HagarStar

New member
4 אאל"ט../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אבל אל תסמכי עליי, תשאלי בפורום פירסינג וקעקועים בטוח מישהו ידע שם

../images/Emo210.gif הם מעצבנים אותי !!@#$%^

הם בכלל לא יודעים , סתם אמרו לי שעדיף להרחיב אצל פירסר -____-;;

Emergency Exit

New member
כע,

רוב הפעמים שולחים אותך לפירסר בפורום זה לא רעיון טוב להגיד שם שאת מרחיבה לבד הם מתעצבנים

../images/Emo210.gif פשוט שאלתי כמה מ"מ זה קש רגיל ..

והחליטו לענות לי שאני מטומטמת .. למה בכלל הפורום הזה אם הם סתם תוקפים כל מי ששואל משהו ?!#$

Emergency Exit

New member
כע...../images/Emo41.gif

הם דיי מניאקים לאנשים שמרחיבים לבד. אל תשימי לב

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifתלוי של מה XD

קש רגיל של שתייה? אני חושבת שזה באמת 4... או אפילו 5. וקש של מקדונלדס זה איזה 5 או 6. אני יודעת ששל טרופית זה 3 ^^

xXx Lilo xXx

New member
למי יש תדיסק של Throw The Fight???../images/Emo29.gif

מישהו? אני ממש צריכה משם שיר כלשהו.

xXx Lilo xXx

New member
חחח זה בסדר. הורדתי אותו בלילה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

אני אוהבת תדיסק הזה. ותשיר His Blood, My Hands הוא ממש יפה :O ><" חברה שלי חושבת שאני פסיכית. כי הם ממש צועקים בשיר. אבל זה שיר יפה! P:

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאומגאד! זה בדיוק השיר שאני שומעת עכשיו

XDDDD חחחחחחחח

../images/Emo220.gifדיסקים וסרטונים ב-../images/Emo43.gifאנשים

בפורום רוק ישראלי מחלקים לכם את הדיסק החדש של אמיר פרי. רוצים לזכות? השתתפו בפעילות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=575&MessageId=118529911
בואו להשתתף בעונה החדשה של ניק-נט ערוץ ניקלודיאון מחפש ילדים ונוער (10-14) שעושים סרטונים (סרטים קצרים, קליפים, ליפסינק, אנימציות, דיבוב, וכל מה שעולה בראשכם). הסרטונים שיבחרו ישתתפו בתחרות נושאת פרסים בתוכנית הקיץ ניק נט. בנוסף יתקיים שעשועון בתוכנית, בו הילדים יוכלו להתחרות זה בזה במשימות משעשעות, להופיע בטלוויזיה ולזכות בפרסים. להרשמה פנו למייל: [email protected]

Emergency Exit

New member
היהיי ../images/Emo207.gif כנסוווווווווווו! ../images/Emo220.gif../images/Emo202.gif

http://www.youtube.com/watch?v=FYH6JtaW8yg אחד הסרטונים היפים, מכר שלי (אח של חברה) הוא בנאדם אמנותי ומוכשר ואנחנו עוזרים לו להפיץ את הסרטונים שהוא עושה. הוא בן 20 ומשהו והוא לומד ולמד אמנות כל חיו.. בנאדם מוכשר בטירוף אם לא אהבתם - צפו בעוד סרטונים שלו בע''מ שלו ביוטיוב\ או באתר שלו שמציג יצירות שלו www.Eran-Ayalon.com תעזרו לי
תודה מראש.

למעלה