אני צריכה את העזרה של כולם .. לי ולחברה שלי [עדי] יש פורום לא בתפוז אבל פורום מאוד מגניב שיש בו ה=כ=ל על גראפיקה , מדור אופנה !! פורום ש>אמור< להיות כל כך כיפי .. אבל לא משנה כמה אנחנו מפרסמות אף אחד לא נכנס .. פורום ממש ריק וחבל.. כי השקענו מלא והוא ממש מעניין D: .. רק חבל שאין מי שיעריך את ההשקעה.. אז אתם מוזמנים להיכנס לגראפיק פאן ועם נראה לכם כיף אז גם להירשם=] !! אנחנו מאוד צריכות את עזרתכם !! כתובות אינטרנט נילוות: גראפיק פאן =]
אז ככה, יש לי חצאית ג'ינס שעולה עליי בקלות וגם נסגרת בקלות אבל די לוחצת קניתי אותו שהייתי בתת משקל, לפני כמה חודשים ועכשיו אני במשקל תקין ואני לא רוצה לזרוק אותה כי היא יקרה עלתה לי איזה 260 לא זוכרת... והתופר שלי לוקח 50 שקל...על הצרה אני עוד מבינה אבל על הרחבה זה סתם נראה לי יקר מדי! כי אני יודעת שהפעולה של ההרחבה יותר קלה מההצרה! אז רציתי לדעת אם מישהי יודעת איך מרחיבים... אם אפשר לתקוע בה משהו כל דבר...אני רוצה ללבוש אותה לאירוע וזה מעצבן היא יושבת עליי פיקס אבל לוחצת...זה סתם יהיה חבל לזרוק.
כי, כאילו, צריך להוסיף בד. בהצרה את מורידה בד, זה כלום. לא מצליחה לחשוב על איך את יכולה לעשות הרחבה בעצמך. :X כאילו, ג'ינס קצת מתרחב כשלובשים אותו, אבל חוץ מזה, אין לי מושג. :X
אני צריכה את העזרה של כולם .. לי ולחברה שלי [עדי] יש פורום לא בתפוז אבל פורום מאוד מגניב שיש בו ה=כ=ל על גראפיקה , מדור אופנה !! פורום ש>אמור< להיות כל כך כיפי .. אבל לא משנה כמה אנחנו מפרסמות אף אחד לא נכנס .. פורום ממש ריק וחבל.. כי השקענו מלא והוא ממש מעניין D: .. רק חבל שאין מי שיעריך את ההשקעה.. אז אתם מוזמנים להיכנס לגראפיק פאן ועם נראה לכם כיף אז גם להירשם=] !! אנחנו מאוד צריכות את עזרתכם !!
התחיל הפמליה אז אני אקצר רק רציתי להתלהב, היתי בת''א עם אמא ואחרכך יום אחרי בקניון וקניתי: *טאםטאם* מכנס קצר ורוד מFOX וטוניקה אפורה עם פסיםירוקים
מכנס סקיני ורוד מFOX מכנס קצר מ24\7 עם שליקעס וטוניקה לבנה עם פרחים כאפייה כחולה, תיק טוקידוקי, ארנק בODEM דיסק - מוקי, דיסק - לני קרביץ גופיה פרחים ולק סגול וכתום חולצה THE RAMONES גופיות עם כוכבים\גיטרות שרשרת של Deathnote מחזיק מפתחות של Deathnote יש בטח עוד אבל אני לא זוכרת.. זו פעם ראשונה שקניתי כ'כ הרבה ביומיים פיצוי מאבא שאני ואמא לא טסנו בסוף לצרפת