שרשור מכושפות חדש

CharmedRulez

New member
בטח שעונה לשאלון!

איזו עונה שראיתם אתם יותר מעדיפים : עונה 1 או עונה 2? עונה 1 אפלה ומפחידה כזאת, עונה 2 חמודה וכיפית. אוהב את שתיהן. איזו אחות מבין שלושת האחיות אתם הכי אוהבים? פייפר!
מיהי השחקנית המועדפת עליכם מבין השלושה? הולי
איזו דמות אתם הכי לא סובלים בסדרה? פייג' הדוחה. שד/מכשף מועדף? מאוד אוהב את ברבס למרות שהוא קצת קרצייה... פרק אהוב? רק אחד? אני אוהב הכל. שיר אהוב?(סחטיין למי שזוכר) שיר הפתיחה
כישוף אהוב? הכישוף לגירוש הווגי! פרק שלא אהבתם? 605! אליסה נראית בו רעעעע. זוג אהוב?(דוג' : פרו ואנדי, פייפר ודן, פייפר וליאו, פרו וג'ק, פיבי וקופידון, פיבי ובילי{הדמות מהסרט שהיא אוהבת}) אני אוהב את פייפר וליאו
ופיבי וקול
איזה פרק סיום עונה יותר אהבתם של עונה 1 או 2? פרק הסיום של עונה 1 הרבה יותר חזק ודרמטי. איזה כוח אתם הכי אוהבים? כוח ההקפאה וטלקניסז! עד כמה בא לכם לראות את עונה 3? (מ-1 עד 10 כש-10 זה הכי גבוה) עונה מעולה ומצויינת. באלי מאוד

always be me mc

New member
אוי דוד דוד../images/Emo58.gif מעלי לעונות מאוחרות

+
אמרתי שהשאלון מתייחס לעונות 1,2 מה אתה מביא לי עכשיו תשובות מעונות אחרות? זה ספויילרי!
(לרוב האנשים פה לפחות
) איכסה ואני שונאת את פרק 605! לא בגלל המראה של אליסה דווקא אבל שונאת!

always be me mc

New member
פי איזה נאחס.. הלך מה שכתבתי../images/Emo232.gif

אז נענה והפעם באמת בקצרה
איזו עונה שראיתם אתם יותר מעדיפים : עונה 1 או עונה 2?
עונה 2(יותר צבעונית ומגוונת) איזו אחות מבין שלושת האחיות אתם הכי אוהבים?
פיבי ופייפר(שתיהן מותק
) מיהי השחקנית המועדפת עליכם מבין השלושה?
בתק' מכושפות אהבתי את שתיהן אבל כיום רק אליסה
איזו דמות אתם הכי לא סובלים בסדרה?
רודריגז(הוא הרג את אנדי
) שד/מכשף מועדף?
ברברס פרק אהוב?
1.13(הפרק של ברברס, שד הפחדים
) שיר אהוב?(סחטיין למי שזוכר)
Torn - עונה 1 פרק 2 ו- Calling all angels (השיר מהפרק האחרון של אותה עונה) כישוף אהוב?
הכישוף לקבלת הכוחות(פעם ידעתי אותו בעל פה) והכישוף להחלפת הכוחות: "What's mine is yours, what's yours is mine, let our powers cross the line, I offer up my gift to share, switch the powers through the air." פרק שלא אהבתם?
2.14 זוג אהוב?(דוג' : פרו ואנדי, פייפר ודן, פייפר וליאו, פרו וג'ק, פיבי וקופידון, פיבי ובילי{הדמות מהסרט שהיא אוהבת})
פייפר וליאו ואח"כ פרו ואנדי איזה פרק סיום עונה יותר אהבתם של עונה 1 או 2?
שניהם
איזה כוח אתם הכי אוהבים?
המ מהכוחות הקבועים: הכוחות של פרו ופייפר הכי שווים לטעמי
ומהכוחות שמופיעים לפרק אחד הכי אהבתי את זריקת האש שהיה לפיבי(בערך פיבי חח) ב-2.14
עד כמה בא לכם לראות את עונה 3? (מ-1 עד 10 כש-10 זה הכי גבוה)
5 (עונה טובה אבל לא ממש בא לי לראות אותה כרגע ואני יכולה לראותה כי היא בוידיאו שלי XD) פי ממש לא קיצרתי
... הו וול

jasika siton

New member
../images/Emo58.gif לעונה השלישית, שאלה, מי שראה שיכנס..

מי שראה את העונה השלישית עוד שהיא שודרה, זה נכון שפרו מתה ומביאים מישהי חדשה ?!

always be me mc

New member
אבל משמה ג'סיקה../images/Emo232.gif

אליסה מתחילה להפתיע ובגדול
אז יש למה לצפות לדעתי

LeAnnDylan

Well-known member
אכן +../images/Emo58.gif בפנים

אולי יסקלו אותי כאן אבל אני דווקא מחבבת את התחליף שלה. לא מוצלחת כמו שאנון אבל די משעשעת

always be me mc

New member
לא סוקלת../images/Emo58.gif ../images/Emo232.gif

ולמרות שהיא מעצבנת לא מעט יש לה את היציאות שלה
כמו זה למשל
: "I cast this spell to find good luck, and hope my life will cease to suck." דאמ הציטוט הזה עשה לי חשק להוציא את ה-DVD ולראות

CharmedRulez

New member
אני שונא אותה... אבל יש לה יציאות ../images/Emo58.gif

מצחיקות. לא שוות אהבה, אבל מצחיקות. אני שונא אותה. אני אוהב את - Call Me Butter 'Cause i'm on a Roll!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחחחחח

אני מתה על הציטוט הזה רק בגלל התרגום לעברית XDDD

למעלה