Emergency Exit

New member
אווווווווו-קיי. כנסי לכאן! ../images/Emo41.gif

מצטערת אבל זה כבר נהיה מציק שאנשים פותחים הודעות בלי קשר ואני חושבת שהגיע הזמן שנסביר לך. א. שמישהו ישים תמונה של אמנות השרשור! דאמט. ב. כשיש שירשור OFF זה לדברים שלא קשורים לפאראמור\התחדשויות\קניות\וכדומה. ג. לא כותבים הודעות סתם ככה, אם ישלך משהו להגיד שרשרי לOFF ב"הוספת תגובה\הוספת תגובה מהירה". או למשל בשירשור שבועי לא מוסיפים הודעה ישר אל הפורום, משרשרים אל ההודעה שפתחו של השירשור. שולחים 'הוספת תגובה' שנמצאת בתחתית ההודעה.
וד. תתחדשי על הדיסק. ואם לא הבנת אני יכולה לנסות להסביר לך שוב יותר לעומק.

sari550

New member
אוקיי

טוב הבנתי!! לא צריך לכעוסס אני חדשה ואני לא יודעת איך הדברים עובדים פה!! תודה.

Emergency Exit

New member
לא כעסתי, ../images/Emo22.gif

אפילו חייכתי. בסוף. תרגעי
זה בסדר לטעות.. אבל אפחד כאן לא יזם את ההסבר אז ניסיתי.

xXx Lilo xXx

New member
אני חייבת ~צומיייי~../images/Emo29.gif

יש לי ואנס סקסיות ברמות!!!!!!!!!!!!!!!!!! אינלי כוח להעלות תמונה. אולי מאוחר יותר.

xXx Lilo xXx

New member
צלצלתי אלייך.../images/Emo29.gif

ואז נזכרתי שאין לך פלאפון כי הוא התפגר.

נסטי XD

New member
תקשיבי מה קרה,

בבוקר אני ואחיותיי הטיפשות שיחקנו בממטרות [די. זה כזה שווה..XD] ואז שחכתי שהטלפון של בכיס ואז הוא שוב התפגר, ואז שכחתי שהייתי אמורה להתחבר כי התזכורת בטלפון..XD אב ל עכשיו הוא חי [ואין לי מושג איך.] אז שמתי תזכורת והיום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מילויון אחוז היום!

xXx Lilo xXx

New member
היום אני לא יכולה. ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

במזל אני אדבר איתך או עכשיו או באיזה עשר בלילה! אני ב4 חוזרת לקורס במת'ואז חברה שלי באה אלי ואנחנו חורשות על מת'!

Johnni456

New member
תתחדשי../images/Emo24.gif../images/Emo187.gif

למרות שאני ממש שונאת וואנס..

Emergency Exit

New member
Lalalalala ~ באאזז. ../images/Emo41.gif

קניתי חולצה מהבנים של FOX - כזו שחורה שכתוב עליה Wake me up before you go -go חיחיחי. מתה עליה. ועוד מעט אני אקנה (אחסוך כסף ואז..) נעליים כסופות עם צבע ירוקזוהר ועוד חולצה מהבנים שכתוב עליה "וידאו גיימס רול מיי וורד". להלהלה. וחזרו לשדר האוססססס. אמ, מה עוד. אה קנו לי בגדים לפסח בקסטרו. :) וזהו. סיימתי להשוויץ. ואני חוזרת להיות בקריז כי בקרוב יש לי טיול פסח מהצופים ועבודת הגשה עמוסה במתמטיקקההה. :S בעיייייייייייייייי. (מבעיר לך את החמץ? סופר לך את הכושיות? מפשיר לך את הפיתות? חחח ארץנהדרת)

xXx Lilo xXx

New member
מסדר לך תלגו?../images/Emo29.gif

חחח סתםסתום... תתחדשי
ד"א החולצה עם המשחקי וידאו. ראיתי אותה. היא סקסית ברמות

Emergency Exit

New member
חחח ככה יצא בתמונהXD

אבל באמת יפה לה בלונד. אבלאבל שתישאר ג'ינג'ית!

למעלה