שאלון לון.

ר ו ח ל י

New member
אין על הטוניסאים ^^

והטוניסאיות בפרט
והמטבח הכי טוב. למרות שיש קרב קשה עם המטבח בפרסי מצד אבא. הרבע הפולני שלי בכלל לא נותן פייט.. בכלל, בחיים שלי לא אכלתי אוכל פולני, יש דבר כזה בכלל תגידו? (לא מדברת על צ'ולנט \ קניידלעך \ גפילטע.)

mokasosex

New member
יש ברור שיש, כמו האוכל הרוסי בעיקרון

חריימה, המשקה בורשט, לוקשןקוגל .. ועוד . האמת היא שהאוכל הזה לא משהו, אבל חייבים לאכול שהסבא סבתא ירגישו טוב עם עצמם \:

Queenkiller

New member
היי מי המקור של כל זה?

המרוקאים. הקוסקוס והכל אנחנו המצאנו והטוניסאים והטריפוליטאים גם אימצו את זה

ר ו ח ל י

New member
אז נגיד שלקחנו את הקוסקוס

יש עוד מלא מאכלים משלנו. ונגיד המטבוחה וכל הסלטים והדברים האלה ברור שזה יהיה משותף כי זה מאותו איזור.

heart1soul

New member
תשובות! חג שמח לכולם!

שם : קטי גיל : 22 עיר : חיפה עיסוק : סטודנטית מוצא : אוקראינית גובה : 167 שיר שמתנגן עכשיו : לא שיר אלא סרט.. חבר שלי רואה ממזרים חסרי כבוד אך אני התחלתי להשתעמם קצת אז באתי לפה! סרטון \ קליפ אהוב של אדם :http://www.youtube.com/watch?v=Q_zHjeqQ05o זה הסרטון הראשון שפשוט יצא לי להבין עד כמה אדם מיוחד. סרטון ישן אך מסכם יפה את הכישרון שלו. סרטון \ קליפ אהוב של קראדם :http://www.youtube.com/watch?v=vTui3wYZRJo תתלו קישוטי אדם בסוכה :) ? אין לי סוכה משל עצמי אז לא, לצערי הרב מה הדבר המוזר \ לא שגרתי שאי פעם אכלתם? טעמתי פעם את המאכל המגעיל הזה שנקרא רגל קרושה אבל אני לא אוכלת את זה מאז. אה ואני לא יודעת אם זה מוזר אבל אני יכולה לאכול בצל ירוק סתם ככה בלי כלום.. קרמבו – מוקה או וניל? וניל כמה תשלמו בשביל כרטיס להופעה של אדם? ואו המון! ותאמת הוא הזמר היחיד שאני מוכנה להוציא עליו כסף שאין לי איידולים אהובים מעונות קודמות – התחלתי לראות רק השנה ורק בגלל אדם, אבל אם כבר אז דיויד קוק למות מחום או קור? מקור נראה לי כי פשוט נרדמים למה אתם הכי מצפים החודש? אני יכולה להגיד למה אני לא מצפה- לתחילת הלימודים!! ומצפה? ברור שלכל פסיק של מידע מאדם וכמובן הסינגל והפסקול מסר לעולם : הבנות שבבית ספר- תהנו מכל רגע שלכן..החיים אחר כך סתם מסתבכים חחח ובמידה אופטימית זו חג שמח לכולם!!!

t r e c o o l

New member
הסרטון הזה מעולה! יש לו כמעט 3 מיליון צפיות!!

וכ"כ סכימה עם המסר לעולם..חחח..כ"כ נכון!!

mayarel

New member
עונה

שם :מאיה גיל : 32 עיר : השרון עיסוק : אין באופן מסודר כבר כמה שנים. עקרונית הוראה. מוצא : אבא נולד בארץ. אמא ברומניה. גובה :150 שיר שמתנגן עכשיו :perfect day של לו ריד. לא יודעת למה. התחשק לי משהו נוגה. סרטון \ קליפ אהוב של אדם : מאחורי הקלעים לזודיאק שואו. ובכלל דיי כל מה שאין בו זקן. סרטון \ קליפ אהוב של קראדם : שהם ראיינו אחד את השני. כל כך מקסימים יחד. תתלו קישוטי אדם בסוכה :) ? אין השנה סוכה, ועדיין לא. מה הדבר המוזר \ לא שגרתי שאי פעם אכלתם? פיצה עם מיני שרימפס. לא אהבתי. קרמבו – מוקה או וניל? וניל כמה תשלמו בשביל כרטיס להופעה של אדם? כמה שצריך. אם יופיע באירופה אנסה לתפוס אותו אפילו שם. איידולים אהובים מעונות קודמות – לא. למות מחום או קור?קור למה אתם הכי מצפים החודש? לאדםםםםםםםם מה יהיה????????? ויום הולדת לבת שלי. תהיה בת 5 ב13.10 מסר לעולם : לא לוותר. לשנות לעצמינו מה שאפשר. לקחת אחריות לאושר שלנו.

t r e c o o l

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!

היום הולדת של הבת שלך יהיה יום אחרי שהסינגל יצא!

nini18

New member
עונה../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

שם : לי גיל : 23 עיר : חיפה עיסוק : סטודנטית מוצא : אשכנזי הורים צברים, אך סבתות וסבים חלק רומניה חלק פולין אני ירשתי את הצד הפולני חח
גובה : 162 שיר שמתנגן עכשיו : סטרלייט אדם סרטון \ קליפ אהוב של אדם : כולם אך הכי הראיון בלוס אנג'לס. סרטון \ קליפ אהוב של קראדם : החיבוק לאחר הגמר שאדם מתראין וקריס בא לו מאחור (יודע מה הוא אוהב הבחור חח
) וגם I LIKE THE TOP תתלו קישוטי אדם בסוכה :) ? כבר מגיל 12 לא הייתי בסוכה מה הדבר המוזר \ לא שגרתי שאי פעם אכלתם? בתאילנד אכלתי נחש, וכריש וחתול (אבל לא ידעתי שזה חתול חח) קרמבו – מוקה או וניל? מוקה כמה תשלמו בשביל כרטיס להופעה של אדם? כמה שצריך איידולים אהובים מעונות קודמות – דיויד קוק בעיקר היו עוד כמה אבל הם כבר לא חשובים. למות מחום או קור? מחום למה אתם הכי מצפים החודש? מומולדת שלי ומקווה לטוס לחול מסר לעולם : שחררו כבר את גלעד שליט, הוא חי

heart1soul

New member
אכלת חתול???????????

אמאלה!!!!!!!!!! אם זה היה קורה לי הייתי מקיאה את נפשי חחח

nini18

New member
אבל זה היה טעים חח

רק אח"כ כששאלתי מזה הבנתי שחתול חח

nini18

New member
האמת שבהלם, שהפך לצחוק ואז רחמים

על החתול חח למרות שאני לא אוהבת חתולים, לא הייתי רוצה שיהרגו אותם בשביל לאכול אותם!!!! אבל לא בהסטריה חח כי אני תמיד אוהבת לטעום הכל (רק הבהרה קטנה, בחיים לא הייתי טועמת חתול אם הייתי יודעת שזה חתול, גם לי יש גבולות
)

mayarel

New member
../images/Emo13.gif לחברה שלי זה קרה עם כלב.. מסכנה

והיא כל כך אוהבת כלבים.. היתה בטראומה רצינית. כנראה שחוק מספק אחד צריך להיות לא לאכול בשר..

sweet shir

New member
עונהה :)

שם: שיר. גיל: עודמעט 17. עיר: רעננה. עיסוק: תלמידת י"ב חח מוצא: אשכנזיה? חצי פולין, רבע צ'כוסלובקיה ורבע רוסיה הלבנה. lol אבל ברמת העיקרון שלושת-רבעי מהסבים שלי נולדו בארץ חח. גובה: 1.57 P: שיר שמתנגן עכשיו: Weightless - All Time Low סרטון \ קליפ אהוב של אדם: וואו, אני לא זוכרת מה הכי אהבתי חח סרטון \ קליפ אהוב של קראדם: I like the top.. אה וגם זה שקריס מספר שהביאו לו מפצלי אוזניות חח תתלו קישוטי אדם בסוכה :)? חח אין לנו סוכה. מה הדבר המוזר \ לא שגרתי שאי פעם אכלתם? פונדו של צ'יפס, פופקורן ותפוח בשוקולד השחר?XDD היה די מגעיל. קרמבו – מוקה או וניל? איכס. כלום. כמה תשלמו בשביל כרטיס להופעה של אדם? הרבבבה. איידולים אהובים מעונות קודמות – דיוויד קוק וקלי קלרקסון?XD למות מחום או קור? למות מחום. אני חשה צורך להתנצל בפני אדוארד.XD למה אתם הכי מצפים החודש? מסע לפולין :) אה וגם צו ראשון.. מסר לעולם: (זה לא מסר אבל לונורא~) למישהי יש רעיונות לצ'ופרים לפולין? אני נואשת.XD

למעלה