Because Of May

New member
../images/Emo207.gif שלומות D: ../images/Emo109.gif

יש לי כמה בקשות אליכם, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח XDD 1. הבנתי שחוץ מריוט ומ-AWKIF יש לפארמור אלבום לייב או משהו כזה, אז השאלה שלי אם זה נכון בכלל ואיזה עוד אלבומי הופעה/EP יצאו? 2. אם תוכלו לכתוב לי רשימה של כל הביסיידים והדמואים של פארמור זה יהיה מצויין, אני קורסת תחת השירים האלה מרוב שיש הרבה, ואף פעם לא יודעת אם יש לי הכל! תודה לעוזרים
(והיי עדי
|מננופפתבידיהימניתלשלום|)

כמובן שנוכל. ../images/Emo3.gif ../images/Emo141.gif

הממ. לפארמור אין אלבום לייב,הם פשוט הוציאו במהדורה מיוחדת של ריוט! כמה שירים בלייב. [Born For This, For A Pessimist... ואת Pressure ו-Misery Business באקוסטי]. הדמואים: Breathe. Hallelujah. Stay Away. Temporary. Rewind. Just Like Me. Another Day. Hello Hello. My Number One. יש גם דמו של When It Rains שגם היה במהדורה המיוחדת... חוץ מזה,יש להם EP שקוראים לו Summer Tic. אם תרצי,אני יכולה לשלוח לך את כולם.
[email protected]

../images/Emo210.gif*שונאת שזה שולח לפני שאני כותבת הכל ><"*

והיה שיא הכיף ובכלל לא הייתי עם חברות , סתם עם חברים של ירדן [
] ואפילו לא הרגשתי סתם נדחפת !!!!1
והוא כזה מושלם , הוא כזה חמוד-פשוש-אהובייייי

נסטי XD

New member
קושקושים..

אני לאוהב ג'וש וג'רמי
מסתבר שכובע מלפלפון ים ממש מתאים לו..XD

אוווווווווקיי...../images/Emo28.gif

הרגע נכנסתי לאיזה בלוג בישרא (בר, באמ'שלי. אני חושבת שזה הבלוג שלך.) ופתאום אני שומעת איזה שיר של בריטני ספירס מתנגן ברקע. cause you know that you're toxic לא שמעתי בריטני שניםXD

Emergency Exit

New member
היתי../images/Emo41.gif,

התאכזבתי שלא מכרו חולצות כמו שנהשעברה. והיה מאוד נחמד ביט69 היו מצחיקים וכולם צעקו להם בוז והומואים, מסכניםXD ויהיהודים זה היה ממש מגניב
המיקום של ה'במה' היה מגניב והדוכנים היו מעניינים
ו... היה סבבה! בבוקר היתי באוניברסיטה מטעם ביצפר.

xXx Lilo xXx

New member
לא הייתי ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

אני יודעת שידיד שלי היה. ונסטי הייתה. ודיברתי איתם. וידיד שלי אמר שהיה ממש מגניב
אבל דיברתי עם דנה (נסטי) בטלפון
(אגב את באה לת"א ביום שישי. אני אהרוג אותך אם לא!
) אח"כ נסעתי עם דוד שלי לקחת את אחותי מהבסיס שלה (אחרי שפאקינג שבועיים לא ראינו אותה.) ובערב "חגגו" לי בגלל שאחותי הייתה. ובנדוד שלי גמר חצי עוגה O_O" (שמנדוז)(
המילה הזאת מצחיקה אותי)
היה חביב כזה.... ובמוצ"ש אני אחותי וחבר שלה נסענו לאכול בחונים קונים המבורגר! (כמה זמן לא אכלתי משהו ששוקל יותר ממלפפון XD)(הגזמתי. יותר נכון כמה זמן לא אכלתי משהו עם מלא מלא מ-ל-א שמן
) והיום היה מגן. קבלתי עובר- זה טוב! -.-" המורה שלי נחמד מידי. הוא רוצה להגיש אותי על 80
מוזר לי. לא התכוונתי לחפור :X

נסטי XD

New member
אני נראה לי באה..

מה יהיה שם בכלל? והיה ממש מגניב במוטו, חבל שלא באת..

xXx Lilo xXx

New member
אני אהיה שם. לא מספיק טוב לך???../images/Emo29.gif

זה היומולדת שלייייי
יום שישי. 23/5 זוכרת? בגלל זה אני בת"א. ככה שאת צריכה לבוא!

למעלה