shiraz cohen

New member
../images/Emo6.gif פארסיבה. XDDDDDDDDD

חזק! חחח אבל נהיה רק את,מוריה ואני? טוב,אולי גם עדי אוהבת אותם קצת... אוה,גם דנית! אבל אמא שלי תתפחלץ עם עוד מסיבה.
חוץ מזה,זה לא ממש DVD. חחח... הרוב רק תוספות. יש שם רק את הקליפים של הללויה ומיזביז,ועוד 3 קליפים מהופעה... כל השאר זה תוספות של קריוקי,מיקסים,בונוס טרקס,רקעים ועוד ועוד.

rachel malasa

New member
השכנים, השכנים!

השכנים יתפחלצו. *אם אנחנו מדברים על שכנים* אתמול היה אחד הלילות המפחידים ביותר בחיי-כך נדמה לי לפחות. אני יושבת, אחרי הארוחה, עם עיתון ביד, [7 ימים למתעקשים.] קוראת את הפרק הראשון של 'הארי פוטר ואצרות המוות'. ופתאום אני שומעת! אופרה, לא מהטלוויזיה של השכנים, אלא את השכנים עצמם! וזה הלך ככה: "אוהההההההההההההההההההה!!!!!. אה. או. או. או. אה! ואני נקרעת מצחוק., כעבור רבע שעה בערך, זה שוב מגיע. "אווווווווהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה" והפעם זה היה ארוך במיוחד. חשבתי שיש מלחמה! רעידת אדמה! העולם נשאב לחור השחור! זה היה מפחיד! XD זהו, נגמר. -כן, כן, אני יודעת שאני לא קשורה. אבל זה עלה לי לראש עכשיו, והייתי חייבת לרשום את זה, לפני שזה ימחק מזכרוני.-

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifפארסיבה חחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי XD כולם נדבקו ממני עם החיבור שמות לפראמור? XD

shiraz cohen

New member
טחחחחחח לא. XDDDDDDD

פשוט... אוקיי,תתכונני לחפירה.
הזמנתי לא מזמן את ה-DVD של מקפליי [MITO,אם זה מעניין אותך
],ולחברה שלי יש את של וונדרלנד... וסתם,אנחנו הרבה חברות שאוהבות אותם. אז עשיתי "הקרנה חגיגית" של ה-DVD. חחחחחחח... וקראנו לזה מק-סיבה. [מסיבת מקפליי,דהה.
] טחחחח... והיה מאגניבבבב לאללה. זהו,בגלל זה רייצ' אמרה "פארסיבה".

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif

ראיתי כותבת של איזו כתבה איפושהו שמשלוח מהיר בארץ לוקח שבועיים ומשלוח מהיר לניו-יורק לוקח שבוע בלבד. בהחלט מהר. אני למשל שלחתי מכתב לעיר אחרת בארץ ואמרו לי "מחר זה שם" בסוף אחרי יומיים היא טסה לחו"ל ורק אחרי שהיא חזרה (אחרי שלושה שבועות כמעט) היא ראתה שהמכתב כבר בדואר. ובכלל שהזמנתי חולצה מבריטניה
הזמנתי ברביעי באמצע הלילה. נשלח בחמישי בצהריים. הגיע בראשון בבוקר. מהיר לגמרי.

A t a s h i

New member
תתחדשי. DD:

גם אני קיבלתי את זה היום בדיוק, אבא הביא לי מארה"ב. :]

היי!

היי, הוצאנו סינגל חדש שנקרא "כל הבנות" מתוך אלבום שייצא בקרוב וייקרא "בנות אוהבות בנים חזקים", נשמח אם תשמעו ותגיבו... www.myspace.com/beat69 תודה, ביט69

חוצפנים!

אם אתם מצפים שמישהו יכנס שימו קישור ישיר! ואם כבר אז כבר. נכנסתי כדי לשמוע את התופים[חברה שלי{שמתופפת}טענה שהמתופף שלהם טוב.><] א.השמות של השירים שלכם רדודים. ב.השירים רדודים. ג.הגיטרה והב לא משו.

באמתXD../images/Emo28.gif

את אומרת שהוא הגיטריסט ושואלת על מה הוא מנגן? [ואני חושבת שהוא הסולן.] אבל איך שלא יהיה, להקה לא משהו

למעלה