a k c

New member
../images/Emo109.gifבירושלים ירד../images/Emo12.gif../images/Emo69.gif

ואני חולה
סאקס
.

תרגישי טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

ירד הרבה גשם?
אצלנו (בראשון לציון) אמרו שיירד גשם ולא ירד ובבוקר היה ממש קרררר. ואחר כך נהיה חם. מאכזב ביותר

../images/Emo6.gif

אני נכנסת לדיכאון כשהגשם לא מגיע. [במקום להיכנס לדיכאון כשהגשם כן מגיע.] אל תתאכזבי, החורף לא קרוב לסיום. ודיי קריר לאחרונה, אז - זה כבר טוב.

האמת שדווקא היום ירד מלאאאא גשם../images/Emo28.gif

*-* הסתובבתי בלי מטריה וזה היה כלכך כיף

לא יצאתי מהבית היום, מקיפאון יתר. ../images/Emo10.gif

אבל כן יצא לי לשמוע רעמים ואת הגשם החזק שירד מחוץ למפלס הביתי.

../images/Emo207.gif ../images/Emo41.gif קומונה חדשה ל-Daughtry! ../images/Emo41.gif

נפתחה קומונה חדשה ללהקה המדהימה Daughtry!!! הלהקה הוקמה ע"י פליט אמריקן איידול,כריס דוטרי. הדיסק הראשון שלהם, שנקרא על שמם,מכר יותר מ-3 מיליון עותקים והגיע לא מזמן לפלטינה משולשת. הלהקה מועמדת כרגע ל-4 קטגוריות שונות בגראמי 2008. לשמיעת הסינגל האחרון שלהם,Over You.
http://youtube.com/watch?v=4C_oHwLcivY לקומונה שלנו: http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=30337&smsMsg= תבואו,נו. XD

TamirKC

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gifקומונה חדשה לדוטרי../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בואו תצטרפו לקומונה שמוקדת כולה לאיש והקרחת- דוטרי!! האיש הפשוט שבין רגע מאז אמריקן איידול הפך למשו עצום. בזכותו ובזכות הלקה המצליחה שלו. הדיסק שלו שנקרא על שם משפחתו (Daughtry) שמכר מעל 3 מיליון עותקים והגיע לפלטינה משולשת!! קדימה, תראו נוכחות! לינק לקומונה:
http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=30337&smsMsg= לינק לסינגל החדש שלו Over You: http://youtube.com/watch?v=4C_oHwLcivY

a k c

New member
../images/Emo109.gifהווו שלום שלום../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

הזויה13

New member
אני ממש פוחדת להיכנס לדיכאון../images/Emo103.gif

סבתא שלי נפטרה לפני שעתיים וזה פשוט כל כך דקר אותי.. אין לי עצבים בשביל או בשביל הלווייה, אם בכלל אני אחזיק מעמד שם.. אוף><

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif אוי ];

אני כ"כ יכולה להבין אותך. תראי, הייתי במצב הזה כמעט בדיוק לפני שנה. ובאמת, מנסיון אישי : כמה שזה נשמע קלשיאתי והכל- הזמן הוא התרופה הטובה ביותר. פשוט עד שלא מגיעים למצב הזה, לא יודעים עד כמה זה נכון. ואני חושבת שדיכאון [ כמובן תלוי איך מגדירים אותו ;;] זה חלק מתהליך ההתאבלות וזה טבעי ולגיטימי אבל כל עוד האנשים שמסביבך יתמכו בך ויעזרו לך, את תראי שעם הזמן הכל יסתדר
. ואני מודעת לעובדה שזה רק מילים וששום דבר לא באמת ישנה או יחזיר את מה שאיננו, אבל מוות זה חלק מגלגול החיים וכן,עם כל הקושי שבעניין - חייבים להשלים עם זה. תהיי חזקה ,ואם סתם בא לך לפרוק או לדבר- אני פה.
יהי זכרה ברוך
. [ואני מצטערת שחפרתי. זה פשוט נושא שמאוד נוגע בי.]

הזויה13

New member
את צודקת../images/Emo103.gif

אני אפילו לא רוצה לחשוב מה עובר על אמא שלי שהייתה לידה בנשימה האחרונה.. תודה על התמיכה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifזה מזכיר לי שאבא שלי היה ליד סבא שלי

בנשימה אחרונה.. וואי ואבא שלי סיפר לי את זה גם איזה יום.. פשוט הייתי ממש עצבנית ועליתי לחדר שלי וההורים קראו לי ואז צעקתי להם משהו על התאבדות. באמת שכל הזמן איימתי עליהם שאני מתאבדת
ואז ישבתי עם אבא שלי בסלון ולא הפסקנו לבכות ביחד והוא סיפר לי מה בדיוק קרה.. אני חושבת שזה היה כבר חצי שנה אחרי שסבא שלי נפטר.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif

אני ממש מצטערת לשמוע.. תחזיקי מעמד! אל תעשי משהו שאת לא מוכנה אליו.. סבא שלי, שהיה הכי קרוב אלי מכל הרחוקי משפחה, נפטר לפני שנתיים וכמה חודשים.. אז קיבלתי את זה ממש קשה ובאמת שמאותו הרגע כל החיים שלי אחרת
לא יודעת אם אנשים שמו לב.. אבל הייתי בדכאונות כאלה ושנאתי את כולם, רבתי עם כולם. בקשר להלוויה.. אני אפילו לא יודעת עדיין איפה הוא קבור
השנה אמרתי שאני מוכנה ללכת לראות אבל לא.. ברגע האחרון התחלתי לבכות שוב והשתפנתי. המוות מגיע בדיוק ברגע שלא מוכנים אליו! אבל הקבר תמיד ישאר במקומו היא תחכה לך! היא תמיד תחכה לרגע בו תיהי מוכנה לבוא לראות אותה..

הזויה13

New member
אז זהו,../images/Emo103.gif

שאם אני אהיה מוכנה לראות אותה, אני לא חושבת שאני אוכל.. כי יש כמה ענייני משפחה בחו"ל, ועכשיו כשסבתא נפטרה, אולי אנחנו נוכל לעבור לשם על בטוח.. אוף, זה כל כך קשה:\ אני חייבת ללמוד להתגבר על זה. מרוב שבכיתי כל הלילה לא יכולתי להרדם, וכבר שנרדמתי זה היה ב5 בבוקר וקמתי לפני רבע שעה..

למעלה