המגילהההההה../images/Emo110.gif

כיוונתי תשעון ל11 בבוקר וכנראה כיביתי אותו
מ=ז=ל שפטרי התקשרה ב12! היאא העירה אותי וטסתיי להתארגן ויצאתי לכיוון הדססססססס.. ואז מה אומריםם לנווו במענהה הזה של קווים?! שהאוטובוס יגיע עוד 39 דקות.. ממש לא ידענו מה לעשות.. הלכנו לתחנה אחרת והאוטובוס גם לא הגיע אז נכנסנו לסופר ממול וסתם היינו שם.. ואחכ הלכנו לתחנהההה ועברו איכשהו ה40 דקות מהר והוא בא
והגענוו לשם ופטרי הבהילה אותי
ואז ראינו את יעל ואורי [אורי לא מהפורןם] ואזזזז חיכינו לאור כחלון שיצא מהמכון כושרר והלכנו בדרך לאינטימה ולסקצ'רס.. הדס פילחה כמה קטלוגים ולקחה פוסטרים מסקצ'רס.. והלכנוו לחכות לאור ויעלל אמרה הוא עם חולצה אדומה... וחיכינווו לאנשים עם חולצה אדומהההה.. וחיכינוו.. וראינוו את יעלללללללללללללללללללל השנייה
היא ג'ינג'יתת וזה מהממממם
וחיכינווו לאור ובאיזה שלב הוא יצא וכולנו הסתכלנו עליו כזה.. מסתכלים.. מסתכלים.. ולא קולטים שהואא מולנוו!! הדס ידעהה שזה יקרה ואז שהוא יצא מהדלת רצנווו אחריוווווו
והוא הלך למקום שהוא תמיד קונה בו לשתות/לאכוללל ואזזז הדס אמרה לו אור אתה יכול להצטלם איתה היא נואשת
[לא שמעתי שהיא אמרה שאני נואשת
אני לא!!!] והוא הצטלםם ואמרתי לו תודה והוא אמרר בכיף והלך
ורצנוו למטה כי חשבנו ששי יבוא לקחת אותו.. ופספסנו.. וגם רציתי שהדס תצטלם איתווווווווו
ונכנסנו ויעל היתה צריכה ללכת.. [יעל13.. את יעל השנייה איבדנו
] ואזזז הסתובבבבנו והלכנו לבורגראנץ'
ואכלנו קצת ועשינו ה=מ=ו=ן יצירות מ=ד=ה=י=מ=ו=ת.. אגב אני צה תמלוגים על זה
זה רעיון שליייי!!
והדס כתבה משו על אביחי
ואני על אגם
ופטרי גם כתבה על אגםםם... ואז הדררר באהההההההההה והלכנווו לגג.. ופטרי היתה צריכה ללכת.. ואז היינו במפגש של איריס פרחי ושללל בית הבובות והרגשנו תקועות
איריסס חמודהה
ואזז הלכנו ב5 ורבעעעעעעעעע ואמרו שהאוטובוס יבוא עוד 20 דקות אז הלכנו ברגל להיכל נוקייה
ביררנו מה יש שמה ואמרו משחק.. השומר היה שיכור או מסטול.. והוא אמר להדס שהיא דומה למירי בוהדנה
[באףף היא דומהבטירוףףףףףףף!] והלכנוו לאטובוס.. ונסענוו הביתה.. ואזז היה את הקטעע עםם יונייי!!!! זה היה הכי הזויי שיששששששש! כל היום הזה הזוי.. ואזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז חכייתי עם הדס לאוטובוס שלה והלכתי הביתה
וזהו

אינ עשיתי את זהההה וזאת הנעל שלייי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל הרעיון היה של כווווווווווווווווווווווווווווווולם

איזה איווום../images/Emo122.gif

מה ני אגיד לךךך וחבל שלא באתת היה שם פוסטרים ענקיים כמו במשרד של רוברטווו
(נכון מיכי?
)

זיוו2

New member
חחח צודקות ../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif

אביחי את נעל אין מה לעשות

יעל 13

New member
חחח היה נחמד../images/Emo3.gif

אני חייבת להגיד שהדס ממש אבל ממש רזה והיא חייבת לשמין בעוד כמה קילו