יאי משעמם לי!!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif
הוווו ארוך!!!!!
בכלליות:בכיף
1.שם: ליאורה 2.גיל: 18 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): לא כרגע, תודה
4.צבע עיניים: ירוק/כחול 5.צבע שיער: חום מוזר 6.גובה: 1.63 מ' 7.מצבך הארוני: ארוני? ארון? הארון שלי?
הממ כרגע הוא מסודר!!!
היה לי משעמם מאדד אתמול
8.פירסינגים: לא 9.קעקועים: אני רוצה אבל אני מפחדת ממחטים
10.משקפיים: סי. ועדשות. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך היא חשקה. 299346019/
[email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית טיפה טיפה ספרדית ובעתיד אולי אלמד אותה
13.תכונות טובות שלך: הממ? 14.תכונות רעות שלך: הרבה..
15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אנג'לינה ג'ולי
מהההה הקששררררר
חח טוב אחותי הפוסטמה
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מקללת 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מקללת את המחר 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שייייייטטטטטטטט לורוצה לקווםם 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? ג'קי כלבתי הכוסייה
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבטלה גמורה 6.מה מפחיד אותך? מחטים 7.מה מרתק אותך? מוות 8.מה מעציב אותך? אנשים שנעלמים לי 3 שעות במסנג'ר כי הם הלכו לדבר עם אחותם ונרדמו
9.מה משמח אותך? חופש!!!
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? בשר
2.מה הארוחה החלומית שלך? הרבההההה בשר וסטייקים ועוד בשר לקינוח
3.מה אתה שותה במהלך היום? טיפה מים ו2 כוסות פטל בארוחת צהריים בביתחולים
4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אני לא שותה אלכוהול מתוך שינה
5.קפה או תה: מים 6.סוכר או סוכרזית: מלח 7.מלח או פלפל: מלח!1
8.פלאפל או שווארמה: שווארמה
9.פיתה או לאפה: סטייק
10.סמי או סוסו: סומו
11.אחמד או סלים: מוסטפה
12.מועדון או בית קפה: פז'ו צבאית 13.פאב או דאנס בר: על יד הבית 14.תאטרון או ז'אן דארק והשכחתי תשאר אבוייי
15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: ג'קילילילילו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אל תעשה היום את מה שאפשר לעשות לעולם לא
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בוהה בקיר? 3.מעשה נועז שעשית? המממ לודת 4.מעשה טפשי שעשית? הממ המונים 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני מקשקשת 47 על מסדרונות נטושים בענק
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? באינגליה בגיל חודש 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? במלון שלי בבורה בורה 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק ושטיח ופרוות ג'קי 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? הדארק אייג'ס, כי אז לא הייתי צריכה לראות אותך
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סאלימן אל שאפעי 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה בלי זיופים מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : טוב|מגלגל| 1.מה היא המילה האהובה עליך? בלופ 2.מה היא המילה השנואה עליך? בליפ 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חופש 5.מה היא הקללה האהובה עליך? המממ כרגע מאדר פאקר 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? רעש נעים
7.איזה קול/רעש אתה שונא? רעש לא נעים
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בהתעלמות 9.גלידה – בכוס או בוופל? בחזרה למקפיא. איכסה. 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף בין הרים 12. לישון או לקום? לישון בלי לחלום!!!
13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? ערב 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית בצורה איומה
16. קור או חום? חום
17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? שקסיות
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מנופצת על הרצפה
19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? מתחת לאדמה עם המצבה שלי
20. למי אתה מתגעגע? ללימור
21. את מי היית לוקח לאי בודד? את ג'קי ואת *ביפ* 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? שאני אסיים 12 שנות לימוד
דברים אהובים עלייך: חופש חופש ועוד הרבה כזה 1.צבע: כתום זוהר
2.בעל חיים: חתולים שחורים!!!!!
3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) 1? הממ.. "הפירמה" של ג'ון גרישם. 4.סרט: טרילוגיית אוסטין פאוורס
5.שחקן: אין חיה כזאת 6.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי
7.דיסק: fallen של אוונסנס 8.שיר: missing של אוונסנס
כרגע
9.מקום בילוי: מול הטלווזיה 10. פורום אהוב: זובי 11. עונה: אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: בבית 13. רכב: פורשתי אהובתי
לא. אני לא זוכרת תדגם
14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אני לא אוהבת או מעריכה אנשים
15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: פראנקלי מיי דיר, איי דונט גיב איי דאם!!
16. עיתון: בסמלהםפ'כשחבע 17. סדרה: אליאס מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? באחת מהשאלות האלה 2.זכית לחיוך? ג'קי חייכה אלי בהתלהבות רבה כשהיא רצה אחרי אחרי שנשפתי לה באוזניים 3.הענקת מחמאה? חע 4.קיבלת מחמאה? חי 5.עשית משהו טפשי? חו 6.פינקת מישהו? נבר?
7.פינקת את עצמך? לודת?
8.צחקת? כשקיבלתי בדיחה משעשעת בסמס היום 9.גרמת למישהו לצחוק? כשהקראתי אותה לחברה שלי 10.התחרטת על משהו שאמרת? לפני כמה זמן 11.בכית? לפני כמה זמן 12.הסתפרת? לפני כמה זמן האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא. חבל
2.פחדת מהחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? מה? כן אולי לודת לוזוכרת זה ארוך מידי מתחיל להימאס לי 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? נופ 5.בכית בסרט? כע 6.אמרת "אני אוהב אותך"? אני בספק 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא אמרתי את זה אז מה יש לי לשקר... 8.הופעת בעירום בציבור? בקטנותי הווו נגמר
חחחחחחחחחחחחחחחח כאילו שמישו יקרא את זה
האאאא אפתה מישהי לקרוא את זה
לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון ש