xXx Lilo xXx

New member
איזה יום ../images/Emo178.gif~חפירה~../images/Emo29.gif

~לא שמישהי תקרא את זה מתישהו~ אז בבוקר קמתי כולי לחוצה כמו לאדעת מה מהמבחן במת'. אבא הסיע אותי לבצפר. בשעתיים אנגלית ישבתי לפתור תרגילים במת' ואז לא הלך לי (כמה צפוי -.-"). אחרי אנגלית רצתי לכיתה (כאילו שיש כ"כ הרבה ללכת) תפסתי לי מקום כזה בצד וניתי ישבה לידי. במבחן היה לא טוב ולא רע, נגדיר זאת כך. ניתוש עזרה לי בשאלה (נשמה
). (אחרי המבחן ראיתי את ההוא. כזה חמוד
) ואז חיכיתי עם דניאל בכיתה של מחשבים, ואז הלכנו לחפש את המורה וגילינו שיש בכלל מעבדה
ישבנו במעבדה עם הכיתה השנייה של מחשבים ולא עשינו כלום תכלס (חוץ מחצי שאלה XD)(וכרגיל שמענו ללא הפסקה תשיר LOW
). אח"כ הברזתי מאומנות סדנא כי לא היה לי כוח לזה בשיט (אני חושבת שמתחילת השנה הייתי איזה 4 או 5 פעמים בשיעור XD) חיכיתי עם חברה שלי חצי שעה, כי השתחררנו קודם ממחשבים, לחברה שלנו שהייתה בכיוון שלנו ללכת ואמרנו שנלך יחד. קנינו מגנום ואז ילדה מהכיתה שלי (שעזרתי לה במבחן היום) אז באה ודיברנו והיה נחמד. (ראיתי אותו שוב
) ראיתי גם את ניתי, עדי, דנה והילה שיצאו מהמעבדה בביולוגיה. דיברנו ובצלצול חברה שלי יצאה והלכנו יחד. (ועברתי לידו
) בדרך לסבתא הלכתי עם חברות שלי היה חביב כזה אכלתי אצל סבתא ארוחת צהריים וחזרתי עם אמא הביתה. שתפנו תבית לפסח. ניקינו סופית תמטבח כל הכוסות/צלחות/סירים הכול העברנו הכול כשר תודה לאל. אח"כ בשש הלכתי לעשות פן ^^" ואז ניתי ואני נפגשנו והלכנו לעיר, ודניאל הצטרפה. קנינו לניתי נעליים סקסיות באיזה 200 של אדידס (והן באמת סקסיות ואני לא סתם אומרת)(בתור אחת בעלת טונה זוגות נעליים XD) ואז קניתי לאחותי מלא שוקולדים ונחשי גומי, וקופסה לשים את הממתקים בפנים ועוד תיק ממש יפה (כי מחר היא באה הביתהההההההההההההההההה
) ובזבזתי עלייה חצי מהמשכורת שלי XD אח"כ הלכנו לגן העיר, הצטלמנו (ניסינו לפחות XD)(אין לניתי כוח להעלות תתמונות אז בהזדמנות
) אח"כ אכלנו במקדונלדס (אני צריכה למחוק עכשיו מטרה אחת בחיים שלי מהדף מטרות "לאכול במקדונלדס לא כשר"). היו צחוקים ואז אחותי התקשרה אלי
ואמרה שאבא מתלונן שניתקתי קשר ולא צילצלתי מהצהריים. XD דאגה של הורים. בקיצור חזרתי הביתה ועכשיו הכול טוב ויפה
(לידיד שלי יש אייפון. בוהו. גמני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) (אה כן נסטי עיצבנה אותי! צלצלתי אליה והיא סיננה אותי
)(תתבישי לך!) חפרתי? מישהי קראה את זה בכלל? XD כן בטח.

נסטי XD

New member
אני קראתי..

הכל כדי להתחמק מבוק ריפורט.. מזתומרת סיננתי אותך?!?!?!!? התקשרתי אלייך!!!!! ואז הלכתי לדואר והתבאסתי שלא קיבלתי את האמפי 4 ממעריב לנוער ה%^%$#Q% האלה, הם אמרו שהם שלחו את זה ב-13 בפבואר!! ואז הלכתי לנגן בגיטרה קלאסית את אמריקן אידיוט [זה נשמע רע בקלאסית..אולי זאת אני.XD] ואז נזכרתי שהייתי צריכה לדבר איתך ואז כבר לא היית שם... אולי נדבר היום?????? הפעם נדבר המון זמן..XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני רוצה לישוןןןןןןן!!

יונתן בא אלי באיזה תשע וחצי.. קצת אחרי. ראינו סרט ואז... הממ.. פשוט ישבנו במחשב שלי ושיחקנו משחקי פייסבוק ופתרתי איזה 42059879 שאלוני פייסבוק מוזרים ודיברנו כל הלילה חחחחחחחחחחחחחח עד שהיה 7 בבוקר והחלטנו שנעצום עין לשנייה... ממש שנייה כדי שההורים שלי לא יכנסו פתאום לחדר לשאול אותי מתי הוא הלך בלילה ושהוא בעצם יהיה אצלי במיטה
אאאאאז. נרדמנו. אחרי שעה וקצת פתאום התעוררנו.. אין לי מושג למה. סתם. ירדנו למטה למטבח להגיד שלום להורים והתחלתי פשוט לצחוק על זה שהוא עדיין אצלי חחחחחחחח ואז הוא הלך. המ.. אולי גם היום בערב נעשה משהו XD כל יום XD ברור XD עכשיו אני רק צריכה לישון ~,~ אני מתהההההההההה. 24 שעות וישנתי רק שעה על חצי מיטה.

יווו,הבחנים בפייסבוק ממכרים!! ../images/Emo141.gif

אני מתה על זה! XD רק בגלל זה פתחתי חשבון שם.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחח כן!!

יווו עשיתי שם כל מיני מבחנים של "האם הוא אוהב אותך?" "האם את מאוהבת?" "האם זו אהבת אמת?" "מי הבחור בשבילך?" "איזה סוג גבר את צריכה?" "איזה בחור תמצאי?" "איזה בחור הכי מתאים לך?" כל החרטא הזה ויונתן היה לידי XDDDD האמת נתתי לו לעשות גם איזה שאלון.. עשינו כל אחד כזה של "האם את/ה מאוהב/ת?" ולשנינו יצא שכן
טוב.. כתבנו את אותן תשובות... |שורק||תמים|

../images/Emo6.gif ../images/Emo141.gif

לא,אנלא מדברת על בחנים כאלה. על בחנים של סדרות או סרטים... דברים כאלה. זה כ"כ ממכר שזה מפחיד! XD ביום שפתחתי את זה ישבתי עד 2 בלילה עם הבחנים האלה. XDDD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלא.

עוד לא?
לא יודעת.. באמת שאין לי מושג XD אנחנו מבלים דיי הרבה ביחד בימים האחרונים וניראה מה יהיה. טפו טפו טפו לא לדבר שטויות.

מי טעם פה מוחיטו?../images/Emo122.gif

אתמול שתיתי כוס אחת של זה והתמסטלתי לגמרייייייי ואמרו לי שזה כמו מיץ רגיל!

Johnni456

New member
אני ב"היי" ^___^ ~חפירה~../images/Emo187.gif

אתמול בלילה הייתי במופע אקסטרים של פריסטייל גיימז משהו.. בנזונה וזה והיה פשוט מדהיםםם!!
תכלס זו הייתה מתנת יומולדת של בנדוד שלי כי הוא סקייטר והוא אוהב את כל הדברים האלה אז לקחנו אותו והכרחתי אותו לקחת אותי
וזה היה כ"כ מדהים!!!! היו שם 2 סקייטרים שדווקא מהם ציפיתי ליותר כי הם אמורים להיות בין הכי טובים בארץ/ בעולם וברמפות ובחצי צינור הם כל הזמן נפלו.. אבל ה-BMX היו מדהימים! הם עלו על רמפות ועשו פאקינג סלטות שלמות עם האופניים וכל מיני טריקים כאלה וזה היה מדהים! והיה שם איזה רוכב BMX ממש חתיך
אהה וגם היו 4 אופנוענים שעלו על רמפות ענקיות ועמדו על האופנוע וכל מיני וקפצו מעל אנשים וזה היה מדהים! והמנחה שם היה ממש חמוד (היו 2 - עופר שכטר ~לא חמוד!~ ואחד אמריקאי שמנמן כזה שקוראים לו מייק ~כן חמוד!~) והוא גם עשה סלטה עם האופניים וזה היה ממש מגניב
נמנמנמממ.. מה היה עוד?.. אה כן! היה אפשר לשלוח SMSים ולזכות במנוי לחודש לעיתון כלשהו ומבין מי שזוכה בעיתון מוגרל סקייט מקצועי עם חתימות של כל מי שהופיע וממש רציתי לזכות בזה וזכיתי בסוף רק במנוי לחודש במעריב לנוער (שזה גם משהו... אוף אבל רציתי את הסקייט הזה
) ושלחתי מהפלאפון של בנדוד שלי גם SMS והוא גם זכה במנוי אבל לא בסקייט. איזה סאקס. אבל זה היה מופע אחד הטובים! בא לי עוד פעם

../images/Emo12.gif עופר שכטר../images/Emo99.gif. ../images/Emo141.gif

חחח זה נשמע ממש מגניב. איפה זה היה? באסה שלא זכית. אבל המנוי זה גם משו.

Emergency Exit

New member
ביום רביעי ראיתי את עופר.../images/Emo13.gif

פגשנו אותו בת''א והוא נישק את חברות שלי כי היה להן יומולדת

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמההההההההההההההה?!?!?!?!?

עפר פאקינג שכטר היה בת"א שגם אני הייתי ולא ראיתי אותו?!!?!? למההההההההה?!?! למה?!?!?!?!?!!??! אני ויונתן ראינו באמצע הרחוב צילומים לאיזה סרט
בטח איזה סרט גמר של סטודנטים אומשהו אבל היה שם את אביעד קיסוס. לול. עכשיו את אומרת שהיה את עפר שכטר
אני מאוהבת בבנאדם!!

למעלה