פריקת עצבים../images/Emo46.gif../images/Emo115.gif
היום בביה"ס באחד השיעורים הייתי צריכה לעדכן כמה שינויים שהיו במערכת בזמן שהייתי בטורקיה. אז ביקשתי מילדה שיושבת קרוב אליי את היומן שלה, פתאום מה אני רואה ? מלא תמונות של גוד שארלוט, מכ"ר, גרין דיי, לינקין פארק וכל שאר הלהקות ה-יותר-מוכרות-ברוק. עכשיו שתבינו, זאת ילדה שאני מכירה, ובד"כ זה
לא בדיוק סגנון המוזיקה שהיא שומעת, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת. וממש, אבל ממש התעצבנתי ! נמאס לי מה"טרנד" הזה שרוק זה באופנה. אני בד"כ לא מתעצבנת מכאלה דברים, כי אני באמת מאמינה שלכל אחד יש זכות לשמוע מה שהוא רוצה, אבל מכאן ועד ל-להעריץ- את הלהקות האלה ? אני מוכנה לשים כסף שאותה ילדה מכירה אולי 6 או 7 שירים מכל להקה, ושלא נדבר על אלבומים ישנים. זה פשוט מרתיח אותי שכל ילד/ה ששומעים שיר פה ושיר שם קוראים לעצמם "מעריצים". ובכלל, אותה ילדה מתייחסת כ"כ בשטחיות לכל העניין, שזה מרתיח ! מדביקה תמונות של ג'ראד ליטו או של ג'רארד ורושמת ליד "החתייייייייך המושלללם שלי" "החיים היפיםםםם שלי" וכד'. ילדה שלובשת ורוד ונצנצנים ופייטים [אני מדברת בהגזמה, כן?] רושמת ביומן "I'm All Black, My Soul Is Black" - זה פשוט מגוחך. ובכלל, ילדים שעד עכשיו היו הכי
ערסים. כן, ממש ערסים, פתאום מגדלים שיער, לומדים לנגן שיר או שניים בגיטרה, שומעים כמה שירים של להקות רוק וקוראים לעצמם "רוקרים". ילדים שבאותה מידה יכולים שנה הבאה להתלבש עם חולצות וי ופן בשיער רק כי זה "חזר לאופנה". מה שעוד יותר מעצבן, זה שאין לי עם מי לדבר על הדברים האלה. החברות שלי לא ממש מתעניינות במה שההיא שומע או איך שההוא מתלבש, ואם אני אתחיל להסביר להן אני סתם אצא חפרנית והן לא באמת יקשיבו או יגיבו לעניין. פשוט הייתי חייבת לפרוק את זה, מקווה שמישהו קרא ואם כן תגיבו, שאני אדע אם יש עוד מישהו שחושב כמוני D: [ מצטערת על החפירה
]