HagarStar

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

!@#@#@##$ אני מתחילה ב10 ואף אחד לא טרח להודיע לי כוסעמק עלאק הודענו בכל השכבה תמותו! והרכזת הכלבה עושה לי שאני אלך לשבת בספרייה שעתיים כי אסור לי לצאת חחחח נראה לה O_O סורי, זה נורא עיצבן אותי.

~חפירות יומולדת~../images/Emo28.gif

טוב, קמתי בשבע ושמעתי את השיר שאני תמיד אוהבת לשמוע כשיש לי יומולדת... She's a Rebel של גרין דיי ואז התחלתי לרקוד בכל הבית ולהתחרפן. אנשים שלחו לי סמסים ואבא התקשר לומר לי מזל טוב ואז גם בר מהפורום (הזויה13) התקשרה ודיברה איתי משהו כמו עשרים דקות נראה לי
השעתיים הראשונות (כימיה) היו משעממות ומייגעות ואני שונאתשונאתשונאת את המורה הזו. (אבל היי! הכינו לי ברכה ופרח מנייר!
) אחרי זה היה אנגלית ואוווומג!!!!1 חברה שלי הביאה לי זר של בלונים סגולים!!!!!! מה-זה נכנסתי למצב של high ואנשים פשוט חיבקו אותי ואני לא זוכרת כל כך מה היה בהפסקה הזו לפני אנגלית שקיבלתי בה את הבלונים. (אני זוכרת שקיבלתי עוד שתי ברכות ושהמון אנשים חיבקו אותיXD) באנגלית היה משעמם (התפוצץ לי בלון סתם ככה. פשוט *בום* וכולם חטפו התקף לב. טיהי^^) ואז אח"כ קיבלתי -עוד- חיבוקים ואוה, היה מת' ואיזה אחד חמוד מהכיתה אמר לי מזל טוב
ואז הלכתי הביתה והייתי אמורה לחזור לשיעור מוזיקה, אבל רוב האנשים שלמדו היו באיזו הרצאה על צו ראשון (שכבר עברתי מזמן), אז אמרתי "נו שיהיה" ונכנסתי גם להרצאה ההיא. היה מהזה מצחיק. אחה"צ התחברתי למסן ועוד אנשים אמרו לי מזל טוב וכתבו לי גם בהודעות האישיות שלהם הקדשות וזה היה ממש נחמד. בערב ההורים שלי, אחותי ואני נסענו למסעדה והיה כיף, שטויות והכל, אבל הייתי ממש עייפה, כמעט נרדמתי שם
בבית ידיד שלי התקשר אליי והתחיל לשיר לי "היום יום הולדת לשירי" בטלפון וזה היה ממש מצחיק ודיברנו חצי שעה ועכשיו אנחנו מדברים במסנג'ר. אוה. זה היה יום די נחמד. וקיבלתי עד עכשיו: צעיף. גז מדמיע + תיק שק סגול ומגניב. 300 שקל לשטויות שלי. (שבוודאי ילכו לחיסכון ל-אני-לא-יודעת-מה) טיהי. איזה יום טוב זה היה היום. וגם לא ירד גשם כמו שבד"כ יורד ביומולדת שלי! ^^ ואוה, רציתי לומר שאני אוהבת פה את כווווווווולם ואתם אנשים כאלה חמודים ותודה על השרשור מזל טוב.

xXx Lilo xXx

New member
מצטערת שלא הייתי בבצפר ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

העיקר שנהנת ^^"

הזויה13

New member
תקני ב300 שקל את ג'רארד!

הוא המתנת יומולדת הכי טובה!
אוהבת אותך3333333>

Johnni456

New member
מזלטוב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif

a k c

New member
../images/Emo109.gifהווו קראתי../images/Emo123.gif../images/Emo6.gif

יומולדת זה כל כך כיף D:

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo18.gifחפירה: רק כי הגר מתלוננת!../images/Emo11.gif ../images/Emo29.gif

אז שוב לא הלכתי לבצפר (גאד, אני לא מאמינה שאני רוצה בכלל ללכת לבצפר X_X"). כואב לי עדיין הגרון, ואבא אומר שיש לי קול מוזר (בא נחשוב למה
).
~חפירה על אתמול~
אתמול קמתי באיזה 7 ללכת לבצפר אבל הרגשתי ממש חרא, נשארתי בבית, ואז התחלתי לשלוח לאורצ'ה (חברה שלי) SMSים ליומולדת (מסתבר שקבלה רק 1 והתעצבנתי על הפלאפון) אח"כ שלחתי לשירי SMS (שאותו לפחות היא קיבלה!). אח"כ חזרתי לישון עד איזה 1 בצהריים, קמתי עם חום, ואמא דחפה לי אקמול ואחרי איזה שעתיים דקסמול והרגשתי כאילו אני על סמים XD. ידיד שלי (שלא לומד איתי בבצפר) שמע מחברה שלי (שגם לא לומדת איתי) שאני חולה. אז הוא צלצל אלי
וזה היה כזה *אעאע* הוא שאל קודם מי זה (הוא לא זיהה תקול שלי
) ואז התחלנו להריץ במשך איזה שעה וחצי שטויות, ואז אמא נכנסה לחדר והייתה כזה "את עוד בטלפון? זה לא בריא! עדיף שתדברו דרך המחשב!" ואז הייתי כזה "טוב" והמשכנו לדבר
(למרות שכול כמה דקות נחנקתי מהשיעול אבל לא נורא. אח"כ התחלתי לראות פרקים (שפספסתי) של Coffee Prince ואז הגעתי סוף-סוף לפרק האחרון (לעזאזל איתם! רק 17 פרקים?!?!
) והוא היה כ"כ יפהההההההההההההההה
. חברה שלי ואני דיברנו במסן, ואני כל שנייה מתלהבת מזה שהוא חמוד, ושהוא שר לה בטלפון, והם לא-טרחו-לכבות-את-הפלאפון-במשך-כל-הלילה-כדי-שהחשבון-לא-יגדל נכון?!?!?!? אבל זה היה כ"כ מצחיק, וחברה שלי הייתה כזה "מה קרה לך? הוא נהנה לשמוע אותה נוחרת"
אח"כ הבנתי שחסר לי פרק, כי ביוטיוב יש סירטונים מעצבנים כאלו עם שירים ממש יפים, שבהם רואים שהם כן מתחתנים, אבל מסתבר שבפרק האחרון הוא כולה מכין לה קפה וזה נגמר
עלוב. בסביבות שבע חזרתי מהרופאה והיא נתנה לי אישור של 4 ימים להישאר בבית (אבל מחר אני הולכת, הפסדתי טונה חומר!). ואז המשכתי לדבר עם חברה שלי, והיה מצחיק D: ממש בערב, דיברתי עם מישהי שלא דיברנו מזמן!!!! כי היא ראתה שכתבתי במסן שאני חולה XD אז היא לעומת מלא אנשים שמו לב לזה, אז התחלנו לדבר על כל מיני שטויות, וחפרנו אחת לשנייה, ודיברנו על הבצפר שלה (שאגב זה ממש מגניב מה שהיא לומדת שם, אדריכלות ועיצוב פנים!!!!!! גמני רוצה
) וזהו
~חפירה על היום (מה שכבר עבר ממנו)~
קמתי בשבע כי שמעתי את אחותי הולכת לעבודה, והיא החליטה שבא לה לשים לי מזגן חימום <_<" וכ"כ התעצבנתי כי גם ככה חם בחדר, הלכתי לחדר של אמא ונרדמתי שם עד איזה תשע וחצי. ואז אמא העירה אותי שאני אקח אקמול X_X" והיה לי פלאשבק רציני לאתמול XDDDDD ואז ידיד שלי (זה שדיברנו אתמול) שלח לי SMS "תרגישי טוב, אל תקחי יותר מידי כדורים זה ממיס את המוח" ואז היה לי עוד פלאשבק רציני לכיתה ז-ט ככה, ששירי כתבה על השולחן כימיה ממיסה את המוח
היו ימים טובים. ואז שלחתי לו SMS "אבוד לך, כבר לקחתי אקמול ותסירופ המגעיל לשיעול" ואז הוא שלח "אעאע לא! חכי אני בא" ואז הוא צלצל, כי הוא אומר שSMSים מעצבנים אותו ^^ ודיברנו איזה 5 דק', כי הוא נאלץ לחזור לשיעור
אבל דיברנו. וזהו, עכשיו אני אלך לי לעשות משהו, אולי אני אלמד משהו או אצייר לאומנות X_X"
לכולם. (חסר חיידקים)

a k c

New member
../images/Emo109.gifהווו...*גםאתזהקראתי*

כמות הסוגריים שיש לך בהודעה זה משהו מטורף
.

xXx Lilo xXx

New member
XDDDDD../images/Emo29.gif

אני לא מאמינה שמישהו באמת קרא את זה XDDDDDD
קבלי ח"ח

RockSter

New member
מזעזע!!! השואה חוזרת........!

כמו שהשאלה שאנחנו תמיד שואלים את עצמנו :"איך העולם ידע ושתק?", עכשיו אנחנו העולם! הגיע הזמן לעורר את מודעות הציבור והממשלה בצפון קוריאה - השואה חזרה. רצח עם על רקע פוליטי, בדיוק מה שעשו ליהודים רק במקום אחר משהו שלא חשבנו אי פעם שיחזור על עצמו, אנשים נרצחים במספרים לא נתפסים ומשפחות שלמות עומדות כקורבן לניסויים בגזים. חייל מסוים נדרש לבחור 40 נשים ממוצעות לבדיקה מסוימת שכללה אכילת חסה רטובה מחומר לא ידוע, לאחר 20 דקות כל 40 הנשים הקיאו דם ומתו-נרצחו! העבירו מסר זה לכל מי שאתם מכירים להעלאת המודעות של הציבור למה שמתרחש ברגעים אלו בצפון קוריאה, וחתמו על העצומה. נמצאו עדויות למקרים אלו, מצורף קישור המכיל עדות: http://www.haayal.co.il/story_2029 האתר למידע נוסף והעצומה: http://www.tipo.co.il/zone/page.asp?zone=38794309512890&pid=8197007 העולם יודע-ושותק אנשים המעוניינים לעזור וליצור איתנו קשר מוזמנים לשלוח הודעות ל: [email protected]

xXx Lilo xXx

New member
אמאלה ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

זה מזעזע! יאבי!
אני אכנס עוד מעט לעצומה ולהכול. צריכה לעוף להשלים חומר של היום. (על הקוראנים אני מתפלא. מלא מקום אחר
)

xXx Lilo xXx

New member
חתמתי ../images/Emo45.gif../images/Emo29.gif

וגררתי עוד 3 אנשים שיחתמו והם אמרו שיעבירו ^^

Johnni456

New member
לאלא זה לא חפירה :-O

למישהו יש את התמונה הזאת לא בציור ?
אני צריכה אותה (עדיף באיכות טובה) דיי דחוף..

mafakit

New member
DDDD: ליללילילייי!!!@# D: |אלפקה|../images/Emo218.gif

יש לי את RIOT סוף סוף!!@# כן כן אני יודעת שזה בדיליי.. ><' ועדיין שמחתי למרות שכבר יש לי את זה על המחשב
והוא קיבל מקום כבוד במעמד הדיסקים שלי D:

למעלה