מצאתי את הההופעה שמיילי שרה "Who Said" שיר הורס מצאתי בפליקס... היא ממש מלאך
A afoona2 New member 13/8/07 #1 מצאתי את הההופעה שמיילי שרה "Who Said" שיר הורס מצאתי בפליקס... היא ממש מלאך
L liraz love siral New member 13/8/07 #2 ../images/Emo32.gif../images/Emo14.gif כל מה שלא קשור למיילי המתוקונת לפה כל מה שלא ישורשר
L liraz love siral New member 13/8/07 #3 עזרה בבקשה../images/Emo14.gif מישו מכיר את התמונה הזו ? יש למישו אותה בלי שכתוב עליה? אם תמצאו אותה תשימו פה בבקשה, אני מחפשת את התמונה הזו בנרות כבר הרבה זמן...
עזרה בבקשה../images/Emo14.gif מישו מכיר את התמונה הזו ? יש למישו אותה בלי שכתוב עליה? אם תמצאו אותה תשימו פה בבקשה, אני מחפשת את התמונה הזו בנרות כבר הרבה זמן...
S santal New member 13/8/07 #8 מהמם! ../images/Emo99.gif במה עשית את זה? והזכויות טיפה גדולות אבל זה עדיין מהמם
L liraz love siral New member 13/8/07 #9 תודה../images/Emo14.gif עשיתי בפוטושופ... והזכויות בכוונה גדולות וליד הפנים שלה, כדי שלא יוכלו לקחת את התמונה ולהגיד שהם עשו את התמונה ושוב תודה
תודה../images/Emo14.gif עשיתי בפוטושופ... והזכויות בכוונה גדולות וליד הפנים שלה, כדי שלא יוכלו לקחת את התמונה ולהגיד שהם עשו את התמונה ושוב תודה
ט ט i ל י New member 13/8/07 #11 יאא לירזי איזה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif גמני הכנתי לה משו לא מזמן חח לא יודעת אם תאהבו
יאא לירזי איזה יפה../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif גמני הכנתי לה משו לא מזמן חח לא יודעת אם תאהבו
ט ט i ל י New member 14/8/07 #33 שמתי את החיבור כי..../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif התמונות לא ממש התחברו יפה בלעדיו סד"כ אני לא עושה ככה. ותודה=]
שמתי את החיבור כי..../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif התמונות לא ממש התחברו יפה בלעדיו סד"כ אני לא עושה ככה. ותודה=]
מ מילללקי New member 14/8/07 #25 וואו../images/Emo71.gif זה ממש ממש יפה , אבל לא אהבתי שיצא לה שיער אדום
ט ט i ל י New member 14/8/07 #35 בגלל זה לא ידעתי אם תאהבו../images/Emo67.gif../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif חח תודה;]
B blue YARDEN blue New member 16/8/07 #36 ../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifוואו. את משתמשת בפוטושופ? כמה זמן כבר? זה מדהים, מאוד אהבתי את האפקטים, ואני דווקא כן אהבתי שיצא לה שיער אדום. את מאוד מוכשרת.
../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifוואו. את משתמשת בפוטושופ? כמה זמן כבר? זה מדהים, מאוד אהבתי את האפקטים, ואני דווקא כן אהבתי שיצא לה שיער אדום. את מאוד מוכשרת.
ט ט i ל י New member 16/8/07 #40 יא תודה רבה../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif כן זה בפוטושופ ואני משתמשת בו כבר שנה+ אני חושבת, אבל לפני הפוטושופ עיצבתי בפיינטשופ דיי הרבה זמן
יא תודה רבה../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif כן זה בפוטושופ ואני משתמשת בו כבר שנה+ אני חושבת, אבל לפני הפוטושופ עיצבתי בפיינטשופ דיי הרבה זמן
נ נעה LOVE בר המושלמת New member 16/8/07 #38 טל,אני יכולה להשתמש בזה לחתימה? עוד מעט אני אחליף ת'חתימה שלי,אז אני יכולה לקחת את מה שהכנת?(ולבקש מאנה שתכתוב לי Miley Cyrus,כמובן חח)
טל,אני יכולה להשתמש בזה לחתימה? עוד מעט אני אחליף ת'חתימה שלי,אז אני יכולה לקחת את מה שהכנת?(ולבקש מאנה שתכתוב לי Miley Cyrus,כמובן חח)
ט ט i ל י New member 16/8/07 #41 בכייף../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif ואם את רוצה אני יכולה להכין לך עוד אחד ובאיזה פורום את רוצה להשתמש בזה? כי בתפוז אי אפשר לשים תמונות בחתימה..
בכייף../images/Emo109.gif../images/Emo71.gif ואם את רוצה אני יכולה להכין לך עוד אחד ובאיזה פורום את רוצה להשתמש בזה? כי בתפוז אי אפשר לשים תמונות בחתימה..