המגילההההההההה......../images/Emo3.gif
איזה טיול שליטהההההה אני מתה מעייפותתת!!
יום ראשון: (שלישי) יצאנו בבוקר... הגענו באיזה 9 ליער עזריקם... סתם היה ממש כיףףף הייתה לנו פעולה וכל מיני דברים ממש מגניבים והיינו עם כל הגדוד והיה מזה צחוקיםם!!!! בערב אכלנוו אחר ואחר כך יצאנו לגיחה... זה היה פשוט מצחיקקקקקקקקקקקקקקק היו אחוות כאילו עירבוב של שכבות ז' ממלא מלא שבטים ואז כל הקבוצה שלי היינו מעורבבים עם עוד מלא... חחחחח בקיצור היו פעילויותת ותמיד אומרים שהקבוצה שלנו זה קבוצה של עצלניות ונגיד שתמיד אומרים לנקות אנחנו בורחות וכאלו
... אז כולם היו בפעילות שהייתה באמצע הלילה ורק אנחנו שכבנו לנוח כזה אחת על השנייה... חחחח פתאום באה הראשגדית היפה שלנו שהייתה המדריכה שלנו במחנה כי המדריכה שלנו במישלחת בארה"ב והקימה אותנו בצעקות וזה היה אחרי כמה פעמים שהעירו לנו כבר על ההתנהגות ועל זה שאנחנו התפרענו בגיחה הזאת אז היא ביקשה מאיזה מדריך אחד להעיף אותנו חזרה לשבט שלנו ואז שבאנו לצאת היה שם מרכז ההנהגה והוא התחיל לצעוק לו.. "אייייייי לאן זהה?" אז הוא אמר: "העיפו אותם אני מחזיר אותם בחזרה לגדוד שלהם"!!! אז הוא אומר לוו... "האא זה 6 הבנות על הבעיות"
אתם קולטים עשו מאיתנו דיסקלטיות
בקיצורר חזרנו ופתאום טלפוןן....
עכשיוו זה היה הרגע הכי קשה במחנהההה... באמת
ספיר התקשרה להגיד לי שאגם כותבת בפורום !!!!!!!!!
אני פשוט צרחתי שם בכל המאהל והתחלתי לבכות מלא מלא מלא וכולם שם המדריכים החניכים והראשגדית הרגיעו אותי שאין לי מה לבכות... וגם לא הייתה לי סוללה ובכל זאת התקשרתי לכל העולםם!! ורציתי כל כך לחזור הבייתה לא היה לי מצב רוח להישארררר..!!!!
אני כל כך זוכרת את זהההההה
אחר כך התקלחנוו איכסס איזה גועל... בלילה לא הצלחתי כמעט להירדם כל שנייה אתה מרגיש בעיטות ואיזה ילד אחד שישן לידי כל הלילה בערך בעט בי ולא היה לי אפילו כוח לקום לצעוק עליוו...
יום שני (אתמול) ארוחת בוקרר..... לא זוכרת כבר מה היה חחחחח זה סתם היה יום רגיל ניראה ליייייי...... חוץ מזה שבלילה היה מזה צחוקים עם חברה שליי לא משנה למהה
פשוט לא נשמתי מרוב צחוק
... וחוץ מזה שלחברה שלי היה יומולדתת...
ובערב היה לנו ערב גדודי כל כך מצחיקקקקקקקק.....
וישנתי מזה טוב בלילהההההה
אהההההה ושכחתייי ההורים שלי והאחיות שלי נסעו עם דודים שלי מקריית שמונה לצימר בקיבוץ מיזרע (ליד עפולה וליד המושב של אגם!!!!) ואז בערב ההורים של חברה אחרת שליי שהיה לה יומולדת היום (ב3.8) הפתיעו אותה ובאו עם עוגה ליערר... איזה כיףףף היהההההההה ואז אמא שלה אמרה ליי....... שיר נועה חיפשה אותךך!!!! אז אמרתי לה מה היא רצתה בדיוקק.?? אז היא אמרה לייי... אני לא רוצה להפחיד אותך אבל נפלה קטיושה לידםםםם !!!
הייתי בשוקק ומזה נילחצתי ואז התקשרתי אליהםםםם והם סיפרו לי ככה..... הם היו בבריכה ואז הם שמעו שני בומים חזקים מאוד מאוד מאוד והם רצנו למיקלטיםם ונועה היפה שלי בכתהההההההה!!!!!
מיסכנה שלייייייי !!!) אימאלהה איזה מפחידד זהה!!
|הגדש| יום שלישי (היום ) קמתי בבוקר הכל טוב ויפה אכלתי ארוחת בוקר שהייתה מאוד מגעילה בניגוד לארוחות האחרות... היה לנו באותו יום תחרות בנייהה.... אהה ואמא שלי התקשרה להגיד לי שאבא שלי יבוא לקחת אותי מחר בבוקר ישר לקיבוץ (המחנה בכלל אמור להיגמר מחר למי שלא הביןן העיפו אותי על בעיות התנהגותת חחח סתאםםםם!!
) ולא הסכמתיי משתי סיבות: א. כי לא רציתי לחזרו כמה שעות לפני כולםם חחחחח
ב. כי פחדתי ואני גם עכשיו פוחדת מהקטיושות!! אבל היא אמרה לי משהו שהיה משכנע את כולם פהההה... אני מבטיחה לך שאני יקח אותך למושב של אגם!!!
ואז הסכמתי לבואא!!
מחר אני נוסעתתתתתת!!!! והיינו טורני מטבח חחח וכמו שאנחנו אנחנו ממש עצלניות (הקבוצה שלנו ) ובתורנות מיטבח כל הגדוד היה ואנחנו ברחנו למאהל לנוח לנוו
ואז באוו והעיפו אותנו משםם ואז הלכנו למטבח ועשינו טובה שאנחנו עושים משהוו חחחחחח ואז ילדה אחת מהגדוד שהיא חברה שלנו אומרת : "יוווואווו אם שלזעזע (הקבוצה הפיצית והמושלמת שלנו) מנקות אני צריכה לנוח"
חחח זה היה כזה מצחיקק הצחלתי מהתפוץץ מצחוק ואז היא קרצה ליי חחחחח
בקיצורר זכינו במלא פרסים היה ממש שולטטטט אהה ועכשיו היה ערב דיסקוו כאילו לפני שיצאתי וכולם השתגענוו שםםםםםם שפכו מלא מים חזרתי סחוטהה וכולם השתגענו שםם איזה כיף היה
ואז כל הקבוצה שלי חזרהה לא רק אניי למה שאני ייחזור לבד?? חחחחחחחח היה כל כך כיףף למרות שחזרתי טיפה לפני הזמןן (למה שאני ישאר למחר מה אני פראיירית מחר כל היום מפרקים את המבניםם!!