צריך להיות ממש משועמם בשביל זה. ../images/Emo3.gif
בכלליות: כלליות זה טוב. 1.שם: מגעיל.
2.גיל: 18.
ועדיין לא ניסיתי להכנס לכל מיני אתרים ודפים אישיים באינטרנט שצריך להיות מעל 18 בשבילם! למען השם, איזה בזבוז!
3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון) : חזק וכל ארבע שעות כמו שעון. מה? רגע. לא. בוגר, בוגר. מחר.
למה קוראים לזה "נקבה"? מה זה?
4.צבע עיניים: חום. 5.צבע שיער: אלאניס!
6.גובה: גבוה מידי. לא יודעת. 1.60. כל האנשים הטובים נמוכים. אני רוצה גם.
7.מצבך הארוני: לא בדקתי בזמן שהיה אור, אז אני לא יכולה לתת תשובה מדוייקת כרגע. ללכת לבדוק? 8.פירסינגים: רק נזם מסכן. שנאבד כל הזמן (שלושה בשבוע האחרון). נו, זה הים!
9.קעקועים: כשיהיה כסף. ויהיה.
חייב להיות. 10.משקפיים: אם לא הייתי אומרת לא היו יודעים, אז אני לא אגיד. מוהאהא.
11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך. מאוד חושקת!
[email protected] 12.שפות שאתה מדבר/לומד: הדברים הרגילים, ויפנית! אוטסה. מוקטסה. איך זה היה?
אוטוסה! מושי מושי.
13.תכונות טובות שלך: יופי, חוכמה, אצילות, נדיבות, טוב-לב, חמלה, תבונה, כוח (חלקי.
הפלתי על עצמי סלע
), התחשבות, צניעות. 14.תכונות רעות שלך: לא יכולה לחשוב על אחת כרגע. המ. צניעות?
15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: אבא שלי. גבר מקריח בן חמישים. אני נראית כמו גבר מקריח בן חמישים. תודה באמת.
וקצת יותר מדויק: מדויק זה גם טוב. 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אמ... קמה מהמיטה? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? לכבות את האור.
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? לא זוכרת. רגע. אני אזכר.
אה, שאני שונאת את חברה שלי שהעירה אותי בעשר בבוקר בגלל שהיא חושבת שהחתול שלה שונא אותה והיא הייתה צריכה להגיד את זה למישהו. 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? את עצמי. מראה, יש דבר כזה.
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לעשות דברים עם אנשים, ואז להיות לבד ולאכול.
מה, זה כיף.. 6.מה מפחיד אותך? ילדים קטנים.
7.מה מרתק אותך? אנשים טיפשים.
זה כיף לבהות בהם. כי הם טיפשים. 8.מה מעציב אותך? שאני צריכה לנסוע לשוויץ!
ושאני לעולם לא אראה את אלאניס!
9.מה משמח אותך? אלאניס.
שתייה/אכילה: עכשיו אנחנו מדברים.. 1.מה המזון האהוב עליך? פחח. זה היה מצחיק. ספגטי.
פטוצ'יני ברוטב פטריות. ושמנת.
2.מה הארוחה החלומית שלך? המזון האהוב עלי. על קינוח של משהו שוקולדי עם הרבה קצפת. מול הטלויזיה. 3.מה אתה שותה במהלך היום? די כלום למען האמת. אני לא זוכרת לשתות. 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? בריזר אבטיח! 5.קפה או תה: לא בא לי.
6.סוכר או סוכרזית: אין לי בעיות סוכר.
או קלוריות. מה רע בסוכר? 7.מלח או פלפל: ביחד? 8.פלאפל או שווארמה: םלאםל זה יבש ושווארמה זה בשר. איכס ואיכס. 9.פיתה או לאפה: תלוי בנסיבות? 10.סמי או סוסו: הא? 11.אחמד או סלים: אחמד את סלים. 12.מועדון או בית קפה: אה? 13.פאב או דאנס בר: מה? 14.תאטרון או ז'אן דארק: אה? 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: בואו נסיים את זה כאן.
אתה: אני!
1.מה המוטו שלך בחיים? 97.8% מתושבי העולם (ו-98.9% בישראל) הם טיפשים. באסה.
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? טסה לקנדה, מוצאת את הבית של אלאניס וריאן, חוטפת את הכלב של אלאניס ואומרת לה שהיא מקבלת את הכלב רק אם היא עושה הופעה בספטמבר. ואז הייתי קונה כמה DVDים, אה, ומכונית. ואת החשמלית המדהימה ההיא שראיתי אתמול בחיפה!
וחוזרת הביתה. כמובן רק עד ספטמבר. טיול ארוך ונחמד. כולל הופעה של אלאניס. 3.מעשה נועז שעשית? נועז. לא יודעת, לטפס על דברים, וכאלה?
4.מעשה טפשי שעשית? לטפס על דברים.
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: יותר מידי. ואם היה לי סוד אפל (לא אמרתי שאין..
) זה באמת לא היה המקום שבו הייתי חושפת אותו. אני גם לא אפרט סטיות והרגלים מגונים, כי יצטרכו לאשפז אותי. ואני לא רוצה.
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כלמיני. אבל זה לא היה שווה.
7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אנגליה. או קנדה. לונדון. 8.מה יש לך מתחת למיטה? הרבה לכלוך. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? ללפני איזה 25 שנה. הייתי טסה לקנדה ונהיית חברה של אלאניס.
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? אלאניס?
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? חוסר-פחד-במה.
מהשאלון של ברנרד פיבו בערוץ 8 : היי גם הוא ברנרד!
1.מה היא המילה האהובה עליך? אלאניס. 2.מה היא המילה השנואה עליך? סבבה. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אלאניס!
5.מה היא הקללה האהובה עליך? אמא'שך. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של אלאניס. ולמי אתם קוראים רעש?
7.איזה קול/רעש אתה שונא? מכסחת דשא! מתחת לחלון שלי!
בשמונה בבוקר!!
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? איכסה גן עדן. לא שווה. 9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל זה מגעיל. אני שונאת וופלים. 10. שוקו או וניל? ביחד? 11. חוף או הרים? חוף. לטפס על הרים זה מעייף.
12. לישון או לקום? לקום. לישון ז בזבוז זמן. 13. שקיעה או זריחה? שקיעה. 14. לילה או יום? לילה! לילה! לילה! 15. בזבזן או חסכן? מי? 16. קור או חום? חום. קיץ. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? "מרגשות". יופי שלא הגזמנו. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? פסימיות שולטת.
19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? אם זה עם ע'. הייתי רוצה להיות.. עם אלאניס וריאן. בלונדון.
20. למי אתה מתגעגע? לאף אחד. טוב לי לבד כרגע. 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אה. איזה מישהו אחד. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? אנקונדה. דברים אהובים עלייך: אלאניס. ספגטי. הגיטרות שלי. 1.צבע: תלוי בשביל מה. ורוד.
זה היה אמין?
2.בעל חיים: חיה'לה! 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) It's My Party, ללא כל ספק. הארי מתקרב, אבל It's My Party לוקח אפילו אם זה רק בגלל ההתערבות וסטרייקר עצבני..
4.סרט: שר הטבעות. 5.שחקן: ריאן. ריאן ריינולדס. תזכרו את השם.
6.שחקנית: אלאניס? מה, היא השתתפה בדוגמה.
7.דיסק: Jagged Little Pill. 8.שיר: פאק.
You Learn. Ironic. You Oughta Know. Uninvited. 9.מקום בילוי: ים! 10. פורום אהוב: אני לא אענה על זה.
11. עונה: קיץ. 12. מקום להעביר