הפורום לא נפתח לי מאיזה יום חמישי אז לא פתחתי שרשור שבועי/אוף ><
H HagarStar New member 28/7/08 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif הפורום לא נפתח לי מאיזה יום חמישי אז לא פתחתי שרשור שבועי/אוף ><
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif הפורום לא נפתח לי מאיזה יום חמישי אז לא פתחתי שרשור שבועי/אוף ><
M May Music New member 28/7/08 #2 חזרתי ואני כבר הולך. חח ביום שבת בלילה חזרתי מטיול של שבוע עם אמריקאים מקסימים שאני כבר ממש מתגעגע אליהם. ומחר בבוקר אני טס למשלחת לגרמניה. אז רק באתי למסור ד"ש לכולם וחופשה נעימה!
חזרתי ואני כבר הולך. חח ביום שבת בלילה חזרתי מטיול של שבוע עם אמריקאים מקסימים שאני כבר ממש מתגעגע אליהם. ומחר בבוקר אני טס למשלחת לגרמניה. אז רק באתי למסור ד"ש לכולם וחופשה נעימה!
S Sacred Lie New member 29/7/08 #8 Hayley save me ? http://www.myspace.com/taylorloftinswingsetep מישהי מטומטמת כתבה שיר על היילי. Oם
S Sacred Lie New member 30/7/08 #17 איזה אנשים עלובים..... " I wanna be as cool as hayley " משו כזה XDDDD
נ נסטי XD New member 30/7/08 #19 חהחה ענק!~ I love you, and my boyfriend likes you too this is emergency, save my popularity חהחהחה מצבה טוב משחשבתי..XD
חהחה ענק!~ I love you, and my boyfriend likes you too this is emergency, save my popularity חהחהחה מצבה טוב משחשבתי..XD
M MyBeautifulRescue New member 30/7/08 #12 הייייייי,גם אנחנו! ../images/Emo141.gif תתחילי לחפור,הפורום מת בלעדייך.
E Emergency Exit New member 30/7/08 #14 נראלי,../images/Emo41.gif שאתם אוהבים לשים תמונות כרגיל אז חפרתם יותר ממני כבר.
S Sacred Lie New member 30/7/08 #13 גם אנחנווווו ../images/Emo9.gif יאללה תתחילי להציף זה היה חסר פה. XDDDDDD סתםסתם