כה הבנתי D: הללויה של פראמור קל יחסית
נ נסטי XD New member 30/7/08 #38 לא, הם עיצבנו אותי, אז ברחתי להם והלכתי לטייל באגם.. כן, אפילו בחור כזה, שכולם מגדלים פלפלים ופרות, יש אגם מזוהם קטן, שרשום לא להכנס וכולם נכנסים..יאק..
לא, הם עיצבנו אותי, אז ברחתי להם והלכתי לטייל באגם.. כן, אפילו בחור כזה, שכולם מגדלים פלפלים ופרות, יש אגם מזוהם קטן, שרשום לא להכנס וכולם נכנסים..יאק..
E Emergency Exit New member 30/7/08 #26 כע זה מדהיםם. התווים של ההללויה של ג'ף ברקלי ממש קשים.. הטונים הגבוהים והכל..
M MyBeautifulRescue New member 30/7/08 #29 ../images/Emo45.gif שומעים שקצת קשה לה... ../images/Emo141.gif
E Emergency Exit New member 30/7/08 #36 כע.. נכון גם אני ניסיתי לשיר אותו והיה לי מאוד קשה שיואו במחנה קיבלתי מחמאה על השירה המפגרת שלי
נ נסטי XD New member 30/7/08 #39 בנגינה זה אכן קל, כולה 2 אקורדים וחצי ואני ניסתי לשיר את זה, ו...זה יצא בסדר, זה אכן קשה..
D Drowning Lovers New member 2/8/08 #56 מוכרת את AWKIF ^^../images/Emo23.gif אל תשאלו למה. [וכן, הייתי פה אבל נטשתי. ] אניוואי, מוכרת את הדיסק הראשון של הלהקה במצב מצוין, בין המחירים 50-80 שקל. תשלחו לי מסר עם כמה אתם רוצים לשלם וזה. D:
מוכרת את AWKIF ^^../images/Emo23.gif אל תשאלו למה. [וכן, הייתי פה אבל נטשתי. ] אניוואי, מוכרת את הדיסק הראשון של הלהקה במצב מצוין, בין המחירים 50-80 שקל. תשלחו לי מסר עם כמה אתם רוצים לשלם וזה. D:
S Sacred Lie New member 2/8/08 #57 לא חראם.. להקה כ"כ טובה. סתם תעשי מה שבא לך בכל מקרה אני לא ממש צריכה לקנות .