xXx Lilo xXx

New member
קרה לכם פעם ש....../images/Emo29.gif

ישבתם בכיתה ואז אחת הפרחות שבכיתה שלכם הוציאה את הפלאפון והתחילה לשמוע שירי רוק/פאנק בקיצור משהו שאתם ממש אוהבים לשמוע? באלי לבכות. איזו פרחה-חשה-רקדנית-גדולה-אחת-שלא-מתלבשת-לבצפר-כדי-שיראו-כמה-שיותר-איברים-בגוף-שלה-מעצבנת-סתומה-קרציה-לא-מהעולם-הזה מהכיתה שלי, הוציאה את הפלאפון שלה והתחילה לשמוע את קראשX3 ואז חברה שלה נכנסה לכיתה והתחילה לשיר תשיר ולצרוח ולרקוד כאילו היא רוקדת על עמוד, ובאלי פשוט לרצוח אותה
אח"כ הן שמעו שירים של GD ושל MCR ורציתי להרביץ להן. בחיי
(ניראה לי אני היחידה ששונאת שפרחות חשות מבינות במוזיקה) (מצטערת) (איכ
) (ד"א חברה שלי שהייתה איתי בכיתה, הייתה כזה "יא היא שומעת פראמור! אוי! למה?" וחברה שלי בכלל לא אוהבת תלהקות שאני שומעת X_X")

a k c

New member
../images/Emo109.gifלאאאא../images/Emo7.gif

עוד מעט הפרק האחרון של גיבורים
לא רוצה
.

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo16.gif הית' לדג'ר ז"ל ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo29.gif

השחקן האוסטרלי בן ה-28, שכיכב בסרט "הר ברוקבק" (ולמי שמכיר גם- "10 דברים שאני הכי שונאת אצלך" ועוד מלא סרטים), נמצא מת בביתו במנהטן, ככל הנראה ממנת יתר של כדורים.
די, זה כזה #$%#$... אחותי מזה נכנסה לדיכי והתחילה לבכות. חברה שלה צלצלה ב7 בבוקר, ואז אבא גם צלצל והודיע והייתי כזה OMG לא נכון!!!!!
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3497642,00.html

xXx Lilo xXx

New member
אה כן, למי שרוצה לראות את החדשות:../images/Emo29.gif

http://www.youtube.com/watch?v=tL7fhtONV2E

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo7.gifזה כל כך עצוב...

היה לו מבטא אוסטרלי כל כך מושלם%^#

HagarStar

New member
אוי ../images/Emo16.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני מניחה שלמות ממנת יתר של כדורים זה נורא באופנה היום |: מה נסגר עם כולם? אבל זה עדיין עצוב
אמרו משהו בE השבוע על עוד שחקן שמת בן 20+

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo16.gif

בהתחלה לא הבנתי מיזה לפי השם.. ואז ראיתי את התמונה שלו
תכ'לס אני לא בוכה.. אבל נו. אני כלכך אוהבת את "10 דברים שאני שונאת אצלך" האאאאאאאא. ואחרכך גם גיליתי ונזכרתי שהוא השחקן הראשי בסיפורו של אבירר!!!##@$ זה אחד הסרטים האהובים עלי בילדותי ^^ כאילו. שהייתי בת 8 בערך כל הזמן הייתי יושבת עם אבא לראות סרטי אקשן וכאלה.. אז זה אחד הההההההה-סרטים שכלכך אהבתי ואת הית' עצמו בסרט

../images/Emo194.gifזה כזה עצוב.

אני עדיין לא מעכלת שזה נכון... סיפרו לי בבוקר ולא האמנתי, הייתי בטוחה שזאת עוד אחת מהשמועות האלה שלא מצחיקות אף אחד.
יותר נכון, קיוויתי. ממש אהבתי אותו, הוא שחקן מעולה וגם הסרטים שהוא השתתף בהם.

mili2828

New member
באמת שלא נקלט....../images/Emo16.gif../images/Emo210.gif

שסיפרתי את זה לחברות שלי עוד שנייה יהיו מתעלפות לי
באמת, ממש אבדה

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

יותר מדי אנשים שאני אוהבת מתים לאחרונה
RIP Heath Ledger

mcfly danna

New member
שונאת גיאוגרפיה!!!!!

התקבלתי לנבחרת, הכל טוב ויפה אבל מה? - מחר אני צריכה לעמוד 3 שעות בשמש ולהסביר מה ההבדל בין גירית הסלע וקונגלומט (ויש את הסלע השני- בדקתי) ואין לי מושג כלום, והפסדתי מלא חומר כי נסעתי על הבי"ס..והיום נשארתי בבית כי אחותי חולה.. (מסכנה, שלשום היא הקיאה משהו כמו 7 פעמים, היום כבר לא... ב"ה) והתחילו חומר חדש במתמטיקה, ועדיין לא השלמתי את הפעם הקודמת כי נסעתי למו"פ!!! וההורים שלי מעצבנים אותי..אני רוצה לקנות איזה כמה דיסקים של מקפליי ~אהמאתכלהדיסקיםוהדיוידיאהמ~ , והם לא נמכרים בארץ, ואני שעה מנסה להסביר להם שאפשר לקנות אותם רק בחו"ל דרך אתר אינטרנט, והם לא מרשים והם יתנו כסף לבן-אדם הבא שייסע לחו"ל. כאילו מה? אני אמורה לחכות עד שמישהו יואיל בטובו ליסוע לחו"ל?! גם אם זה ייקח שבע שנים?! יופי לי, כי אז למקפליי יהיה עוד 700 דיוידיים חדשים.. אני לא יודעת תווים בגיטרה, והמחשב שלי עושה עלי חרם!! וידיד שלי אמר לחברה שלי שהוא אוהב אותי ואני לא אוהבת אותו, ואני לא יכולה להגיד לו את זה!!! דאמט!! נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ~נרגעת~ מצטערת שראיתם את זה...הייתי חייבת לפרוק..

למעלה