחליטה), הייתה להתעלם מידיד שלי לאיזו תקופה. סתם, כי הוא גם ככה לא הכי התייחס אליי. ואז *פוף* הוא כנראה הרגיש את זה מאוד, אז הוא התקין מסן חדש ושאל ידיד אחר שלי אם יש לו כתובות של אנשים. "של שירי בעיקר". אלוהים, למה חשבתי שזה באמת ישנה?
לא יודעת. הבנתי כמה דברים בתקופה הזו. כמו למשל שיש לי חברים אחרים עכשיו ושאני לא כלכך רוצה את התשומת לב שלו. וזהו. אנלא באמת שונאת אותו. אני חושבת שלא. אני מקווה שלא. אבל הוא באמת טיפש. אני נוטה להאמין שהוא חושב שאם לא דיברנו חודש ומשהו (ולא, אין טעם לנסות להאשים את השביתה בזה) ועכשיו פתאום הוא מדבר איתי במסן זה כלכך ישפר לנו את הקשר. Like, NOT.
סוף ההתבכיינות הקלה
תודה לכל מי שקרא/ה עד הנה.

../images/Emo201.gif

מטומטם, פסיכי, מפגר. אבל אם הוא היה ידיד טוב לפני כל זה, אז הייתי מנסה לשמוע מה יש לו להגיד. כל אחד עושה טעויות. אף אחד לא באמת יודע להעריך משהו או מישהו עד שהוא מאבד אותו. אם תוכלי לסלוח לו, אז אחלה. אם לא - אז לא. לפחות שמעת את מה שהיה לו לומר.

זו לא טעות../images/Emo28.gif

הוא פשוט לא הכי התייחס אליי, ואני מבינה, תשמעי, לפעמים אנשים מתרחקים מאנשים אחרים. גם אני עושה כאלה דברים. מתרחקת והכל. ואין פה עניין של סליחה. יש פה עניין של הוא לא הכיר אותי קודם. בכלל. ואני לא בטוחה כמה אני בכלל יכולה לדבר איתו. על כל נושא שבעולם. ואני כן מסוגלת לדבר על כל כך הרבה דברים עם אנשים שעדיין לא פגשתי פנים מול פנים ואני מדברת איתם רק במסן. אז מה זה אומר בדיוק?
תודה.

אוקיי.

את לא בוטחת בו? זה העניין? אוקיי. בכל מקרה, אם החלטת לנסות לדבר איתו, לראות עד כמה זה יתקדם - אז תנסו לפתח שיחה על נושאים, לראות עד כמה את באמת מכירה אותו. או ההפך. עד כמה ניתן לסמוך עליו, מה הוא הרגיש ולמה הוא באמת התרחק ממך. למה ריחוק נוצר ביניכם? למה חוסר יחס נוצר? אני לא ממש מסוגלת לחשוב כרגע כמו שצריך, אבל אם את צריכה משהו, את יכולה לדבר איתי. ואין על מה!

shiraz cohen

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מי צריך אותו בכלל?
"ואני כן מסוגלת לדבר על כל כך הרבה דברים עם אנשים שעדיין לא פגשתי פנים מול פנים ואני מדברת איתם רק במסן." חעחעחעחע. ~חשה שאת מדברת עליי~
יהיה טוב. לא צריך אותו,יש לך מספיק ידידים [אידיוטים] אחרים.
כמו הטיפש-המניאק-עם-הגיטרה-האקוסטית-השחורה.
[ולא,אני לא אפסיק לאחל לו מוות.
] אלא אם כן דיברת עליו וסתם יצאתי מפגרת עכשיו.
בואי נקווה שלא. XD
אחד אחרון.

לא דיברתי עליו, זה בסדר../images/Emo28.gif

האמת שאת חלק מהאנשים שדיברתי עליהם, ("ואני כן מסוגלת לדבר על כל כך הרבה דברים עם אנשים שעדיין לא פגשתי פנים מול פנים ואני מדברת איתם רק במסן.") אז את בהחלט יכולה לחוש. אני מרשה לך. תודה.
ואני אשמח מאוד אם תפסיקי לאחל לו מוות. הוא בנאדם ממש נחמד.

shiraz cohen

New member
יאייי. ~מאושרת~ ../images/Emo6.gif

ביום שהוא ישבור את הגיטרה... אז אני אפסיק לאחל לו מוות.
למה את לא במסן?

למעלה