לפורום מקפליי חנוכה שמח...

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo206.gifד-ח-ו-ף להצביע ל100 הכוכבים הכי

גדולים בעולם של מעריב לנוער!!!...אני מצטערת שפתחתי הודעה אבל אני חושבת שזה מספיק חשוב..כי ההצבעה עומדת להיגמר ואני לא חושבת כ"כ שמישהי שמעה כאן על המצעד הזה אבל זה מצעד שבטח מעריב לנוער יקדישו לו לפחות חצי גיליון וזה נווורא חשוב שמקפליי יגיעו למקומות הראשונים או לפחות בעשירייה הפותחת..והמצעד הזה מייצג המון..אז בקשה תצביעו ממש עכשיו...
איך מצביעים
ישנם שתי אפשרויות... 1.בSMS - אתן שולחות למספר 6090 עם המילה מצעד,רווח,5 מספרים של כוכבים שבחרתן,שמכן ופרטיכן המלאים. עלות המשלוח-1.5
. 2.במייל..אתן שולחות את 5 מספרי הכוכבים שבחרתן במייל: [email protected] [אוחחח אני לא מצליחה לעשות שזה יהיה מסודר אז..המאה קודם כל ואז השטרודל ואז מעריב ואז הסי או איי ל >_<"] אפשר להצביע עד 5 פעמים בלבד ! טוב,אז אני לא ארשום לכן את כל ה100 מספרים של הכוכבים כי עשיתי את זה מקודם ותפוז לא נתן לי לשלוח =\..אניוואי,אני מביאה לכן את רשימת המספרי םשל הכוכבים שרובכן אוהבות..תבחרו מהן 5 בלבד וכמובן תכניסו לבפנים את מקפליי -
רשימת הכוכבים:
-אבריל לאבין1. -איימי ויינאהוס6. -בוב ספוג 16. -בראד פיט 20. -בריטני ספירס-21. -ג'וני דפ 23. -ג'נסן אקלס[מעל טבעי]27. -האחים ג'ונס 38. -הית' לדג'ר 42 [איזה סתומים הם כתבו ליד השם שלו ז"ל]. -וונטוורת מילר 46. -מאטליקה 66. -מיוז 67. -מיי כמיקל רומנס 68. -
מקפליי 72
-סאם 41 ..72. -סימפל פלאן 79. -פאניק אט דה דיסקו 82. -פול אאוט בוי 83. -פינק87. -צ'אד מייקל מורי-90. -קייטי פרי 91. -קולדפליי-95. -ריאנה98. -שאיה לבוף[רובוטריקים]99. -30 סקנדס טו מארס 100. בבקשה בננות אל תכעסו עלי ותצביעו זה חשוב שיראו שאוהבים אותם כאן!!!!1 תודה
....וחג שמייח ^_^.

sweet shir

New member
למה סתומים על זה שכתבו ליד השם שלו ז"ל? O:

כי הוא לא יהודי כאילו?

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif כן >_<...

חח כאילו אינלי בעיה שיכתבו ליד השם שלו RIP או משו כזה אבל אסור להגיד ז"ל למישהו לא יהודי [זה מה שאמר הרב שלי ].

sweet shir

New member
כה, אני אצביע. ../images/Emo9.gif

זה תלוי בגשם חח כי כעיקרון אני אמורה לנסוע מחר לת"א.. אבל אם ירד שטפון אני אסע ב25 אז ישמצב שאם תעברו לסנטר או משהו חחח D:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif אבל דניאאלל זה חשוווב למהה?

חח אוף איתך...
.. יאללה בננות להצבייעע איפה הספורטיביות שלככן??

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo207.gifלבנות שקוראות את הפיק שלי

יש מצב שמחר אני לא אוכל להעלות את הפרקים
אני כנראה לא אהיה בבית כל היום ואני לא יודעת אם אני אספיק.. אני ממש אשתדל להעלות,אפילו אם זה יהיה מאוחר בלילה
בכל מקרה,רוב הסיכויים שאני לא אעלה אותם מחר,מצטערת

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo10.gif אני מצפה לפיצוי! ../images/Emo11.gif

למעלה