היום בתפוז אנשים ../images/Emo108.gif

פרופ' גרוס המנהלת את היחידה לנוירולוגית ילדים בבי"ח שערי צדק, תתארח היום בפורום תסמונת טוראט ותענה במהלך היום על שאלות הנוגעות לתסמונת טוראט על מגוון ההיבטים שלה.
גיא לואל המגלם את דמותו המשעשעת של בני קייזרמן בתכנית המצליחה "טלנובלה בע"מ" יתארח היום בבלוג TV וישוחח עם הגולשים. האירוח יתקיים מיד לאחר שידור הפרק היומי, בשעה 20:50 לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
בשעה 21:00 תתארח בפורום הורים לתינוקות רופאת השיניים ד"ר טל ברג ותענה לשאלות בנושא רפואת שיניים ומחלות בחלל הפה.
סוף הדרך - המודחים כמידי שבוע נארח את המודחים הטריים בתכנית סוף הדרך 2, במסגרת הבלוג TV. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=32967 האירוח יתקיים מיד לאחר שידור הפרק, בשעה 22:00 לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
הכרתם בתפוז? מצאתם אהבה לא צפוייה באמצעות הצ'ט, פורום וכל דרך אחרת? אנחנו רוצים לדעת (ולהגיד
)
אנא שלחו לנו את הסיפור שלכם לצורך כתבה בעיתון לקראת ט"ו באב למייל יחסי הציבור של תפוז: [email protected]
תחרות הכפיל הישראלי בפורום אלביס פרסלי- שלב ההצבעה: בואו להצביע ולהשפיע- מי יוכרז ככפיל הישראלי של אלביס פרסלי? http://www.tapuz.co.il/forumspolls/showPoll_by_Forum.asp?forumid=801
השתתפו בחידון בפורום דניאל סלומון ותוכלו לזכות בסינגלים של הזמר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35657
מה אתם יודעים על אסף אמדורסקי
השתתפו בחידון ואולי תזכו בחולצת תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=35686

מכוון שאני חדשה, שאלון קטןP:

קטנטן. בכלליות: 1.שם: 2.גיל: 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): 4.צבע עיניים: 5.צבע שיער: 6.גובה: 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים: 9.קעקועים: 10.משקפיים: 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך 12.שפות שאתה מדבר/לומד: 13.תכונות טובות שלך: 14.תכונות רעות שלך: 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? 2.מה הארוחה החלומית שלך? 3.מה אתה שותה במהלך היום? 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? 5.קפה או תה: 6.סוכר או סוכרזית: 7.מלח או פלפל: 8.פלאפל או שווארמה: 9.פיתה או לאפה: 10.סמי או סוסו: 11.אחמד או סלים: 12.מועדון או בית קפה: 13.פאב או דאנס בר: 14.תאטרון או ז'אן דארק 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? דברים אהובים עלייך: 1.צבע: 2.בעל חיים: 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) 4.סרט: 5.שחקן: 6.שחקנית: 7.דיסק: 8.שיר: 9.מקום בילוי: 10. פורום אהוב: 11. עונה: 12. מקום להעביר בו חופשה: 13. רכב: 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: 16. עיתון: 17. סדרה: מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? 2.זכית לחיוך? 3.הענקת מחמאה? 4.קיבלת מחמאה? 5.עשית משהו טפשי? 6.פינקת מישהו? 7.פינקת את עצמך? 8.צחקת? 9.גרמת למישהו לצחוק? 10.התחרטת על משהו שאמרת? 11.בכית? 12.הסתפרת? האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? 2.פחדת מהחושך? 3.עשית משהו מסוכן? מה? 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? 5.בכית בסרט? 6.אמרת "אני אוהב אותך"? 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? 8.הופעת בעירום בציבור? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? 3.הראל מויאל או הראל סקעת? 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

RenanaD

New member
../images/Emo32.gif ../images/Emo131.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום-נא לשרשר לכאן. תודה!

b u s t e d

New member
../images/Emo6.gifאתם חייבים להיכנס!../images/Emo109.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3119855,00.html XDDD

limors2

Active member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

היום בתפוז אנשים ../images/Emo105.gif

שידורי הנוער לקיץ בהנחיית מנהלי הפורום של תפוז ישדרו היום את ZooZ בתפוז בשעה 16:00 בבלוג TV. אתם מוזמנים לצפות
תחרות התמונה של הקיץ 2005 בפורום נשואים נשואות בעיצומה. כל הפרטים בפורום

היום בתפוז אנשים ../images/Emo42.gif

מיכל בן-ארי מחברת הספר "צעדים קטנים", המביא שלל אפשרויות בילוי עם תינוקות ופעוטות. תתארח היום בשעה 14:00 בפורום נשים לאחר לידה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=973&msgid=58900569
בשעה 18:00 מיד לאחר סיום התוכנית "ביקור בית" תתארח בפורום התוכנית ד"ר נעמי רחימי לוין – מנהלת בנק הדם, בי"ח אסף הרופא. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1318&msgid=58756000
עוד הערב בשעה 18:00, עומר בריגר מייעצת בעזרת רונים בפורום רונים. אתם מוזמנים להעלות בעיות ושאלות כבר עכשיו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1281&msgid=58912694
ב-19:00 יתארח בפורום צילום - ציוד וסיוע טכני, יובל אינדיצקי, ממנהלי חברת "הדר" היבואנית הרשמית של חברת ניקון בישראל, ויענה לשאלותיכם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=809&msgid=58547591
ובשעה 20:30 יגיע לפורום מספרי סיפורים מלכה האגדי של אנגליה - המלך ארתור פנדראגון באירוח מיוחד החוצה זמנים וגבולות. צרפו שאלותיכם עכשיו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=657&msgid=58915529
רותם אבוהב, שמגלמת את שרית חבייה, הפריחה הכי מצחיקה בטלנובלה בע"מ, תתארח הערב Live ב- BlogTV בשעה 20:50. שרשרו שאלות לשרשור האירוח. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1000&msgid=58819681
בשעה 21:00, תתארח בפורום אמהות יחידניות מבחירה היועצת לגיל הרך ומדריכת ההורים דרורית אמיתי דרור. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=34&msgid=58865566
כמידי יום רביעי בשעה 21:30 תוכלו לצפות ברצועה: "הלהקה". והערב אורח מיוחד מגיע ללופט: עברי לידר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652
יש לכם ילקוט ישן או ציוד לבית ספר משנים עברו ואתם רוצים לתרום? פורום למען הקהילה ממשיך במבצע איסוף ילקוטים וציוד לבית ספר ואתם מוזמנים לתרום את חלקכם
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=954&msgid=58535542

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

יותר בוסקילה ממאיה? יותר לידר מעברי? מדברים על התוכנית בפורום מת להיות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1335
פורום חדש לשחקנית והזמרת החמה ביותר בהוליווד לינדזי לוהאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1337
בואו ללמוד קצת יותר על אמנות העיצוב בזכוכית - פורום זכוכית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1338 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

limors2

Active member
יאי משעמם לי!!../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

הוווו ארוך!!!!!
בכלליות:בכיף
1.שם: ליאורה 2.גיל: 18 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): לא כרגע, תודה
4.צבע עיניים: ירוק/כחול 5.צבע שיער: חום מוזר 6.גובה: 1.63 מ' 7.מצבך הארוני: ארוני? ארון? הארון שלי?
הממ כרגע הוא מסודר!!!
היה לי משעמם מאדד אתמול
8.פירסינגים: לא 9.קעקועים: אני רוצה אבל אני מפחדת ממחטים
10.משקפיים: סי. ועדשות. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך היא חשקה. 299346019/[email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית טיפה טיפה ספרדית ובעתיד אולי אלמד אותה
13.תכונות טובות שלך: הממ? 14.תכונות רעות שלך: הרבה..
15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אנג'לינה ג'ולי
מהההה הקששררררר
חח טוב אחותי הפוסטמה
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מקללת 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מקללת את המחר 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שייייייטטטטטטטט לורוצה לקווםם 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? ג'קי כלבתי הכוסייה
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בבטלה גמורה 6.מה מפחיד אותך? מחטים 7.מה מרתק אותך? מוות 8.מה מעציב אותך? אנשים שנעלמים לי 3 שעות במסנג'ר כי הם הלכו לדבר עם אחותם ונרדמו
9.מה משמח אותך? חופש!!!
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? בשר
2.מה הארוחה החלומית שלך? הרבההההה בשר וסטייקים ועוד בשר לקינוח
3.מה אתה שותה במהלך היום? טיפה מים ו2 כוסות פטל בארוחת צהריים בביתחולים
4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אני לא שותה אלכוהול מתוך שינה
5.קפה או תה: מים 6.סוכר או סוכרזית: מלח 7.מלח או פלפל: מלח!1
8.פלאפל או שווארמה: שווארמה
9.פיתה או לאפה: סטייק
10.סמי או סוסו: סומו
11.אחמד או סלים: מוסטפה
12.מועדון או בית קפה: פז'ו צבאית 13.פאב או דאנס בר: על יד הבית 14.תאטרון או ז'אן דארק והשכחתי תשאר אבוייי
15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: ג'קילילילילו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אל תעשה היום את מה שאפשר לעשות לעולם לא
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? בוהה בקיר? 3.מעשה נועז שעשית? המממ לודת 4.מעשה טפשי שעשית? הממ המונים 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אני מקשקשת 47 על מסדרונות נטושים בענק
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? באינגליה בגיל חודש 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? במלון שלי בבורה בורה 8.מה יש לך מתחת למיטה? אבק ושטיח ופרוות ג'קי 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? הדארק אייג'ס, כי אז לא הייתי צריכה לראות אותך
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? סאלימן אל שאפעי 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה בלי זיופים מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : טוב|מגלגל| 1.מה היא המילה האהובה עליך? בלופ 2.מה היא המילה השנואה עליך? בליפ 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חופש 5.מה היא הקללה האהובה עליך? המממ כרגע מאדר פאקר 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? רעש נעים
7.איזה קול/רעש אתה שונא? רעש לא נעים
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בהתעלמות 9.גלידה – בכוס או בוופל? בחזרה למקפיא. איכסה. 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף בין הרים 12. לישון או לקום? לישון בלי לחלום!!!
13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? ערב 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית בצורה איומה
16. קור או חום? חום
17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? שקסיות
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מנופצת על הרצפה
19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? מתחת לאדמה עם המצבה שלי
20. למי אתה מתגעגע? ללימור
21. את מי היית לוקח לאי בודד? את ג'קי ואת *ביפ* 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? שאני אסיים 12 שנות לימוד
דברים אהובים עלייך: חופש חופש ועוד הרבה כזה 1.צבע: כתום זוהר
2.בעל חיים: חתולים שחורים!!!!!
3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) 1? הממ.. "הפירמה" של ג'ון גרישם. 4.סרט: טרילוגיית אוסטין פאוורס
5.שחקן: אין חיה כזאת 6.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי
7.דיסק: fallen של אוונסנס 8.שיר: missing של אוונסנס
כרגע
9.מקום בילוי: מול הטלווזיה 10. פורום אהוב: זובי 11. עונה: אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: בבית 13. רכב: פורשתי אהובתי
לא. אני לא זוכרת תדגם
14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אני לא אוהבת או מעריכה אנשים
15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: פראנקלי מיי דיר, איי דונט גיב איי דאם!!
16. עיתון: בסמלהםפ'כשחבע 17. סדרה: אליאס מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? באחת מהשאלות האלה 2.זכית לחיוך? ג'קי חייכה אלי בהתלהבות רבה כשהיא רצה אחרי אחרי שנשפתי לה באוזניים 3.הענקת מחמאה? חע 4.קיבלת מחמאה? חי 5.עשית משהו טפשי? חו 6.פינקת מישהו? נבר?
7.פינקת את עצמך? לודת?
8.צחקת? כשקיבלתי בדיחה משעשעת בסמס היום 9.גרמת למישהו לצחוק? כשהקראתי אותה לחברה שלי 10.התחרטת על משהו שאמרת? לפני כמה זמן 11.בכית? לפני כמה זמן 12.הסתפרת? לפני כמה זמן האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא. חבל
2.פחדת מהחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? מה? כן אולי לודת לוזוכרת זה ארוך מידי מתחיל להימאס לי 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? נופ 5.בכית בסרט? כע 6.אמרת "אני אוהב אותך"? אני בספק 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא אמרתי את זה אז מה יש לי לשקר... 8.הופעת בעירום בציבור? בקטנותי הווו נגמר
חחחחחחחחחחחחחחחח כאילו שמישו יקרא את זה
האאאא אפתה מישהי לקרוא את זה
לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון ש

limors2

Active member
חסרות לי שאלות!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: ג'קי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אחשלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אחותי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" פחחחחח 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: ג'קי ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? הממ לודת אין ממש כלום... 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה הדר אבל זה ממש לא אותו דבר
3.הראל מויאל או הראל סקעת? מויאל 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? אני בספק
5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? מואה
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? היה מבוא?
120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : אמממ? 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: איזה קפיצות
אהה צריך לבחור לא יודעת!!!
עכשיו באמת נגמר
נראלי

noooga

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif (עונה)

בכלליות: 1.שם: נגה 2.גיל: עוד חודש אהיה בת 15 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נקבה 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: חום 6.גובה: 1.64 7.מצבך הארוני: דווקא מסודר 8.פירסינגים: אין.. ז"א- רק עגילים רגילים באוזניים.. 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: ברוך ה' אין.. טפו טפו טפו. 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך: אייסיקיו.. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: מדברת- אנגלית ועברית. לומדת- ערבית. 13.תכונות טובות שלך: לא אוהבת לענות על זה 14.תכונות רעות שלך: כנ"ל. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: לילדה אחת מהקורס מדצים.. אממ.. וזהו נראה לי.. וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוטפת פנים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מקשיבה למוזיקה. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? למה האח הדפוק שלי מדבר בקולי קולות?! 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? את כולם ראיתי בבת אחת. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בשינה טובה ובילוי עם חברים מהמושב. 6.מה מפחיד אותך? עכבישים, מוות. 7.מה מרתק אותך? אכילת זוחלים, תיאטרון ובכלל- משחק וכל מה שקשור אליו. 8.מה מעציב אותך? שאנשים מתחצפים ומזלזים בזקנים (זה ממש עושה לי רע), שמשקרים לי, שצוחקים עלי וכו' וכו'.. 9.מה משמח אותך? מלא דברים
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? סלט
2.מה הארוחה החלומית שלך? מקדונלדס. 3.מה אתה שותה במהלך היום? ספרייט ומיץ פטל (הוי כמה שאני בריאה) 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? שום כלום. 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח
8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו: סמי 11.אחמד או סלים: אחמד 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון
15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: לא אכפת לי. אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? תחיה בלי שום מוטו. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה מלא דיסקים טובים
3.מעשה נועז שעשית? באמת שזה לא חשוב.. 4.מעשה טפשי שעשית? כנ"ל 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: כשאני נכנסת למקלחת אז אני מרימה את כל השמפואים והמרכים כדי לוודא שאין עכבישים. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן- הונג קונג, סין, אוסטרליה, צרפת, צ'כיה, ארה"ב, מקסיקו ויש עוד 2 שאני לא זוכרת.. בגלל זה אני שונאת ת'שאלה הזאת. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארה"ב נדמה לי.. 8.מה יש לך מתחת למיטה? רולרבליידס 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא רוצה לחזור לעבר.. לא שהיה לי רע (חלילה!) פשוט... טוב לי בהווה
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? נילס.. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציור. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? טמבל
2.מה היא המילה השנואה עליך? קאפיש (בעעע) 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? דרך משחק משוגעת ומעניינת.. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? סתמי
6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של מוזיקה איכותית.. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של מוזיקה לא איכותית (כגון: רוני, מאיה בוסקילה..) 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? מה ז"א? 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? תלוי.. 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם מאי בים.. 20. למי אתה מתגעגע? ליותר מדי אנשים.. בעיקר לחברים מהונג קונג.. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את עדי. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לא משנה.. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כתום 2.בעל חיים: כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)- אממ.. לא קוראת ספרים. 4.סרט: כנפיים שבורות.. 5.שחקן: ג'וני דפ המוכשר בטירוף.. 6.שחקנית: אין 7.דיסק: סיכוי קלוש- שרון הולצמן 8.שיר: רוחות הכפר- סוסיתא 9.מקום בילוי: ים
10. פורום אהוב: רוק ישראלי.. 11. עונה: קיץ
12. מקום להעביר בו חופשה: אממ.. 13. רכב: סקודה 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: מאי 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "צ'ויין גאם איז רילי גרוס- צ'ויין גאם איי הייט דה מוסט" 16. עיתון: ידעות אחרונות 17. סדרה: חברים, דאבל דייט, ניפ/טאק מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני 42 דק' 2.זכית לחיוך? כנ"ל 3.הענקת מחמאה? כנ"ל 4.קיבלת מחמאה? כנ"ל
5.עשית משהו טפשי? לפני חודש 6.פינקת מישהו? אממ.. 7.פינקת את עצמך? אממ.. 8.צחקת? לפני 43 דק' 9.גרמת למישהו לצחוק? נוווו כנ"ל 10.התחרטת על משהו שאמרת? אממ.. די, אני לא זוכרת דברים כאלה 11.בכית? 12.הסתפרת? לפני הרבה זמן.. אבל ביום שלישי אני הולכת להסתפר שוב. האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? חח לא 2.פחדת מהחושך? כן.. בעיקר בגיל 7 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא נראה לי 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? בטח.. 5.בכית בסרט? כן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? אוי כן.. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? כן
... אוף נו.. 8.הופעת בעירום בציבור? אולי כשהייתי קטנה.. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אבא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אביטל 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: עומר 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": עומר 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אחותי.. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? החתונה של אחותי
2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה פיק 3.הראל מויאל או הראל סקעת? כלום 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? כן- באמת תודה לכם ששרדתם
מים תקבלו בהמשך.. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא.. במילא אני משועממת.. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? אממ לא.. 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : אה? 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד

JAMES DEAN

New member
הנה אני (אני אוהב שאלות כאלו)

1.שם: גלעד 2.גיל: 25 3.מין זכר 4.צבע עיניים: שחור 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: 170 7.מצבך הארוני: מה זה? 8.פירסינגים: אין לי 9.קעקועים: אין לי 10.משקפיים: עשיתי ניתוח למשקפי קריאה בלבד 11.אייסיקיו או מסנג'ר: יש לי איציק מי שרוצה שיפנה אליי 12.שפות שאתה מדבר/לומד: מדבר עברית אנגלית ושטויות 13.תכונות טובות שלך: נחמד מדי 14.תכונות רעות שלך: נחמד מדי 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: עמיר בניון (אני אחנוק את מי שאמר לי את זה) וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? שומע מוזיקה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא זוכר 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בכיף וברוגע 6.מה מפחיד אותך? מוות 7.מה מרתק אותך? ארכיאולוגיה, מיסטיקה (יש תעודה) מוזיקה וסרטים 8.מה מעציב אותך? אנשים שהולכים ממני 9.מה משמח אותך? לראות אנשים שמחים ומוזיקה שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? על האש וביצים 2.מה הארוחה החלומית שלך? לא יודע 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים או ספרייט 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? אלכוהולי= בירה 5.קפה או תה: תה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: אתם הילדים אפילו לא יודעים מי אלו. 11.אחמד או סלים: סלים (וארזה) המבין יבין 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? be yourself no metter what they say 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? משקיע בבנק 3.מעשה נועז שעשית? רחיפה 4.מעשה טפשי שעשית? לא יודע 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לקצוץ ציפורניים? 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן. כל מיני 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? רחוק מפה 8.מה יש לך מתחת למיטה? רצפה חחחחח 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? תנ"ך נשנע מעניין 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? ג'יימס דין 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא יודע מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? סבבה 2.מה היא המילה השנואה עליך? / 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מקוריות 5.מה היא הקללה האהובה עליך? son of the onion (מנשואים פלוס) 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של בחורה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? אזעקה 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? כמו שאני 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן? זה תלוי 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם התוצאות של המבחן מחר 20. למי אתה מתגעגע? לאף אחד 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את שאר האותיות E בודד מסכן 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לא יודע דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול, תכלת 2.בעל חיים: כלב 3.ספר: תנ"ך 4.סרט: יש המון 5.שחקן: ג'ים קארי וג'יימס דין 6.שחקנית: סאלי פילד 7.דיסק: פרודיג'י 8.שיר: calling you 9.מקום בילוי: המושבה הגרמנית 10. פורום אהוב: 932 , 485 11. עונה: קיץ 12. מקום להעביר בו חופשה: מזרח רחוק 13. רכב: חיפושית 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: יש מישהו כזה 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: כל מילה שיוצאת מהפה של אל בנדי 16. עיתון: פנאי פלוס 17. סדרה: נשואים פלוס מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו 2.זכית לחיוך? היום 3.הענקת מחמאה? שבוע שעבר 4.קיבלת מחמאה? היום בכיתה 5.עשית משהו טפשי? לא זוכר 6.פינקת מישהו? לא זוכר 7.פינקת את עצמך? אתמול 8.צחקת? היום 9.גרמת למישהו לצחוק? היום 10.התחרטת על משהו שאמרת? לא זוכר 11.בכית? לא זוכר 12.הסתפרת? לפני חודש האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא 5.בכית בסרט? הזלתי דמעה בסוף של "סוף העולם שמאלה" 6.אמרת "אני אוהב אותך"? היום 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא זוכר 8.הופעת בעירום בציבור? בברית מילה לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: חבריי לכיתה 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמא שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: אמא שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" חבר 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: / ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? להתכוננן למבחן 2.צביקה הדר או צביקה פיק? ה-ד-ר 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מ-ו-י-א-ל 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? כן 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? באמת קראת את הכל? 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא. אני אוהב דברים כאלו 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא. 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

../images/Emo118.gifשאלון! ../images/Emo99.gif ^^

בכלליות: 1.שם: אלעד. 2.גיל: 16. 3.מין: זכר. 4.צבע עיניים: חום. 5.צבע שיער: חום בהיר. 6.גובה: לא יודע מספר מדוייק. 7.מצבך הארוני: המ?
8.פירסינגים: אין. 9.קעקועים: אין. 10.משקפיים: אין. 11.אייסיקיו או מסנג'ר: 248832106. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית, אנגלית. 13.תכונות טובות שלך: אחריות. 14.תכונות רעות שלך: נטירת טינה. 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אח שלי? וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזר לישון. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מסדר את המיטה. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא זוכר. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? שינה וקריאה. 6.מה מפחיד אותך? מוות, פורצים. 7.מה מרתק אותך? מוסיקה. 8.מה מעציב אותך? הרבה דברים. 9.מה משמח אותך? כנ"ל. שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? סיני. 2.מה הארוחה החלומית שלך? עוף סצ'ואן תאי, נודלס חמוץ מתוק, אגרול, מרק תירס - ...
3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, קפה (הרבה). 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? ליקר שוקולד. :$ 5.קפה או תה: קפהקפהקפהקפהקפה. 6.סוכר או סוכרזית: סוכר. 7.מלח או פלפל: פלפל. 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל. 9.פיתה או לאפה: פיתה. 10.סמי או סוסו: המ? 11.אחמד או סלים: המהמ? 12.מועדון או בית קפה: בית קפה. 13.פאב או דאנס בר: מה ההבדל, הזכירו לי? 14.תאטרון או ז'אן דארק? מה זה ז'אן דארק?
15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: אממ, גלילאי, אני חושב.
אתה: אני.
1.מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן לחיות? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מאיפה לי.
3.מעשה נועז שעשית? לא משהו מיוחד.
4.מעשה טפשי שעשית? לא עולה לי משהו מיוחד. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לשתות הרבה קפה. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? ארה"ב, כשהייתי תינוק. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון. 8.מה יש לך מתחת למיטה? רגליים של המיטה. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? סוף כיתה ו'. הייתי בוחר בית ספר אחר. 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? באך. 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כתיבה. מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8: 1.מה היא המילה האהובה עליך? זנות, פרוצדורה. 2.מה היא המילה השנואה עליך? האני. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?
5.מה היא הקללה האהובה עליך? לא מקלל. :X 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? ציפורים. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? מכסחת דשא בבוקר.
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בזרועות פתוחות?
9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס. 10. שוקו או וניל? שוקו. 11. חוף או הרים? הרים. 12. לישון או לקום? תלוי מתי. 13. שקיעה או זריחה? זריחה. 14. לילה או יום? יום. 15. בזבזן או חסכן? בזבזן. 16. קור או חום? קור!!!!!!!!111211121 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? גם וגם. חצי חצי. 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? אין לי מושג. 20. למי אתה מתגעגע? כל מיני. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? כל מיני. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לא הרבה. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור, אפור, ירוק (לא החלטי במיוחד). 2.בעל חיים: תוכי. 3.ספר: הארי פוטר. 4.סרט: קיל ביל. 5.שחקן: קיפר סאת'רלנד. 6.שחקנית: ג'ניפר גארנר. 7.דיסק: Fallen של אוונסנס. 8.שיר: משתנה. 9.מקום בילוי: תלוי מה מצב הרוח. 10. פורום אהוב: קומונת הארי פוטר. 11. עונה: חורף. 12. מקום להעביר בו חופשה: צפון. 13. רכב: לא משנה לי כרגע. נחכה שיהיה רישיון קודם. 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: הרבה. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: Sometimes you have to do the wrong thing for the right reason. (לקוח מ-24) 16. עיתון: מעריב, נראה לי. 17. סדרה: זהות בדויה. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? לפני כמה זמן. 2.זכית לחיוך? הבוקר. 3.הענקת מחמאה? היום. 4.קיבלת מחמאה? היום. 5.עשית משהו טפשי? היום. 6.פינקת מישהו? אתמול. 7.פינקת את עצמך? היום. 8.צחקת? היום. 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול. 10.התחרטת על משהו שאמרת? כל הזמן. 11.בכית? שבוע שעבר. 12.הסתפרת? קצת לפני פסח. האם אי פעם - 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא. 2.פחדת מהחושך? לא. 3.עשית משהו מסוכן? מן הסתם. 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? אממ, לא. 5.בכית בסרט? כן. 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כן. :$ 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא. 8.הופעת בעירום בציבור? הממ - לא. לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא. הדוור שבא להביא דואר רשום. :X 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: עוזרי. 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: עוזרי. 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לא נוטה להגיד את זה יותר מדי. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני. ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? אין לי לו"ז. 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר. 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת. 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? יש מצב. 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תבורכו, כפרע. 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא. :$ 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה: חביב. מטופש לפרקים. 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: כלום. סו לונג.

קטרפי

New member
ייאיי עידן אוהב ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

1.שם: ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה 2.גיל: 17 3.מין: ז 4.צבע עיניים: חום 5.צבע שיער: שחור 6.גובה: 181 7.מצבך הארוני: יענו אם אני הומו¿ לא 8.פירסינגים: אין 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: אין 11.אייסיקיו או מסנג'ר: 306684683, [email protected] (אייסי עדיף) 12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית וג`יבריש 13.תכונות טובות שלך: לאדע 14.תכונות רעות שלך: משעמם 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אביב גדג` (הסולן של אלג`יר). אני לא וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתלבש 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מכבה את האור 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאני רוצה לחזור לישון 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אח שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לבד או עם חברים, בלי המשפחה 6.מה מפחיד אותך? זיקנה וכולמיני מחלות 7.מה מרתק אותך? סרטים פסיכולוגיים 8.מה מעציב אותך? להיות לבד 9.מה משמח אותך? להיות עם חברים שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? עוגיות!! 2.מה הארוחה החלומית שלך? אוכל איטלקי 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה מה `כפת לי אני 5.קפה או תה: נטול 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה זה חיות מתות, אז פלאפל 9.פיתה או לאפה: מה `כפת לי אני 10.סמי או סוסו: מה `כפת לי אני 11.אחמד או סלים: מה `כפת לי אני 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: מה `כפת לי אני 14.תאטרון או ז'אן דארק: מה `כפת לי אני 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מה `כפת לי אני אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? מה `כפת לי אני 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? שם בבנק 3.מעשה נועז שעשית? לאדע 4.מעשה טפשי שעשית? לענות על השאלון הזה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לאדע 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? צרפת ואנגליה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? באגם של נועה (אל תשאלו!) 8.מה יש לך מתחת למיטה? מפלצת ירוקה 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? מה `כפת לי אני 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? מה `כפת לי אני 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לנגן \ להלחין מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? פרימדונה 2.מה היא המילה השנואה עליך? מה `כפת לי אני 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? דברים רומנטיים 5.מה היא הקללה האהובה עליך? אויש תמותו כבר 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? אנשים שאני אוהב 7.איזה קול/רעש אתה שונא? ציפצוף של מיקרופונים 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? אין אלוהים ואין גן עדן 9.גלידה – בכוס או בוופל? בוופל 10. שוקו או וניל? מה `כפת לי אני 11. חוף או הרים? מה `כפת לי אני 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? חסכן 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? מה `כפת לי אני 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם נועה בקנדה 20. למי אתה מתגעגע? לנועה, היא בקנדה 21. את מי היית לוקח לאי בודד? מישו שיודע לבנות רפסודות ולהשיט אותם 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לעשן דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור 2.בעל חיים: שיבוטה 3.ספר: איקרוס \ ראסל אנדרוס 4.סרט: סרטים פסיכולוגיים (צבע הלילה, להיות ג`ון מלקוביץ`, דייוויד וליסה, משולש מסוכן) 5.שחקן: כיילב רוס 6.שחקנית: אוון רייצ`ל ווד 7.דיסק: הדיסקים של אלג`יר 8.שיר: נאמנות ותשוקה \ אלג`יר 9.מקום בילוי: מה `כפת לי אני 10. פורום אהוב: מה `כפת לי אני 11. עונה: סתיו וחורף 12. מקום להעביר בו חופשה: מה `כפת לי אני 13. רכב: מה `כפת לי אני 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אין ממש.... 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: my great personality is inside my great body, so why arnt u¿ (סאלי, זיווגים) 16. עיתון: מה `כפת לי אני 17. סדרה: השבט, זיווגים, חברים מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? אתמול 2.זכית לחיוך? מזמן =[ 3.הענקת מחמאה? אתמול אני חושב 4.קיבלת מחמאה? אתמול 5.עשית משהו טפשי? כול הזמן 6.פינקת מישהו? מזמן, טוב שהזכרתם לי.... 7.פינקת את עצמך? מה `כפת לי אני 8.צחקת? היום 9.גרמת למישהו לצחוק? לאדע 10.התחרטת על משהו שאמרת? כול הזמן 11.בכית? לפני כמה ימים 12.הסתפרת? 3 וחצי חודשים האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? כה 2.פחדת מהחושך? כה 3.עשית משהו מסוכן? דיברתי עם אימא שלי שהיא כועסת, אין יותר מסוכן מזה! 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לעולם 5.בכית בסרט? כה 6.אמרת "אני אוהב אותך"? כה 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? לא 8.הופעת בעירום בציבור? לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אימא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: נעמה 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: לוזוכר 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": נעמה (לא במובן הזה, תרגיעו) 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לדבר עם ידידה שלי 2.צביקה הדר או צביקה פיק? מה `כפת לי אני 3.הראל מויאל או הראל סקעת? מה `כפת לי אני 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? הרגע ביזבזתם 5 דקות יקרות מהחיים 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כה, אבל לא נורא גם ככה אין לי מה לעשות 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא קראתי את המבוא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : מה `כפת לי אני 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: מה `כפת לי אני

taliush166

New member
נמנמנמ ../images/Emo9.gif

1.שם: טליה 2.גיל: עוד מעט 17 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ): נרבה, זה רלוונטי?
4.צבע עיניים: חומות 5.צבע שיער: חום-שחור-ג'ינג'י חח 6.גובה: נמוכה.. אנא אערף אני בטח איזה 1-60, לא מדדתי את עצמי שנים.. 7.מצבך הארוני: עמוק בפנים 8.פירסינגים: אין 9.קעקועים: אין 10.משקפיים: יש 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך יש אבל אין לי כוח לכתוב אותם.. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית, ספרדית, עברית, פרסית וקצת רוסית
13.תכונות טובות שלך: חברותית, נאמנה, ישרה.. 14.תכונות רעות שלך: לוקח דברים יותר מידי ללב...
15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: חפרפרת.. חח כן באמת!
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים.. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים.. לא, בעצם שומעת באמפי במיטה. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מי חושב בבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אחותי הקטנה 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? בקריאה ממושכת
6.מה מפחיד אותך? ג'וקים ועכבישים בעע 7.מה מרתק אותך? ספרים, בעיקר 8.מה מעציב אותך? המון דברים... בעיקר חוסר יחס 9.מה משמח אותך? חברות, חברים שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? המבורגר נראה לי... 2.מה הארוחה החלומית שלך? אנא אערף.. 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים מינרלים, רק מינרלים! 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? וודקה טקילה ברנדי יין ,מה לא! 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר לייק דה 7.מלח או פלפל: פלפל 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: ססי 11.אחמד או סלים: פחחחחחחחח 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: פאב נראה לי... 14.תאטרון או ז'אן דארק: תיאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: קופרניקוס אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? "הקונה מטטה"! סתם, אין לי 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה מחשב ניד! אח"כ נוסעת ללונדון לרופרט! 3.מעשה נועז שעשית? נמנמ 4.מעשה טפשי שעשית? נתקעתי בקולר? חח 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לשים את הרגל בפה. סתם למה נראה לכם?! 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לאא 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון! 8.מה יש לך מתחת למיטה? עוד מיטה? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? מנדט הבריטי, או יהה! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? זמזמ 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה.. אבל אין כזה חח מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? רופרט 2.מה היא המילה השנואה עליך? ארכיטקטורה בעע 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הומור =] 5.מה היא הקללה האהובה עליך? קראפ או לחלופין בלודי מארי 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? טרקטור בלע 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? היי שלום וברכה!, או שלא
9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 10. שוקו או וניל? שוקו! 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? זריחה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? באמצע 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם האהבה שלי על חוף הים.. 20. למי אתה מתגעגע? לחברות שלי מהכיתהה!! 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את רופרט 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? עליתי על הקומבה! דברים אהובים עלייך: רופרט, חברות שלי, מחשב, ספרים, מוזיקה, פסנתר 1.צבע: סגול 2.בעל חיים: חתול 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) הארי פוטר 4.סרט: לא יודעת.. 5.שחקן: רופרט 6.שחקנית: ג'ניפר לופז+גארנר+אניסטון חח שלושתן חמודות! 7.דיסק: fallen 8.שיר: my inmortal,if i aint got you 9.מקום בילוי: בחדר שלי 10. פורום אהוב: זוב"י! ויסלחו לי שונאיי 11. עונה: אביב 12. מקום להעביר בו חופשה: יממלח 13. רכב: לא מבינה בזה בגרוש 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: יותר מידי אנשים שלא מוכנים להקשיב לזה.. 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: אין כוח.. 16. עיתון: מעריב 17. סדרה: "חברים", זוב"י מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? עכשיו 2.זכית לחיוך? אתמול 3.הענקת מחמאה? אתמול 4.קיבלת מחמאה? לא זוכרת 5.עשית משהו טפשי? כל יום 6.פינקת מישהו? אותי, היום (נחשב?) 7.פינקת את עצמך? ע"ע פינקת מישהו 8.צחקת? אתמול אולי.. 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול 10.התחרטת על משהו שאמרת? כל יום 11.בכית? אתמול בלילה.. 12.הסתפרת? בפורים נראה לי... האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? לא 3.עשית משהו מסוכן? מה? לא 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא!! 5.בכית בסרט? מזמן 6.אמרת "אני אוהב אותך"? לפני שנה. 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? אף פעם 8.הופעת בעירום בציבור? אף פעם גאד!! לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: חברה שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" ידיד שלי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני! ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? להרוג את כותב השאלון 2.צביקה הדר או צביקה פיק? פיק פיק פיק 3.הראל מויאל או הראל סקעת? סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? ממש לא, הוא ארוך! 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? לכו לעזאזל 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן! 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה : מעצבןןן וארוך!! 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים

b u s t e d

New member
חחח../images/Emo109.gif

טוב נו, מה עוד יש לעשות בזמן שרואים לוסט?! 1.שם: מעין 2.גיל: 15 3.מין: מה עם יס פליז?! חח נקבה 4.צבע עיניים: משתנה
5.צבע שיער: שטני
6.גובה: 1.76 7.מצבך הארוני:
8.פירסינגים: הלוואי 9.קעקועים: הלוואי+ 10.משקפיים: כן.. אבל אני אפעם לא שמה
11.אייסיקיו או מסנג'ר- נמנמ.. אם אתם רוצים אני אתן במסר... לא ככה! חעחע.. 12.שפות שאתה מדבר/לומד: מדברת שוטף עברית ואנגלית... קצת ספרדית... אמורה לדעת ערבית
(תייכף בגרות
) 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: היפית
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותחת עיינים
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? נשכבת במיטה
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? בלעעעעע אני חולה! 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? חבר של אחותי.... 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? מממממממממ 6.מה מפחיד אותך? העתיד *מבט-פילוסופי* 7.מה מרתק אותך? חלומות
8.מה מעציב אותך? לא יודעת.. הרבה דברים 9.מה משמח אותך? אני לא מצליחה לחשוב על כלום! זה עצוב!! שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? כרוב כבוש! פולניה שכמותי... 2.מה הארוחה החלומית שלך? דיאט קולה ושוקולד!! הרבה מאוד!!! המון!!!! 3.מה אתה שותה במהלך היום? דיאט קולה
4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? :\ יש יין טעים כזה בבר.. לאדעת איך קוראים לו. אני לא שותה ממנו הרבה, אבל עדיין... 5.קפה או תה: תה (שותה עכשיו... בלעכס אני חולה!) 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: שווארמה 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו:
שניהם נשמעים כמו ערסים מפחידים.. 11.אחמד או סלים: כנ"ל 12.מועדון או בית קפה: בית קפה (תתרחקו מקפה ג'ו!! הם רמאים!!!) 13.פאב או דאנס בר: פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק:
... זה כזה כמו חושף עם אורות??
15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: מה זה משנה?! כולם מתים... ומה לעזאזל הקשר לשתיה\אכילה?!!? אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? eat or be eaten..
.. חח סתם.. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מתעלפת? 3.מעשה נועז שעשית? חחחחח 4.מעשה טפשי שעשית? וואו... כל כך הרבה! 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: חח ממש.. שאני אספר לכם!
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן.. אין לי כוח לכתוב הכל.. הייתי בהרבה מקומות. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון
8.מה יש לך מתחת למיטה? בעיקר גופות של אנשים ששאלו אותי את זה... 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אתמול? למה לחיות תעבר?! 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אתם, אם תמשיכו לעצבן אותי! 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? פנמנה וטיפש
2.מה היא המילה השנואה עליך? בידור
3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מצית 5.מה היא הקללה האהובה עליך? חחח לאדעת.. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוסיקה!! 7.איזה קול/רעש אתה שונא? ציפורים שמנות שמעירות אותי בזריחה...גררר!
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא הבנתי.. 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל חחחחח איזה צחוקים!! קנדל בדיוק קופץ מהשיחים אוכל פרי באופן כל כך חמוד
10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? הרים.. איכס חוף! 12. לישון או לקום? לא זה ולא זה 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? בזבזן מוות... 16. קור או חום? תמיד קר לי..... 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? ממממ... חחח זה אמור לרגש אותי!? לא זה ולא זה.. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? תלוי מתי 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? אני מניחה שאתם מתכוונים "עם"... אבל שיהיה... טוב לי איפה שאני, תודה. 20. למי אתה מתגעגע? לכלב שפעם הוצאתי
21. את מי היית לוקח לאי בודד? את סוייר
... סתם.... סטח את אמא.(פולניה טובה שכמותי..) 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? כל כך הרבה דברים.. השתנתי לאללה.. דברים אהובים עלייך: 1.צבע: שחור וכחול 2.בעל חיים: הרבה 3.ספר: חחח נו סה 4.סרט: תעביר את זה הלאה? 5.שחקן:
6.שחקנית:
7.דיסק: המון... 8.שיר: המון... 9.מקום בילוי: פיצרייה שאני אוהבת.. 10. פורום אהוב: חחחחחחחחח *שומרת-על-זכות-השתיקה*. 11. עונה: מה אנשים רוצים ממני?! 12. מקום להעביר בו חופשה: לונדוןןןןןןןןןןן 13. רכב: הלוואי 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אין.. אני אנשה כנה... 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה: You once said a person defines themselves by what they are willing to die for. I will die for a belief, and you will die because you have none!
16. עיתון: עיתון. 17. סדרה: המון.. מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? הרבה זמן.. וואו זה מוזר! 2.זכית לחיוך? קודם 3.הענקת מחמאה?
...שלשום? 4.קיבלת מחמאה? לא זוכרת
.. אתמול? 5.עשית משהו טפשי? קודם.... רבתי בטעות עם אמא 6.פינקת מישהו? לא זוכרת.. 7.פינקת את עצמך? כנ"ל 8.צחקת? כנ"ל 9.גרמת למישהו לצחוק? קודם.. בטלפון 10.התחרטת על משהו שאמרת? עכשיו
11.בכית? קודם..אבל בגלל שנכנס לי משו לעין (חחח וזה אפילו לא תירוץ! בערך..) 12.הסתפרת? כמה שנים... יש לי טראומה! האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? חח לא.. אבל אהבתי. 2.פחדת מהחושך? בחיים לא... אני אוהבת חושך! 3.עשית משהו מסוכן? מה? כן.. לא עולה לי כלום עכשיו 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז? לא.. 5.בכית בסרט? תמיד 6.אמרת "אני אוהב אותך"? לא למישהו שהוא לא משפחה 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? כן
8.הופעת בעירום בציבור? לא... לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חבר שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: כנ"ל 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": לא זוכרת.. 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? לישון? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? שניהם יכולים להחנק 3.הראל מויאל או הראל סקעת? --"-- 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? ממש לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? ניקיטעעעעעעעעעעעעעעע 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? אכן כן.. 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? מבוא?? היה מבוא??? 120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :......... 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: ז.מממ, תחשבו לבד . אכן, זיין...

השאלון שלי כל כך גדל../images/Emo7.gif גאה בו

[: גמני בכלליות: 1.שם:ספיר 2.גיל:גלזר 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):המין החזק
4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:שתני 6.גובה:1.62 7.מצבך הארוני:מבולגן\: 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:יש 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך:נפשי חושקת בכך רק במסרים פרטיים
12.שפות שאתה מדבר/לומד: עברית אנגלית ספרדית איטלקית 13.תכונות טובות שלך:מצחיקה 14.תכונות רעות שלך:חסרת טקט 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל:סנדרה בולוק [די כבר
] וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?מצחצחת שיניים 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?נשיקת לילה טוב לאמא 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?מעניין אם יש חלב 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?הכלב שליO_ם 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?לישון 6.מה מפחיד אותך?חושך 7.מה מרתק אותך?ספרים 8.מה מעציב אותך?שמייגן התאבדה גאד זה היה כל כך עצוב נהרות נשפכו ממני 9.מה משמח אותך? אמא שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך?ספגטי נאמי 2.מה הארוחה החלומית שלך?ספגטי O__ם 3.מה אתה שותה במהלך היום?מים 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)?אין קטינה ]; 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית:סוכר ביג טיים 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פלאפלP: 9.פיתה או לאפה:פיתה. למרות שזה קטן יותר|: 10.סמי או סוסו: מחמוד 11.אחמד או סלים:לאוטובוס נכנסת גברת עם סלים" אוי הומור שחור
12.מועדון או בית קפה:בית קפה 13.פאב או דאנס בר:פאב 14.תאטרון או ז'אן דארק: תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:קופרניקוס כפרעליו [לגלילאו יש יותר מידי אותיות שחוזרות על עצמן בשם
] אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? אקונה מטטה 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה?קניות מטורפות 3.מעשה נועז שעשית?אכלתי בונזו
ממש מגעיל אגב 4.מעשה טפשי שעשית? יותר מידי ): 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: O_O 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?פלורידה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מיאמי 8.מה יש לך מתחת למיטה?אבק וחושך 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?שישו נולד מישהו ראה משחק מכור?XD 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אלביס פרסלי 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?שירה מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : 1.מה היא המילה האהובה עליך? הצתננות O: 2.מה היא המילה השנואה עליך?צ'ופצ'יק 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?אנשים שנונים 5.מה היא הקללה האהובה עליך?כושומו 6.איזה קול/רעש אתה אוהב?יש שעונים כאלה שיש להם כזה דבר מסתובב\: עזבו 7.איזה קול/רעש אתה שונא? חריקה של כיסא בצפר 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?פותחת תיק בקשה 9.גלידה – בכוס או בוופל?כוס 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?יום 15. בזבזן או חסכן?חוסכת כדי לבזבז
16. קור או חום?קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?מפחידות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?מלאה בקקי ): סתם, מלאה D: חחח 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה?באילת עם חברות 20. למי אתה מתגעגע? לבצפר 21. את מי היית לוקח לאי בודד? ספרים 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?אנקונדה בע דברים אהובים עלייך: 1.צבע:כחול על כל גווניו 2.בעל חיים:כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים)הארי פוטר שליטה
4.סרט: צעד קטן 5.שחקן:אדם הירש בישראל, הילד הזה בחוש השישי באמריקה וגם הילדה במשחקים נסתרים
6.שחקנית: קורטני קוקס 7.דיסק:עברי לידר 8.שיר:נפלת חזק 9.מקום בילוי: אין ]: 10. פורום אהוב:לאדעת 11. עונה:סתיו 12. מקום להעביר בו חופשה:אילתP: 13. רכב:אופנוע. טוב נו גם קטנוע 14. מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה:חברה שלי 15. ציטוט מסרט/ספר/סדרה:אקונה מטטה, זה משפט כה מדהים, אקונה מטטה, משהו משהו טירוף חושים". חחחח 16. עיתון:מעריב 17. סדרה:ניפ טאק. באמת מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?עכשיו 2.זכית לחיוך?לא יודעת באמת\: לפני שעה 3.הענקת מחמאה?אתמול 4.קיבלת מחמאה?היום בצהריים 5.עשית משהו טפשי?היום בערב 6.פינקת מישהו?לא זוכרת אוהוה 7.פינקת את עצמך? גם לא 8.צחקת?מקודם D: 9.גרמת למישהו לצחוק? כנל 10.התחרטת על משהו שאמרת?לפני כמה ימים אוח 11.בכית?לא זוכרתO: 12.הסתפרת?לפני חצי שנה האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו?לא 2.פחדת מהחושך?כן תמיד 3.עשית משהו מסוכן? מה?לא, אלא אם לשבור תאצבע במשחק כדורסל נחשב|: 4.יצאת/שכבת עם יותר מפרטנר אחד ב"ז?לא 5.בכית בסרט?כן בהרבה 6.אמרת "אני אוהב אותך"?כן 7.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6?לפעמים
חחח 8.הופעת בעירום בציבור?לא לאחרונה 1.האדם האחרון שראית:אמא 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:ידיד שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:ידיד שלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אמא 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך?טיול 4 ימים לכינרת או יה 2.צביקה הדר או צביקה פיק?צביקי הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?סקעת 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל?לא נראה לי. חחחח 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? תודה על הזמן [?] 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? כן משהו נחמד לשעות הפנאי 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה?אני עשיתי אותו. קטן עלי
120. כן כן, 120, מה דעתך על השאלון ורק שיהיה ככה :מזתומרת. אדיר 255. מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד . אם הייתי יכולה, ב וג'
חחחח

למעלה