שרשור מכושפות חדש

ofiri85

New member
שתגיעה כבר העונה השלישית

וואי שהעונה השלישית תגיעה כבבבר . אני מתחרפן . אני פשוט חוזר על פרקים שוב ושוב ושוב כי אני חייב , אני מכור לסדרה P: אליסה מילאנו מושלמת . אני מאוהב בה . וואי אתם יודעים שעד לא מזמן לא ידעתי שהיא יצאה עם ג'סטין טימברלייק ?! כמה זמן הם יצאו ומתי ? ולמה הם נפרדו ? ומה הבדל השנים ביניהם ?

always be me mc

New member
אל דאגה בסוף היא תגיע ../images/Emo232.gif

אלא אם כן הוט יותר טמבלים ממה שחשבתי
וכל יום מגלים דברים חדשים(אתה יודע שאליסה ובריאן קראוס(AKA ליאו גם יצאו?) המ אליסה וג'סטין יצאו בקצרה ב-2002, ההפרש היה של כמעט 10 שנים המ ובאשר לפרידה זו שמועה אבל אליסה נפרדה מסיבה הקשורה לגיל שאם הבנתי נכון היא הייתה מבוגרת בשבילו ורצתה מחוייבות והוא עוד היה ילדון כזה ורצה לכייף(אני זוכרת שגם קראתי על זה פעם במעריב לנוער) הנה עוד קצת עליהם משרשור החברים של אליסה בפורום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1620&MessageId=84338426 על אליסה והפרידה: http://www.buzzle.com/editorials/1-7-2003-33243.asp

חכו לאוגוסט

לפי מה שקראתי בפורום של הוט עונה 3 מגיעה באוגוסט במקביל עונה 1 יורדת. הסבב הזה של כל חודש עונה עולה ואחרת יורדת צריך לקרות כל חודש ככה שהסדרה אמורה להיות משודרת פעמים..

always be me mc

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo115.gifשרשור מכושפות חדש../images/Emo232.gif

נא לשרשר לפה את כל העניינים הקשורים למכושפות
והסיבה שבה אני מבקשת שזה יהיה באוף המיוחד הזה כי אומנם זה לא אוף לחלוטין אבל צריך לעשות קצת הפרדה בין נושא הפורום = אליסה למכושפות(שאומנם היא שיחקה בו אבל הוא צריך להיות במקום אחד ולא להשתלט על הפורום שמהותו השחקנית) רוצים לדבר על פרו, פייפר ופיבי? סבבה אבל בואו נרכז את הכל למקום אחד כדי שיהיה קל למצוא ולא יהיה בלאגן :) מצפים לעונה 3? אפשר לדבר פה על הציפיות, המתח והשתוקקות

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifשאלון קטן לצופי מכושפות:../images/Emo232.gif

סתם איזה משהו קטן כדי להכיר אתכם וכדי להעביר את הזמן עד שהעונה הבאה תגיע
(גם מי שהעונות מוכרות לו היטב מוזמן לענות אבל שימו לב! השאלון על עונות 1,2 אז כששואלים על שד, פרק וכו' ציינו מהעונות הללו)
איזו עונה שראיתם אתם יותר מעדיפים : עונה 1 או עונה 2?
איזו אחות מבין שלושת האחיות אתם הכי אוהבים?
מיהי השחקנית המועדפת עליכם מבין השלושה?
איזו דמות אתם הכי לא סובלים בסדרה?
שד/מכשף מועדף?
פרק אהוב?
שיר אהוב?(סחטיין למי שזוכר)
כישוף אהוב?
פרק שלא אהבתם?
זוג אהוב?(דוג' : פרו ואנדי, פייפר ודן, פייפר וליאו, פרו וג'ק, פיבי וקופידון, פיבי ובילי{הדמות מהסרט שהיא אוהבת})
איזה פרק סיום עונה יותר אהבתם של עונה 1 או 2?
איזה כוח אתם הכי אוהבים?
עד כמה בא לכם לראות את עונה 3? (מ-1 עד 10 כש-10 זה הכי גבוה)

jasika siton

New member
עונה לשאלון :)

איזו עונה שראיתם אתם יותר מעדיפים : עונה 1 או עונה 2? שתיהן. איזו אחות מבין שלושת האחיות אתם הכי אוהבים? פיבי ופייפר מיהי השחקנית המועדפת עליכם מבין השלושה? כנ"ל איזו דמות אתם הכי לא סובלים בסדרה? אין כזה .. שד/מכשף מועדף? את השד שמתחזק מהפחדים. לא אוהבת אותו פשוט הפרקים איתו מעניינים. פרק אהוב? אמ.. אין פרק אהוב. שיר אהוב?(סחטיין למי שזוכר) השיר של התחלת הפרק בסיום העונה הראשונה. כישוף אהוב? קריאת מחשבות פרק שלא אהבתם? אין. זוג אהוב?(דוג' : פרו ואנדי, פייפר ודן, פייפר וליאו, פרו וג'ק, פיבי וקופידון, פיבי ובילי{הדמות מהסרט שהיא אוהבת}) פייפר וליאו. איזה פרק סיום עונה יותר אהבתם של עונה 1 או 2? גם וגם. איזה כוח אתם הכי אוהבים? של פרו עד כמה בא לכם לראות את עונה 3? (מ-1 עד 10 כש-10 זה הכי גבוה) 10

always be me mc

New member
פייפר וליאו../images/Emo23.gif../images/Emo232.gif

זוג ממש חמוד! מה זה עודדתי אותם שיהיו כבר ביחד
ואומנם היו עוד זוגות חמודים אבל מסכימה שאין על פייפר וליאו בעונות האלה! השד שמתחזק מהפחדים = ברברס ואחלה פרקים יש לו
(גם את גברת הלפייר וגם את יום השישי ה-13 נורא אהבתי) המ אני יכולה להבין למה את אוהבת את פייפר ופיבי ולא רק בגלל שאני נהגתי לסגוד להן XD הן פשוט הכי כיפיות ועושות תמיד שטויות (כמו הטקס העירום ההוא בתחילת העונה
) בקיצור אני אוהבת את הטעם שלך

jasika siton

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

אני מקווה שהם יהיו ביחד :) אין עליהם .. וכן, אני יותר אוהבת שהן עושות שטויות ולא יבשות כמו פרו, למרות שגם אותה אני אוהבת ..
ותודה, מי שמדברת

LeAnnDylan

Well-known member
פרו לא יבשה!!! $%#%#W

היא הפכה לגבר פור קריינג אאוט לאוד!!
מ-ל-כ-ה-!! @$#$$# |ספאקצה|

always be me mc

New member
היא לא נהפכה אבל בכוונה../images/Emo232.gif

ככל הזכור לי אז היא לא עשתה משהו ממש מעניין מיוזמתה

LeAnnDylan

Well-known member
היא לא נהפכה בכוונה אבל אחרי שהיא כבר נהפכה

היא הייתה ממש מגניבה XD אבל די נו היו לה מלא קטעים מצחיקים
את סתם שונאת אותה בלי סיבה! |הא| טוב נו יש לך סיבה אבל הסיבה שלך סאקס!

always be me mc

New member
אני לא שונאת אותה../images/Emo232.gif

אני פשוט לא חושבת שהיא כיפית במיוחד עדיין

jasika siton

New member
היא יבשה יחסית לפייפר ופיבי

זה לא דבר רע, אבל פייפר ופיבי אלו שעושות יותר 'שטויות' ופרו היא זאת שיותר מנסה להגן ולדאוג כל הזמן..

LeAnnDylan

Well-known member
אענה :)

איזו עונה שראיתם אתם יותר מעדיפים : עונה 1 או עונה 2? 1 איזו אחות מבין שלושת האחיות אתם הכי אוהבים? פייפר
מיהי השחקנית המועדפת עליכם מבין השלושה? הולי איזו דמות אתם הכי לא סובלים בסדרה? אם אני אגיד פיבי אני אגורש מהפורום?
סתםסתם האמת שכרגע אני עוד אוהבת אותה
אני שונאת את דן הלוזר הזה
שד/מכשף מועדף? אברקסס
פרק אהוב? 112 שפייפר הופכת לוונדיגו
שיר אהוב?(סחטיין למי שזוכר) אני חושבת האמת שזה בעונות מאוחרות יותר אבל היה שיר מעולה של ליז פייר (הרבה לפני שהביאו אותה להופיע בP3) שגרם לי להתחיל לאהוב אותה כישוף אהוב? זה שהפך את פרו לגבר
ענק XD By the forces of heaven and hell Drawn to us this women fell Run from her fowl desire That she might perish As moth to fire פרק שלא אהבתם? נממ |חושב| 214 - Pardon My Past זוג אהוב?(דוג' : פרו ואנדי, פייפר ודן, פייפר וליאו, פרו וג'ק, פיבי וקופידון, פיבי ובילי{הדמות מהסרט שהיא אוהבת}) פייפר ואוסטין פק
סתםסתם נו פייפר וליאו כמובן! איזה פרק סיום עונה יותר אהבתם של עונה 1 או 2? 1 איזה כוח אתם הכי אוהבים? טלקנזיס עד כמה בא לכם לראות את עונה 3? (מ-1 עד 10 כש-10 זה הכי גבוה) 10! הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

ofiri85

New member
עונה לשאלון D:

רק שתדעי , לפני שאני עונה לשאלון . שאני ממש מעריכה אותך ואת כל מה שאת עושה למען הפורום , ישר כוח :) איזו עונה שראיתם אתם יותר מעדיפים : עונה 1 או עונה 2? : אני חושבת שעונה מספר 2 . איזו אחות מבין שלושת האחיות אתם הכי אוהבים? : ברור שפיבי, אליסה מילאנו המהממת !!! מיהי השחקנית המועדפת עליכם מבין השלושה? אליסה מילאנו :) איזו דמות אתם הכי לא סובלים בסדרה? דריל (מוריס) . הוא כזה מיותר !!! שד/מכשף מועדף? אממ , שכחתי איך קוראים לשד שקורא את הפחדים שלך ומגשים אותם , חחח נו הוא . הוא מלחייייץ פרק אהוב? תאמת ? חחחח הפרק ושמו : נערה מהסרטים . חחחחחחח לא הפסקתי לצחוווווק ! שיר אהוב?(סחטיין למי שזוכר) לא זוכרת D: כישוף אהוב? כישוף באמת . כלכך משעשע D: פרק שלא אהבתם? אממ , אהבתי את כוווולם :) זוג אהוב?(דוג' : פרו ואנדי, פייפר ודן, פייפר וליאו, פרו וג'ק, פיבי וקופידון, פיבי ובילי{הדמות מהסרט שהיא אוהבת}) : פיבי ואנטון . נשמע מוזר ? לא נורא . הם סקסיים בטירוף ביחד . איזה פרק סיום עונה יותר אהבתם של עונה 1 או 2? עונה שנייה :) איזה כוח אתם הכי אוהבים? הכוח של פייפר . לפי דעתי הוא מציל מיותר מצבים .. עד כמה בא לכם לראות את עונה 3? (מ-1 עד 10 כש-10 זה הכי גבוה) : 1000000000

למעלה