../images/Emo6.gif ../images/Emo141.gif

הוא מזכיר לי את השחקן הזה מהקליפ של סימפל... When I'm Gone. חח הוא ממש דומה לו. היילי מהממת!!!
תודה.

הזויה13

New member
זה ההומו הרכלן הזה!

יש לו אתר כזה של רכילויות, מהאתר שלו קיבלתי את הידיעה שג'ר וליינזי התחתנוXDDD שכחתי את איך קוראים לו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהוא לא מזכיר..

זה הוא XDD ושוב הוא צבע את השיער חחחחח קוראים לו פרץ הילטון.. יש לו איזה בלוג רכילויות והוא מכירים טונות סלבס בהוליווד/LA וכאלה.. ניראה לי
סתם ראיתי 340978 פעמים את התוכנית של TRL שהוא היה ורק משם אני יודעת עליו חחחחחח

רגע, זה כן הוא בקליפ של סימפל?

פאק, אני כולי רואה תקליפ וצועקת לאחותי "יווו, זה פרץ הילטון!!!!" והיא כזה "WTF?"

mor10101

New member
תלוי, אם את אוהבת לשחק וכאלה....

אז אני חושבת שזה עדיף בהרבה, בכל מקרה זה נשמע לי יותר מאגניב [אני מודעת לזה שהמילה לא מתאימה כ'כ] מאשר סתם לשבת ולקרוא.

Emergency Exit

New member
האמממממממ!11../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני בחוג תיאטרון, ואני חושבת שעדיף לך לעמוד ולשחק את זה, זה ה-ר-ב-ה יותר מושך קהל בדרךכלל. אני מניחה. ואני גם צריכה עזרה שקשורה לתיאטרון!!11 תעזרוליייייייייייייייייייייייייייייייייי! |הצילו| ישלי הצגת סוף שנה בחוג ויש לנו סדנה להצגת סצינות וממנה נחבר את ההופעה שהנושא שלה הוא -עיירה בין הרים, שנגמרים להם המים. והם בשוק, ויש ילדים ונשים בהריון וזקנים שרוצים להשיט את הגופות שלהם בנהר כשהם ימותו אבל אין נהר כי אין מים! ויש מדענים שמנסים למצוא פיתרון. אבל אני לא יודעת על מה לעשות, ואילתרתי היום בשיעור מדען משוגע עם עוד ילדה אבל המורה כנראה לא אהבה. אז.. למישהו יש רעיון? בסיס? משהו? תודה מראש למי ש-באמת- קרא וסליחה.

xXx Lilo xXx

New member
ואוו. נושא מוזר.../images/Emo29.gif

את יכולה סתם להמציא כאילו איזה מישהו שבא לבקר בעיירה הזאתי או מה שזה והוא עוזר לתושבים שם ובסוף הם בונים מן תהלה מאיזור של מים לעיירה שלהם וכאלו דברים

mafakit

New member
איימו עלייOם +בקשר למונולוג..|אלפקה|../images/Emo218.gif

אה.. כשאת כאילו יושבת וכותבת ביומן שלך [או מקיראה ממנו] אז כל מה שיש זה הקול שלך עכשיו השאלה איך את גורמת לו להישמע מעניין שאנשים לא ישתעממו אחרי חצי דקה של דיבורים.. בגלל זה לדעתי זה קצת יותר קשה כי את צריכה להעביר הרבה יותר רק דרך המילים בלי להשתמש בגוף ובמשחק עצמו כדי להמחיש.. ואם את את משחקת את זה אז יש לך יותר אפשרויות [לזוז על הבמה, להשתמש בתנועות, בהבעות..] שיגרמו לזה להיות יותר מעניין.. אה.. אז לדעתי קריאה מיומן היא יותר קשה.. וצאיך לדעת לגרום לזה להיראות מעניין ושימשוך את הקהל להקשיב עד הסוף.. ~טוב חפרתי ><' ~ עכשיו משו אחר D: ההיה איזה קטע [נו אין כח לחפור גם על זה ><' ] עם איזה 4 או 5 פקאצות.. כמעט הלכנו מכות וזה.. הן זרקו עלינו חתיכת מוט ברזל!! משוגעות!! והן גנבו לי סיכה!!!#$%
זה ממש עיצבן אותי. הן הודו שהן לקחו סיכה אחת אבל את השניה הן לא החזירו!!@#$ מפגרות
ודווקא שבאתי להחזיר למישהי באיזה אגרוף רציני לפנים מישהי אחרת משכה לי בשיער >> אבל בכללי זה היה קורע לראות אותן מתעצבנות מכלום XDD בכל מקרה.. שונאת פקאצות וחבריהן.. T_T

אוו לדעתי..../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

תתחילי את זה בתור ישיבה וכתיבה ביומן ואז תקומי ותדברי אל הקהל, ובסוף הקטע תחזרי כאילו לכתוב.

HagarStar

New member
וואו חשבתי על זה חח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ותודה לכל מי שענה לי חח עם זה אני אסתדר כבר הבעיה היחידה שאינלי בגדי שואה וכאילו אנלא אעשה מונולוג של אנה פראנק לבושה בסקיני וגופיה צמודה XD

בגדי שואהXDDDDDDDDD../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

יו אין לך מושג כמה אני צוחקת
המ, תראי.. היו לה בגדים וזה. זתומרת, בטח המונולוג שלך זה מתי שהיא הייתה במחבוא ולא במחנות. אני מניחה שאיזו שמלה ישנה עם קצת ליכלוך ואיזה קרע יעשו את זה

HagarStar

New member
חח גם את זה אינלי O_O../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

נסתדר איכשהו XD תודה :)

למעלה