HagarStar

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני צריכה לזכור לפתוח אופים O_O

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהגר!

ראיתי את יונתן בביתספר.. אבל הלך כזה לפני קצת רחוק ועבר בדיוק לבניין אחר לשיעור ~,~ ואני הייתי בדרך לשער יציאה מביתספר והוא פשוט הסתכל עלי איזה פעמיים והמשיך ללכת
הוא לא אמר שלום!! אבל.. אז ראיתי שבלילה אומשהו הוא שלח לי פלירטוט ומתנה וסימן אותי ב"חברים אהובים" בפייסבוק!!!! D:::::::::: טוב נו. הוא שם שם אותי ועוד שלוש בנות בחברים אהובים ~,~ אבל בנות מכוערות כאלה חיחי. האאא וגם מישהו דירג אותי אנונימי כHOT. לול. אולי זה הוא?
אני חייבת להפסיק לחפור.. ולהזמין אותו לצאת אומשהו! הרי הוא אמר שהוא לא ידע שמישהי מעוניינת עד שהיא תזמין אותו לצאת או תגיד לו שהיא מתחילה איתו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

HagarStar

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

נו תעשי את זה D: הוא לא מהבנים הקקות האלה שיצחקו עלייך אח"כ עם חברים שלו, להיפך

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכןכן. הוא ממש חמוד!

עובדה שהוא ישב איתנו כמה שעות שם חחחחח שלחתי לו הודעה בפייסבוק ושאלתי מה המסנ שלו.. המ. ואז אני אוכל לדבר איתו בצורה נורמלית ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיאאאאאאאא הוא ענה לי בפייסבוק!

"וואלה הכול בסדר איך איתך? ובדיוק רציתי לשאול אותך מה המסנ שלך אז הנה שלי ******" כפרע.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifטוב.. הודעה אחרונה.

אנחנו יוצאים ברביעי. זהו. ביי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifתודה../images/Emo6.gif

בסוף גם היום בערב-לילה הייתי איתו
וגם מחר יהיה כנראה כל היום. מגניב מגניב.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifסבבה כזה חחחחחח

נוו זה הספגטי הזה שמכינים בבית מקמח וביצים וזהו. מה אכפת לי מהספגטי - העיקר הייתי אצלו XD

sari550

New member
קניתייייייייייייייייייי../images/Emo206.gif../images/Emo79.gif

היי!! אתם לא מאמיניםםםםם קניתי את הדיסק RIOT! אני ממש מאושרת עכשיו!!!!!!11 יש לי את שתי הדיסקים עכשיו ואני ממש ממש שמחהה אין לכם מושג כמהה=]]] יאוווו333>

HagarStar

New member
אבל למה לפתוח שרשור חדש?../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

יכולת לשרשר לאוף

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif...

וזה גם 'שני דיסקים', דרך אגב..

נסטי XD

New member
תתחדשי!!!

מזל טוב, שתמצי את כל הזמן שלך כדי לשמוע את ריוט! כי הוא באמת אלבום טוב... וואו, אני נשמעת כאילו אני מאלחת לה שלא תדע עוד צער [חס וחלילה..]

למעלה