אאוץ' O.O
H HagarStar New member 8/4/08 #25 יו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אני אראה בשישי חח ס'מגניב >< תמותי כלבההה אה חח את יודעת שדיברנו היום פריקינג שעה? לול
יו../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif אני אראה בשישי חח ס'מגניב >< תמותי כלבההה אה חח את יודעת שדיברנו היום פריקינג שעה? לול
F FallOutGirl New member 9/4/08 #28 ../images/Emo80.gifחחחחח כן D: אחרי השיחה כזה הסתכלתי בפלאפון מתי את התקשרת וראיתי שעברה שעה חחחחחח מגניב מגניב.
../images/Emo80.gifחחחחח כן D: אחרי השיחה כזה הסתכלתי בפלאפון מתי את התקשרת וראיתי שעברה שעה חחחחחח מגניב מגניב.
X xXx Lilo xXx New member 9/4/08 #36 ממש ממש רע לי../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif אני פשוט לא מפסיקה לבכות. כבר יומיים. Now I'm lost and I'm screaming for help
ממש ממש רע לי../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif אני פשוט לא מפסיקה לבכות. כבר יומיים. Now I'm lost and I'm screaming for help
נ נסטי XD New member 10/4/08 #44 מה קרה קושקוש? רוצה אני אתקשר אלייך לשיחת עידוד? [למרות שזה מסוכן אני אחרי נסטי..XD] אני אדבר איתך היום!!!!
מה קרה קושקוש? רוצה אני אתקשר אלייך לשיחת עידוד? [למרות שזה מסוכן אני אחרי נסטי..XD] אני אדבר איתך היום!!!!
X xXx Lilo xXx New member 10/4/08 #50 אין טעם להתקשר, אני אתחיל לבכות לך../images/Emo29.gif כמו שבכיתי כמו תינוקת לאנשים אחרים. בוהו
נ נסטי XD New member 11/4/08 #52 לבכות כמו תינוקות זה הכי אחותי! מחר, אני מבטיחה לך שאני אדבר איתך...
J Johnni456 New member 10/4/08 #46 יהיה בסדר../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif
נ נסטי XD New member 11/4/08 #53 1 2 , 1 2 בדיקה A A חחחחח עזבו, אני רואה יותר מדי את השרת של ביצפר מחות לביצפר, זה משתלט עלי!