WOOT. איפה הייתם ומה עשיתם בקורס הזה?
E Emergency Exit New member 19/7/08 #17 איי.. סיפור ארוך../images/Emo41.gif הינו ביער ציפורי ובחוות הצופים הדרכנו התנסות, בנינו טקס בזריחה, עברנו פעולות על הדרכה וכאלה זה הכנה לשנה הבאה שנהיה מדריכים וחלק מהשכבה הבוגרת של השבט בצופים
איי.. סיפור ארוך../images/Emo41.gif הינו ביער ציפורי ובחוות הצופים הדרכנו התנסות, בנינו טקס בזריחה, עברנו פעולות על הדרכה וכאלה זה הכנה לשנה הבאה שנהיה מדריכים וחלק מהשכבה הבוגרת של השבט בצופים
X xXx Lilo xXx New member 20/7/08 #20 תהנה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif חברה שלי שנה שעברה הייתה עם יהודים שבאו גם מאמריקה.. ניראה לי אטלנתה? (ככה כותבים?) גאד באלי גם אמריקאים XD למרות שלא חסר לי חברים שם.
תהנה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif חברה שלי שנה שעברה הייתה עם יהודים שבאו גם מאמריקה.. ניראה לי אטלנתה? (ככה כותבים?) גאד באלי גם אמריקאים XD למרות שלא חסר לי חברים שם.
X xXx Lilo xXx New member 23/7/08 #38 אווו../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif יש מצב שהיא לא יפה ?!
X xXx Lilo xXx New member 23/7/08 #35 יאאאאאא ישלי חולצה דומה לזאת../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif עם המשפט מהשיר של סוויצ'פוט. love is a move ment היא כזאת חמודה!
יאאאאאא ישלי חולצה דומה לזאת../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif עם המשפט מהשיר של סוויצ'פוט. love is a move ment היא כזאת חמודה!
S Sacred Lie New member 23/7/08 #44 ../images/Emo2.gif את לא מבינה אני מתה לקנות כאלה, וגם To write love on her arms . יש כאלה בארץ בכלל?
../images/Emo2.gif את לא מבינה אני מתה לקנות כאלה, וגם To write love on her arms . יש כאלה בארץ בכלל?
X xXx Lilo xXx New member 24/7/08 #51 את יכולה להכין בפוטושופ ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif ואז להביא את זה לחנויות שמדפיסות ^^"
S Sacred Lie New member 23/7/08 #33 ../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif
S Sacred Lie New member 23/7/08 #34 ../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif
X xXx Lilo xXx New member 23/7/08 #36 מזכירה לי את זאתי ששרה תשיר..../images/Emo29.gif טאד'ס נוט מיי נאיים... נו הבלונדה הבריטית. ישלה תנועות מוזרות שהיא שרה XD
מזכירה לי את זאתי ששרה תשיר..../images/Emo29.gif טאד'ס נוט מיי נאיים... נו הבלונדה הבריטית. ישלה תנועות מוזרות שהיא שרה XD