xXx Lilo xXx

New member
~לא קשורה לעולם~../images/Emo29.gif

נכון שהשיר Made Up Stories ממש ממש ממכר? (אה כן הוא של Go Audio) (למי שלא מכירה אז
http://www.youtube.com/watch?v=BG6YipU7LfU&feature=related ) וגם התמכרתי לשיר החדש של פאניק
><" בכלל הדיסק שלהם ממש טוב. השיר
PANIC AT THE DISCO: That Green Gentleman אה כן ונכון התמונה ממש... אמ... תשלימו לבד
(מקווה שזה לא פוגע בצימחונים למיניהם
)

נסטי XD

New member
יואו גמאני!!!!!! הם כ"כ ממכרים..

"we take 3 steps forward and 3 steps back..." ובשיר של גו אדיו "Iwas there but you didn't see me" - איזה מסכן..XD

xXx Lilo xXx

New member
חחחח כן. שמעתי אותו כל השבוע בלופים XD../images/Emo29.gif

שלחתי אותו לחברה שלי וגרמתי לה להתמכר ~צחוק מרושע
~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאפשר גם לחפור עליהם?? פליייייייייייייז!

טובטוב. אז בהמשך להודעה שלי על גו:אודיו.. את קידס הכרתי לפני שנה בערך.. כל הזמן שמעתי עליהם בכל דבר הקשור ללוסטפרופטס כי חפרתי בכל מקום אפשרי כדי למצוא דברים על לוסטפ. לא יצא לי לשמוע אותם.. עד ש.... הסתבר לי באוקטובר שהם מחממים את פיונרל פור אה פרינד! שאני פאקינג הולכת לראות את קידס
אז הורדתי כמה שירים שלהם ופאאאאאאאאאאק התמכרתי! אני עדיין חורשת עליהם מאז. כל הזמן. ועכשיו להופעה? אז ראיתי אותם לייב.. וואלה. שורה 2 מתוך 2,000 איש. יש! מקום יותר קטן, הבמה הייתה יותר נמוכה ויותר קרובה. הידד! ואז מה?? הסולן (שהשם שלו קצת מסובך אני חושבת..) ירד מבמה
בא ונשען בדיוק על הילדה מולי!!#$$@ עמד שם ושרררררררר! כולם התחילו לגעת בו אז גם אני ^^ נגעתי לו ביד ותפסתי לו את החולצה! איזה אושר
יש לו קרס בירההההההההה! חייבים לראות את זה במציאות כדי להבין כמה XDDDDD סיום התלהבות

xXx Lilo xXx

New member
אם כבר שירים.../images/Emo79.gif../images/Emo29.gif

מישהי כאן רואה אמריקאן איידול? או ראתה את 6? אם כן, אז השנה (7) אני מקווה שדיוויד קוק ינצח
ובקרש לשנה שעברה (6) אז נכון השיר של ג'ורדן שזכתה ממש יפה? Jordin Sparks Ft. Chris Brown - No Air

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo45.gif@%#$%../images/Emo29.gif

הפרסומת של "אורות ליל שישי" משהו כזה.. אז השיר הוא שלו
הוא שר כ"כ יפה.

Bleed for Me

New member
כן,בילי ג'ין../images/Emo58.gif לתוצאות באיידול

והוא אשכרה לקח!! קוק הוא האיידול! כל הכבוד לו!!!

Emergency Exit

New member
כןןןןןןן../images/Emo2.gif

הוא טואובבבבבבבב.
dont come back and pretend to tell me the night you've had with your made up stories להלהלה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifגו:אודיו שולטים!!!!!!!!!!!!!!#^&#%

ואני מכירה אותם לפני כולכם
הרשו לי לחפור
בחודש אוקטובר 2007 הנחמד.. גיליתי מי מחמם את הלוגודביי בהופעה בלונדון שאני עמדתי לראות בדצמבר. וואלה.. שמות לא מוכרים
בוא ניכנס למייספייס לחפש. הוספתי את גו:אודיו ודיברנו מידי פעם בקטנה ככה בתגובות או בהודעות אישיות. רציתי לפגוש אותם אבל הייתי שורה ראשונה (מתוך פאקינג 6,000 איש!!!!!!!!) וזה רק היה ניפופים לקלידן המוווווווווווווווותק הזה שבא לכוון את המחשב שלו בדיוק מולי ועשה פרצופים ושלום לי ולעוד כמה לידי בקהל
בסוף ההופעה במקום לקנות חולצה של הלוגודביי המוכרים שהיו מרכז הערב - קניתי חולצה של גו:אודיו! אז גם דיברתי איתם. גם אני שומעת אותם כבר 7 חודשים. גם ראיתי אותם לייב. וגם יש לי חולצה הכי מקורית שיש מהמרצ'נדייס הרשמיים בהופעה. שולט ביותר ^^ הוווווווווווו כן! בינואר מתישהו הם פרסמו שיוצא להם EP בסוף פברואר (בסוף נדחה ל3.3) וסתם מישהי הכינה סינג מגניב לזה והם שמו בתמונה הראשית. וואלה. יופי. אז גם אני הכנתי והייתי בין הראשונים וגם את שלי שמו ל24 שעות בתמונה הראשית שלהם! כבוד לי!
אני מתה להזמין את הדיסק שלהם שיצא ;; הם כאלה מושים. והמוזיקה שלהם ממכרת.. אבל במייספייס יש רק תקצירי שירים. סיימתי לחפור

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifולמי שלא ידע.. השם האמיתי זה Go:Audio

עם הנקודתיים.. ובגלל זה הכינוי שלי במייספייס כבר חצי שנה- Go:ShacharGrey כי המעריצים שלהם כותבים Go: לפני השם. LOL.

Emergency Exit

New member
שחר התעוררהXD

תמיד את קופצת בסיפורי סבתא כאלה עתיקים חחחח כפרעליך

yarden yanay

New member
הופפפפפפפפפעה בתתתתתת ז*** . ../images/Emo13.gif

וראיון : http://soundcheck.walmart.com/paramore.html

../images/Emo210.gif אני מאוהבת כ'כ ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

בחבר שלי , הוא הכי פשוש בארץ !!!1 ~תשמחו איתי , נו ! P:~

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo24.gif

יוווווווווווווווו גם אני מאוהבת בחבר שלי!! יותר פשוש משלך
סתם נו. אני לא יודעת. אבל הוא הכי מדהים בעולם! (יונתן, תגיד לי אם קראת את זה חחחח)

למעלה