פורום סבים וסבתות?
X xXx Lilo xXx New member 8/2/08 #50 סבא וסבתא שלי לא יודעים מה זה מחשב../images/Emo29.gif אז להיכנס לפורום? מה משעמם להם? XDDD
F Fences New member 8/2/08 #66 תכלס סבתא שלי: "בובל'ה!! תראי תראי מה קניתי, זה ריבוע שאנשים מדברים דרכו! נכון שזה 'מדליק'?" או שהיא סתם יורקת עליי ושואלת "אין חבר?! איך?! את כלכך יפה את צריכה כבר להתחתן!" ואז אני מסבירה לה, מחדש, למה לא מתחתנים יותר בגיל 14.
תכלס סבתא שלי: "בובל'ה!! תראי תראי מה קניתי, זה ריבוע שאנשים מדברים דרכו! נכון שזה 'מדליק'?" או שהיא סתם יורקת עליי ושואלת "אין חבר?! איך?! את כלכך יפה את צריכה כבר להתחתן!" ואז אני מסבירה לה, מחדש, למה לא מתחתנים יותר בגיל 14.
I I Dont Give A Dam New member 9/2/08 #87 דווקא סבא שלי יותר מכור ממני../images/Emo3.gif../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif
D Drowning Lovers New member 9/2/08 #111 ../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif סבא שלי בכלל לימד אותי איך משתמשים בו |חושש|
M May Music New member 9/2/08 #95 ../images/Emo45.gif Oם ביקרתי שם ואשכרה יש שם סבים וסבתות!XD והם משתמשים בסמיילים XDD
ש שיקי פריקי New member 10/2/08 #114 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif
F Fences New member 16/2/08 #121 בלי להכליל זאת אומרת, על הזין שלי - אני כן מכלילה, פורום MCR הוא סוג של פורום גרופיות ג'רארד, לא? <:
F FullyAlive New member 7/2/08 #24 ../images/Emo29.gif היי אנשות. התגעגעתי. באמתD: גם אם אף אחד לא שם לב שנעלמתי XD אז מה קורה? מה חדש עם הלהקה?
../images/Emo29.gif היי אנשות. התגעגעתי. באמתD: גם אם אף אחד לא שם לב שנעלמתי XD אז מה קורה? מה חדש עם הלהקה?
M MyBeautifulRescue New member 7/2/08 #28 אני כן. ../images/Emo98.gif ../images/Emo141.gif אין שומדבר חדש,ת'אמת. XDDD גם אנחנו התגעגענו.
F FullyAlive New member 9/2/08 #90 ../images/Emo29.gif חח כן! זו השביתה!11 המורים הזבלים האלה!!!1 מה זה החינוך הזה במדינה הזאת?!!??! בגללם עכשיו יש עלינו לחץ אטומי!!!!1 בושה. [לא, סתם לא היה לי מחשב ] אגב נעלמים, ברי לא חזרה?! אה ו- בחזרה
../images/Emo29.gif חח כן! זו השביתה!11 המורים הזבלים האלה!!!1 מה זה החינוך הזה במדינה הזאת?!!??! בגללם עכשיו יש עלינו לחץ אטומי!!!!1 בושה. [לא, סתם לא היה לי מחשב ] אגב נעלמים, ברי לא חזרה?! אה ו- בחזרה