a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Johnni456

New member
אוף אני כ"כ עייפה../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

אוף אני ממש עייפה ואני חייבת להשלים שעות שינה ועד הסופ"ש הבא לא יצא לי וזה כ"כ מעצבן >< אני כ"כ חייבת לישון, והרגע קמתי משינה של 4 שעות אחרי שחזרתי מהבצפר ישר ואני שונאת בצפר ובא לי להרוג את המורים ואני מתכננת בובות וודו שלהם מוחעחעח אבל זה כבר לא קשור ובא לי לישון והיום כמעט נרדמתי באמצע המבחן במתמטיקקה >< ב א ל י ל י ש ו ן ! א ע א ע א ע א ע א

a k c

New member
../images/Emo109.gifכנ"ל../images/Emo122.gif

קמתי היום בבוקר (אחרי שחזרתי אתמול ב11 וחצי בלילה הביתה בגלל ההפקה|חבול) ונסעתי שוב לירושלים לאיזה חרא באוניברסיטה משהו ואז הלכנו לאכול וחזרנו הביתה ואז פשוט הייתי כל כך עייפה שהלכתי לישון ב5 וחצי אחה"צ ואחותי העירה אותי ב9 בלילהXD אין לי מושג איך אני ארדם היום
...

nofxxx

New member
MAN ALIVE REALSE SHOW

יום שישי ה29.2 ,23:00 הופעת השקה לדיסק החדש של MAN ALIVE בתמנוע ,תל אביב. Man Alive- www.myspace.com/Manalive עוד יופיעו Trademark- www.myspace.com/trdmk This Means you- www.myspace.com/thismeansyoumusic כניסה עולה 40 שקל 70 עם הדיסק החדש של מאן אלייב.

rachel malasa

New member
../images/Emo207.gifאני לא יודעת אם ראיתם או לא ../images/Emo26.gif

יש כאן ראיון של פארמור בטקס הגראמי.. האיכות לא כ"כ טובה.. ונראה לי שגם לא שומעים כלום...או שזאת פשוט אני ואין לי כח להגביר את הרמקולים.. XDDDDDDD http://www.ithinkz.com/Paramore-Grammy-interview-TVGN-2008__CLbeK71pYgg.html אני לא יודעת אם שמו את זה כבר...

למעלה